Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
leheto legmesszebbrol elkerulok minden olyasmit, ami beleszolhat az alvasi ciklusomba, ideertve a kavet, kolat, alkoholt. Mocskos nehez, foleg ha az ember nem mozog. Nem vagyok kepes javat tanulni megint, ez a szokasi fazis nem tul produktiv
Viszont boltba menni, filmet nezni eppen lehet.
-
Esmein
nagyúr
Ez viszont valoszinuleg egy hatranyos tulajdonsaga az everymannek, es az ubermannek, hogy nem jol oldodik alkoholban. 1-2 sor toleranciaja van a rendszernek onnantol viszont bunteti az alkoholt es a koffeint, senkinek nem hianyzik, hogy ne tudjon elaludni, amikor jon a szunya, vagy ha el is alszik aztan ugy keljen fel mint aki 20 oraja nem aludt.
Rugalmassagot cserelunk alvasi idoert cserebe. A hozzaszokasi fazis utan allitolag mar lehet heti 1-1 alkalommal szunyat kihagyni, csak ejszaka akkor 1.5 oraval tobb az alvas.
Masik: Ha azt hiszed, hogy 30 oranyi erzesu alvasmegvonas szornyu lehet, gondold ujra. eddig egyszer aludtam tul, az volta a hiba, hogy nem az agy szelen aludtam, ott ult asszony, es mielott felkeltem es felultem volna, elkezdett alkudozni az agyam. Igy lett a 20bol 37 perc alvas, de utana megszarabb volt 3 oran keresztul. Azt hittem sose jon a kovetkezo 20p
Sose volt problema a szundik soran alomba merulni, nem mondhatni hogy emlekszem egy eles hatarvonalra, hogy na, itt meg ebren voltam, itt mar aludtam. Amikor jon az ideje, (kb 5-10 perces pontossaggal tartom, tegnap elore toltam az egeszet 1 oraval egy allasinterju miatt) csak lefekszem, beallitom az orat hogy 22 percet szamoljon vissza, utana rezges, sivitas, stb. Becsukom a szemem, es a kovetkezo dolog amire nagyjabol emlekszem, hogy kipattan a szemem mer visit az ora. Pedig kb 2-3 perc elaludni, legalabbis kulso szemlelo szerint
En is kivancsi vagyok hogy fog menni, ma reggel mar fele annyira se vagyok zokni, mint mondjuk tegnapelott.
Szellemi igenybevetel? puredokyx egyetemre jart, filozofia szakra. Csak kepzeld el, mit lehet tenni 20-22 ora ebrenlettel ugy, hogy ugy erzed magad szetvet az ero, es csak a tied az egesz nap
Reggelente sorozatot nezek, most erem utol magam, este meg tokeletesen vagyok mostanaban, akkor meg angol konyvbol tanulok Java-t, szerintem tudok koncentralni
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpársportok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest