Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
az jutott eszembe, hogy ha tényleg elég lenne ennyi alvás, mert hogy egyből REMbe kerülsz, akkor lehet azt is meg lehetne csinálni, hogy az ember egybe nyomja le csak felkel 20 percenként
-
moma
őstag
a mozgás tényleg jó lehet. nekem be szoktak csúszni időnként ilyen 30 órás fentlétek és nagyon jó a mozgás olyankor, akár egy kis torna is, de egyszer még úsztam is, bár előtte azt hittem bele fogok halni, de nagyon jól esett.
lehet valami könnyű fizikai munka passzolna legjobban ehhez.
-
moma
őstag
kávét vagy hasonlókat használsz egyébként most?
-
moma
őstag
majd benézek, ha már egy hónapja csinálod
amúgy azt, hogy éred el, hogy 20 perc múlva fel is ébredj? óra?
meg elve, hogy alszol el azonnal? vagy olyan állapotba kerülsz, hogy becsukod a szemed és kóma?ha igen, akkor pl elég kétségesnek tűnik, hogy mennyire fogsz tudni komoly szellemi igénybevételt kifejteni.
meg milyen lesz amikor legközelebb elmész sörözni? fél távon nyomsz 20 perc pihit?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest