Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szintúgy, de előrendelni semmi pénzért nem akarom.

Ilyen a Wildlands-el és a For Honor-al is az esetem.

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem úgy van, hogy ugye bejárható Manhattan és azon belül vannak DZ-k, ahova akármikor bemehetsz? Tehát ugye nem összedob playerekkel hanem vagy van ott valaki, vagy nincs. Vagy máshogy működne?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Próbáltam erre rákeresni, de sehol nincs erről még infó egyelőre.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
igen, ott az offba tett mondatom

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hivatalosan csak december van megadva, én belsős infónak azt kaptam hogy karácsony előtt jön a béta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Alapvetően RPG-ről beszélünk, minél jobban fejlődünk, annál erősebb szintű ellenfelek jönnek majd. Ezt másképp nem lehet megoldani, mert most gondolj bele, van egy zóna boss, aki mondjuk fel van szerelve minden istennyilával, de mivel realisztikusan akarunk lenni, egy headshot és vége is...
Igen, én is tapasztalom, hogy egy mezei ellenfél iis fél tár után hal meg, de elfogadom, mert a stílus ezt megköveteli.
Hja és kimaradt, végre láttam a hiperrealisztikus kocsi ajtó bezárást.

-
he7edik.
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Fegyót is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Alfában ezek még nem voltak benne, alap random karakterrel kezdünk, kaja-pia nincs még, medkittel gyógyulunk. Közelharc még nincs, a fedezék rendszer az jó, ha másik fedezékhez akarunk odamenni, akkor odacélzunk, nyomjuk folyamatosan az A-t (Xbox-on ez a fedezék gombja), majd a karakterünk automatikusan odafut, így nem kell azon parázni hogy nem érünk oda, mert másfele nézünk. Enemy okos, simán bekerülnek, ha közelben vannak nem mindig lőnek, hanem ütnek is.
Kutya nincs még mindig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
westlake
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak aztán nehogy úgy járjunk, mint a Watch Dogs-szal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egy kutyát sem láttunk.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
pedig pont ezért (is ) vettem tabletet... meg a BF4 miatt, de azt már b@szhatom

-
- = Zk = -
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
mennyi ideig tart a béta, nem tudni?!
gépigényt mutattak már?! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gamescomról tudok hogy jön új videó, lesz majd itt nálunk elvileg live stream, meg chat is majd.

-
he7edik.
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
meg lennék lepve ha bármelyik is kikerülne belőle bár egyikről sem hallottam konkrét dolgot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem igazán. Hol olvastad?
-
MichaelSD
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem meg ugyanúgy nem fogják tudni vegyíteni, mert egyszerűen a két célcsoport más. Elöző játékokban se voltak a PvP részek nagy sikerek.
-
MichaelSD
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem erre gondoltam.
Warframe, Interstellar Marine pl. megpróbálta keverni a PvPt és aPvEt és bukta lett belőle. Ment az anyázás a fórumokban. A PvEs anyázni fog a DZre, mert semmi kedve szenvelegni, a taknyos grieferekkel, a PvPs meg ha jó esetbe egyszer végigtolja a PvE kampányt. A hybrid megoldások soha nem jók.
Majd 4.99 USDért megveszem a Steamen, annyit megér nekem, de többet nem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem az inkább PC-n futott, emlékeim szerint egy Titan-Z-vel felszerelt gépen.
szerk: Na látom később már megválaszolták ugyanezt.
(Topik mentve, bár megjelenés odébb van még)
-
MichaelSD
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nyilván a PvP zónába teszik be a legjobb loot-okat, hogy tényleg meg kelljen kűzdeni érte.
Miért nyilván??? Teljesen felesleges betenni egy PvPbe PvEben is használható tárgyakat. A PvEs utálni fogja, a PvPs nem sokat ér vele, mert PvEben csak mutogatni tudja.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
fentebb már kifejeztem siralmam felé...
-
MichaelSD
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem szeretem a PvPt, ezért az egész dark zone nekem nem tetszik. Főleg, hogy oda tesznek be jó lootot. Innentől fogva kuka nekem.
Na meg a grafika, ami azért kemény PS3 szint. -
he7edik.
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem a 2013-as E3 demo 2xTitan Z-n futott a tavalyi futott (állítólag) xbox one(dev kit)-on.
-
Csabee86
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát ezt nem jól tudod. Xbox 360-on ilyen látványt? Ugye ez vicc?
Még egyszer leírom. A Witcher 3 esetében is elmondták a fejlesztők, hogy nem engedhették meg maguknak, hogy 3 különböző platformra fejlesszenek. Ezért a leggyengébb platformra fejlesztenek és innen csinosítják/optimalizálják a többi platformra. Itt is ez van. És a PS4/X1 kombó sem bírja el. -
he7edik.
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tudnák tartani csak nem tudna vele senki játszani lásd: Witcher 3.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)