- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Szombaton nálam 10-11 órát ment a játék egyhuzamban.
A monitorom natív felbontásán (2560x1440@165Hz), a játék automatikusan belőtte magát Ultimate beállításra.
De, mivel nem szeretem a DoF-Blur és egyéb meg ehhez hasonló képminőséget
javítórontó effekteket, így ezt-azt kikapcsoltam.A Render scale maradt 100%-on és játék közben néha-néha rápillantottam sűrűbb-fás avagy részletgazdagabb területeken bóklászva az FPS mutatóra amely területek esetén azt láttam hogy 75 körül mozgott. Amúgy 105 és felette.
Le kellett volna nulláznom a HWiNFO-t hogy még valósabb értékeket mutassanak az átlagok. De az látszik, hogy nem használta ki a VGA kártyát a játék:
Más online címeknél mint pl: BF1, GTA: Online (Render scale: 1,750) és Overwatch (Render scale: 144%) esetén úgy meg van terhelve a VGA, hogy 338W-ot látok a maximális fogyasztási értékénél (a CPU is ekkor nem sokkal jobban, de 10W-tal többet kér azaz 138W-os érték helyett amit a BP alatt produkált 148W-ot eszik max).
Itt meg csak 260W szerepel és max 98%-os GPU kihasználtság. Amik nekem azt súgják, hogy volt még tartalék a kártyában, hogy számoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest