Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Napkollektor - csak úgy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Az egész emberfüggő. Mindenki más. Én világ életemben rossz alvó voltam. Ha hótthalál kimerült és álmos vagyok, akkor is kell a lefekvéstől számított 30 perc, ami alatt el tudok aludni. Emiatt a seregben nagy szopás volt, mert 3×2 órás váltásokban nyomtuk az őrséget 24-ben, és két óra pihenő volt, ami igazából csak 110 pec, mert 10 perc kell, míg a váltás összeszedi magát, és kiér az őrhelyre. Plusz míg elaludtam, ez olykor egy óra hosszán át tartott, és tapasztaltból mondom: nem, nem lehet hozzászokni. Egy éven keresztül nyomtuk 24/24-ben ezt a mókát, és nem lehet megszokni, hogy akkor is aludj, amikor nem vagy álmos, csak mert itt az ideje. 6 óránként 2 órát.
Most is gyógyszerekkel alszom, mert egyébként az egész bioritmusom fel van fordulva, és legjobban reggel 6-tól du 4-ig tudok aludni. Ezért semmit nem tudok elintézni. Gyógyszer nélkül is képtelen lennék elaludni. Kórházban volt már hogy egy hét alatt aludtam cirka 3-4 órát összesen.
Apám meg olyan ember volt, hogy akkor aludt, amikor csak akart. Ha indultunk valahová, és még volt 5 szabad perce, képes volt 5 percet aludni. A seregben is volt pár gyerek, akinek még le sem ért a feje a párnára, már aludt. Én sajnos nem vagyok ilyen.
Szóval én ezt nem hiszem, hogy mindenkire érvényes lehetne. Voltam Debrecenben az alvásklinikán, hogy kivizsgálják a DSPS-emet, és egyszerűen nem tudtam elaludni. Rámkapcsoltak 56 db drótot, aztán aludjál. Egy óráig néztem a szemgolyóm belsejét, aztán szóltam a dokinak, hogy ez nekem nem megy. Nem tudnak mit csinálni. Alvásvizsgálathoz nem adhatnak altatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 1 / 2
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest