Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
Üdv!
Már nem mennek a játék szerveri? Ha rámegyek a PLAY gombra, nem talál szervereket és annyi. Lemaradtam a konnektor kihúzásról?
-
l.skywalker
titán
válasz
zsolesz010
üzenetére
Sziasztok. X360-on kezdtem el játszani a játékkal 1-2 hete. 24-es szintig jutottam, de eddig teljesen beszippantott és végre nem én vagyok a legbénább a pályákon. El-elvétve még lehet sok időt eltölteni benne, szerencsére a nyugat-európai szerveren vannak játékosok, ha nem is ezrével, de vannak. Van aki még játszik vele Xbox360-on?
Illetve utána nézek, de jelenleg a Rank Marks amit nem értek, hogy hogyan kerül kiosztásra...meg is van. A Regeneration Mark-okat nem értettem. -
zsolesz010
senior tag
Most épp 600 játékos van globál; több játékmód teljesen kihalt, attrition, frontier defense és campaign módban van a többség. A "népszerűbb" játékmódokban még gyorsan fogsz találni játszótársakat, de ne lepődj meg, ha 4-5 játék után ugyanazokkal futsz össze még akkor is, ha kilépkedsz a lobbiból minden játék után.
-
Balion
senior tag
Játszanak még pc-n az első résszel? Kipróbáltam a 2-t, de most nincs lehetőségem megvenni, az 1 viszont ingyenes, el lennék egy ideig vele.
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Valaki tudna segíteni? Letöltöttem originről, elindítom, de a menüben kidob mindenféle hiba üzenet nélkül
-
lacy86
addikt
Ez az active rank chip mi az isten

Csak azt latom, hogy sosem tudom "elerni".
Mindig valami miatt visszavesz a csikbol 😜 -
lacy86
addikt
Ennek a Black Market-nek van lenyege?
Hogyan gyujtom ra ossze a creditet? - azt latom,hogy meccs kozben kapom csak nem tudom mire
-
lacy86
addikt
Korabban is ilyen instabilak voltak a szerverek?
Vege egy palyanak es a kovetkezore mar nem tud atrakni - server timed out -
lacy86
addikt
Hello all!
Most toltottem le konzolra ezt a jatekot.
1,5 orat jaszottam vele de nagyon tetszik!
Folyamatosan porog az egesz meccs, durva utkozesek / akciok!
Vegignyomtam a 14 rszbol allo treninget de vannak "gondjaim", hogy mik mire hasznalhatok es mikor 😅
Pl. ezt a pajzsot magam elott meddig kell tartanom, ha raugrok az egyik titan fejere akkor valamit lehet csinalni csak nem tudom mit 😅😅😅Annyi viszont zavar, hogy ha lemegy egy meccs akkor nem mindig tolti be a kovetkezot mert kifagy a szerver 😩
-
Johny26
tag
Heló. A segítségeteket szeretném kérni.Beszereztem Originen a játékot de az a problémám hogy amint betölt a menüig rögtön kidob az asztalra minden hibaüzenet nélkü. Win7 64bit-en futtatnám, gépemen mennie kellene mégsem tudom elindítani. Aki tud segítsen legyen szíves.
-
rizso
addikt
Én is akartam tolni most 1-2 kört, de az első három játékmódon kívül az összes nullás
Se egy jó marked for death vagy capture the flag, mindenki a fos attritiont nyomja 
-
Maxtreme
addikt
Srácok. Játszik ezzel itt még valaki?

Én a napokban megvettem, (jah jobb később mint soha, viszont legalább nagyon occsó volt
) és felvennék 1-2 aktív emberkét originre. 
Eddig kifejezetten tetszik a cucc. -
B.Gaboo
tag
origin access előfizuval most letölthető a game
-
Gigi01
őstag
Én mostanában akartam vele játszani.2-szer is feltelepítettem,de elment a kedvem tőle.
Egyszer sem jelentkezett be.Láttam másnak is már volt ilyen gondja,többszöri elindítás után jó lett neki.
Hát nálam nem.
-
Télapó_
tag
Vannak PC-n is elegen lehet játszani nem kell sokat várni.
-
Buster17
addikt
Nekem megvan pc-n és one-on. Megnéztem estefelé mennyien lesznek
-
Télapó_
tag
Érdemes felraknom a játékot? Vannak játékosok? Vagy kihalt minden?
-
törölt tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Kár igen nagy hiba benne ,javithatnák valahogy bár lehet már késő
Remélem a 2 be többet vesznek az unreal tournament legelső részéből az nagyon élvezhető volt annó -
törölt tag
Hello
Nem lehet valahogy auto aim pisztolyosok nélkül játszani?
Esetleg valami olyan szerver, vagy játékmod ahol nincs az jó lenne .
Szólni kéne hogy vegyék ki a készítők .Aki nem akar célozni ne játszon ,az a lényege az egésznek nem? A hab a tortán hogy egy lövéstől meghalok .
Vagy ,aki a nélkül akarna játszani, az valahogy tudjon már, ha már megvette a játékot. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mostantól minden ami a folytatással kapcsolatos, az új topikba kerüljön ha kérhetem:
-
szebev
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Az első hardvertalálka az idei évben
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- Vicces Ph!s ellenőrző kódok
- Építő/felújító topik
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Se egy jó marked for death vagy capture the flag, mindenki a fos attritiont nyomja
) és felvennék 1-2 aktív emberkét originre.