Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Napkollektor - csak úgy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dickassman
csendes tag
jaj reggeli fürdés van a kelésnél.
Még szembejutott,
Ha kimarad egy 20 perces alvás, vagy akár a "nagy", meddig bírsz fennleli, vagy egyből borul minden?
Ha napközben leülsz tv-zni el tudsz aludni, rád jön az álmosság? -
Dickassman
csendes tag
Hello,
Most olvastam ezt a dolgot, és nagyon érdekel. Bár én csak 17 vagyok, így nem is próbálnám ki 1-2 évig de lenne pár kérdésem. Én nagyon jó alvó vagyok. Mostanában kezd érdekelni, hogyan lehetne tökéletesíteni az alvásomat. Régen össze vissza forgolódtam( nem azért mert nem aludtam el) de mivel elkezdett fájni a hátam ( a sok alvás, és a magasságom miatt) csak háton szoktam aludni. Kinyújtom a tagjaimat, és sokkal jobbat alszom. Rendszerint a reggeli órákban emlékszem az álmomra, szinte tökéletesen, nem pont az elejétől, de elég sok mindenre. Hétvégén viszont túlalszom magam rendszeresen ami szörnyű.A kérdéseim : P
A kelés milyen?(nekem rendszerint szörnyű, felkelek hamar, de csak a reggeli kelés, evés, és a séta a suliba tud felkelteni.)
Nem álmodnátok többet? (imádok álmodni!)
A sportolás mennyi ideig megy?
Mennyi idő alatt fáradok el?
Például a szavak tanulása nem terhel meg?
A meditálásról mit gondoltok? Közben lehetne csinálni?
Például nyári szünetre megérné alkalmazni?
Végeznek vele kísérletet, a hosszú távú hatásairól?(ez fontos lenne :S )
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest