Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
concret_hp #143 üzenetére
javaslat: ha ilyen farmer kell, akkor menjél Th*mas boltba! 4-7k, sima kék vagy fekete, van x+20 fajta! Déli pályaudvar mellett van egy (if Bp-i vagy, vagy jársz arrafelé...)
-
anulu
félisten
az ilyen ''csak a 20k-s cipő a jó'' mentalitástól simán falnak megyek. kb 6-7 éve kaptam egy Adidas cipőt. akkor volt kb 8k. sok volt, viszont a mai napig (úgy-ahogy) egyben van. arra, hogy elmenjek benne vásárolni, vagy lenyírjam a füvet, tökéletes.
minden másra ott van a 2,5éves Shelly's bakancsomigaz, az 22k volt, de acélbetétes, télen/nyáron jó és mivel bőr, ezért nem rohad bele a lábam, sőt, egyáltalán nincs semmi szaga, és ez jó! (még nyári fesztiválon sem!
)
-
crab
senior tag
ha olcsó volna a tisza akkor a kutyának se kéne. legalábbis biztos nem hordanák ennyien.. ki az az elvetemült aki 5-6000-es cipővel ki mer menni az utcára? tudjátok az elit körökben(taknyos divatbuzik) az ilyenért kiközösítik az embert..
-
vakarcs
aktív tag
válasz
concret_hp #143 üzenetére
vegyél jó kis traper farmert (ez is oldschool
de ugyanakkor egyszerű tényleg nem az agyon ''darált'' és sztem kényelmes is...)
-
concret_hp
addikt
kicsit offtopic leszek
a minap elindultam farmert venni. Kék egyszínű, nme koptatott, nem alapbol szétszaggatott sima mezei farmert. azt hiszitek lehet venni valahol?
G*s, Ret*o, L*vi's és 1 vegyes famerboltban összesen tudtak mutatni 5 azaz öt féle kék egyszínű, nem koptatott farmertamiből 3 volt a méretemben és egyiknek se volt jo a fazonja
(L*viséknél kb. 100 kül. tipusu farmer volt, és abbol 2 azaz 2 volt a kívánalmaimnak majdnem megfelelő) azért ez elgondolkodtató. az egyik eladó csajnak mondom:
- kék egyszínű, nem koptatott farmert szeretnék. erre mutat 1et ami persze nem jo.
- másik?
- nincs. ().
- 1 azaz 1 db fajta farmeretek van ami nme koptatott?
- igen, sajnos most csak ez van.
- mikor lesz?
- nem tudom. ()
persze ott is volt vagy 30-40 féle farmer(az eladóval végülis jol elbeszélgettünk vagy 10percet h mekkora szar ez már, meg mutatott olyan farmert ami kb. ugy nézett ki, mintha 2* ledarálták volna vmi húsdarálóval, és az ára 2* annyi volt mint annak az 1 db natur kék farmernek és aztmondja h direkt az ilyet keresik csomoan, mert ez a trendi
(ez speciel a r*tro-ban volt.))
csukákhoz meg annyit h aki az #1es hszben látható csukáért kiad 17K-t az menjen orvoshozvannak jo tisza csukák, nem mondom h nincsenek, de könyörgöm ne hordjunk már sz*r cipőt ami ráadásul elég drága csak mert az a trendi
-
GombócArtúr
senior tag
két év várakozás után végre megvettem életem első Tisza cipőjét. Összegyűlt rá annyi pénz!
Megérte! Szeretem.
-
kovasz
senior tag
-
Füleske
addikt
Rockport cipőket látott már valaki itthon ?
Csak mert anyám hozott egyet USA - ból 3 éve , Made in Hungary , állat minőség , most is bírja , pedig hordom rendesen . És rendkívül kényelmes. -
prmcsk
addikt
válasz
Versus82 #136 üzenetére
Különb, különc, akar lenni, de nem kell ezt csak a cipőre kihegyezni, csak
most erről van szó.
Szerk.A 16 éves fiam, tetkót szeretett volna. Tökéletesen megértette, hogy
pár év múlva szinte mindenkin az lesz, mert ez a trendi és ő lesz az egyedi
azzal, hogy nics rajta.
[Szerkesztve] -
prmcsk
addikt
Ha mindenki Tiszában jár majd, akkor hol az egyéniség? Egyébként minőségben tényleg ott van, csak az ára.
Ha mindenki ebben jár majd, akkor az igazi különcök, váltanak másra.
Az ára ? Magyar béren termett és ha fogy, párszáz embernek jelent munkát.
Tudom, hogy vagyunk annyira egoisták, hogy erre azt mondjuk: kit érdekel ?
Ezt majd másként látnánk ha a mi munkahelyünk forogna veszélyben, csak
azért, mert magyar bérét állítunk elő valamit, ami az ára miatt, nem fogy. -
prmcsk
addikt
Most mi baj van a '' Tiszadas ''-al ?
A mai fiatal, mint anno mi, különbözni akar a másiktól, másoktól, és mivel minden
világmárka jelen van nálunk, sőt, mindenki abban is jár, így Tiszacipőt kell venni,
ahhoz, hogy ez megvalósuljon.
Tartósságát semmivel nem tartom rosszabbnak, mint a márkásokét,a fiam
teszteli ezeket. -
tildy
nagyúr
Egy ismerősnek puma van,. hasonlóan drága áron vette, tudod ez a most divat puma, ami kicsit olyan retros. A lényeg frankón kitaposódott majd kiszakadt a széle
Olyan hülyén volt megcsinálva. PErsze nem cserélték, pedig garis votl még, azt mondták, hát sorry, ez a típus ilyen. Kicsit idegesítő, hogy fél év alatt így tönkrement.
A 6-7K-s adidasok meg leárazásokkor annyik, eredetileg 10 körül vannak. A footlockerben emg megbízom.
Jaja , A tiszát emlékeim szerint Martfűn gyártják. Bár ha 16 helyett 8ért adnák, sokkal jobban fogyna. (és amennyit szegény cipősők fizuként kapnak, még így is megérné nekik)
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
nocsak egy up kellett ide
en minden nap ezeket hasznalom, es kurva jok. a kulonbseg puma adidas vs tisza kozott: ezeket nem gepek, igenytelen asszonykak csinaljak, hanem kezzel varrjak, borbol stb.
sajnos (?) nagyon sok emberen latok en is ilyet, de meg mindig jobb, mint hogy senki sem venne, es megszunne..
hajra magyar markak -
-
vakarcs
aktív tag
én is vettem egy ilyen cipőt
Bővebben: link
a másik képen egy adidas special van
Bővebben: link
a 2 cipő csak a márkában tér el... meg annyiban, hogy anyagra az adidas velur egyszeru bor orral , mig a tisza pont forditva (sztem ez a jobb minosegu is) az aruk is kozel van egymashoz... de en meg vagyok elegedve vele -
tildy
nagyúr
Menj el hervisbe stb, leárazáskor, és vegyél 7-10Kért eredeti minőségit, ami szintén kitart 2-3 évig.
Én amcsiból, footlockerről rendeltem előző adidasom , 6K volt, most 2 éves. Most is vettem egy adidast, ez is 6k volt, páromnak 5ért vettünk budmiltElőző cipője egy 5000es adidas volt szintén, kb 2-3 évet bírt, bírta volna még , csak egyik helyen elengedett a varrás. Szerintme megjavíttatjuk azt tudja még azt hordani!
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
azért a tartósságot vegyük figyelembe. amúgy nekem sem jön be a 20k-s tornacipő
viszont nagyon sokszor csak drága helyen találni igazán klassz cuccokat.
mellesleg tartósságra visszatérve: inkább hordok 2-3 évig egy 20k-s cipőt, mint hogy 3 hónap után kidobjam az 5k-s piacost. sajnos egyre többször talizok ilyen esettel... -
törölt tag
Bocs.....Mindenkin Puma, meg mittomén mi van....Én a Tiszát sűrűbben látom..
A másik..19 k egy retek cipőért???Mert más leszel, ha felveszed vagy mi?Kifejez téged??Dehogy fejez ki, mindíg igazodsz....Mindenki azt mondja, hogy ezzel fejezi ki magát...Ugyan...a haveri köréből mindenki ezzel fejezi ki magát úgymond...Nem pumával, mert az nem ő..:A nagy fenét, az már nem divat ehh. -
Grass
aktív tag
Erről a tisza trendi esetről az jut az eszembe, amikor megláttam egyszer egy piaci tornacipőt egy plázai menő bolt polcán.A különbséget 2 dolgoban lehetett felfedezni. 2000ft helyett itt 20000-ért vehetted meg, és az oldalán ott virított valami kör alakú embléma. Ennyi. Különbség másban semmiben sem volt. De a sok iditóta szerint ez a menő, mer ezen van ám logo. Számomra ez felfoghatatlan, de biztos bennem van a hiba. Aki peig kitalálta betegre keresei magát és jót röhög a markába hogy a sok hülye ember meg megveszi. De hát ez a trendi, ettől leszünk ám valakik. Egy ismerősöm vett is egy ilyen cipőt. Mondtam neki hoyg jól átbaszták ezzel a piaci tornacipővel hogy a tízszeresét elkérték érte. Ebben is ugyanúgy bebüdösödik a lábat ne aggódj. Ő meg hüledezve nézett rám mintha valami gyilkosságot vallottam volna be, hogy nem. Ez teljesen más, nem holmi piaci dorkó. Majd üdvözült mosollyal elkezdte simogatni a cipőt és a rajta található emblémát. Ezúton is gratulálok neki és mindazoknak, akik megveszik az ilyen cipőket.
-
-
piqla
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #117 üzenetére
na azota hanyan vettetek tiszat? en mar a 3.at nyuzom, es mindegyik egyben van, kicsit piszkos, kicsit poros, de az egesz mukodik
-
bLaCkDoGoNe
veterán
És emlékszem, milyen megütközéssel fogadtuk az eladási modellt: a falra kirakott fél pár cipők közül kérni kellett egy Neked megfelelő méretet abból, amelyik megtetszett... Én speciel teljesen kész voltam tőle. Hol voltak a Corvin áruház cipőosztályának hosszú sorai a sok-sok pár ugyanolyan barna avagy fekete cipővel, ami közül csak levett az ember egyet és megvette.
-
Nowhereman
őstag
-
ronaldo
őstag
válasz
kapcs-ford #88 üzenetére
hát az ára alapján még a minőségre is gondolhatnánk
-
Mazlee
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #3 üzenetére
Hidd el akkor is volt Nike meg Adidas
-
Ergil
aktív tag
Szerintem meg legyünk lokálpatrióták, szóval Tisza cipő, Balaton poló, Budapest baseballsapka Rulez!
Én szeretem a retró-t, bár nem fogok ilyen retródivatban járni, de szerintem százszor jobb, mint a átlátszó vagy ne adj isten aranyszínű műanyag cuccok és ál-márkák.
Kerül amibe kerül, tessék tudomásul venni, hogy kis sorozatszámú cuccok, megfelelő desgin-al és reklámmal nem fognak kevesebbe kerülni. (Nekem speciel tetszenek a köré épített design dolgok)
Mielőtt kijött az egész sorozat, láttam a riportot a fiatalokkal akik fel akarták éleszteni a márkát és nagyon szurkoltam nekik. Remélem nyitnak majd egy outlet-et és mindenki baráti áron hozzá juthat majd a hőn áhított darabjaihoz -
Notes
senior tag
Kockásfülű nyúl, Traubi soda stb... nekem tetszenek.
Tisza cipő? Nem vagyok oda érte, de egyszerűen most a retro a divat. Akinek a 70-es években volt egy sporttáskája és eltette, az most nyugodtan előveheti... -
tildy
nagyúr
Azt ugye tudtátok , hogy akkoriban nem behozták az adidast hanem kivitték innen?
Igen, jól gondoljátok.nem véletlen a régi tisza és a régi adidas hasonlósága.
Ugyanis itthon gyártották martfűn az adidast.
A talpát meg alsószentgyörgyön
Mellesleg én nem vezszek 10 k fölött cipőt.(9kért Bőrbakancs, jászberényi gyártás az elvében, 4-5 évet bír ki, és 1 adidas és 1 nike szintén 10k alatt->amerikából, footlockers)
Ergo nagyon drága a tisza. Kb. 7-9E reális lenne.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
Annyira nem gáz,de szerintem nem ér 15-20 k-t egy ilyen cipő,ha valakinek igen,vegye nyugodt szívvel.
-
Dilikutya
félisten
válasz
GombócArtúr #101 üzenetére
eddig is volt magyar szabadidőcsuka. a Tisza 20 éves dolog. szvsz nem szünt amugy meg, itt tőlünk nem messze, Martfűn üzemelt a gyár, van is 1 kis márkaboltja. régen kizárólag Tisza cipőim voltak, utána 1 évig volt noname, aztán évekig adidas... de mind közül a Tisza cipők bírták a legjobban. azok a cipők nem szakadtak le rólam 2 év alatt. tény hogy nem voltak szépek, de kisgyerekként nem sokat számitott
amugy az áruk, ha a minőség olyan, mint egy adidas-é, vagy bármelyik társáé, reálisabb. ezeket nem könyöradománnyal fizetett vietnámi betanitott munkások végzik pár dollárért, hanem legalább minimálbérrel fizetett hazai munkások. lefogadom többet keresnek, mint a jóval nagyobb cégnek dolgozó vietnámi kollégáik. és ugye a munkásokat is fizetni kell. bár még akkor is drága. bár ha belegondolok, amikor ezeket vettem anno, lehet hogy nem volt sokkal olcsóbb, mint az úgymond márkás, csak azok áraival nem voltam tisztában
-
fokukac
nagyúr
válasz
GombócArtúr #102 üzenetére
egyél egy kis kerek csokit, szögletes csokit, és hosszúkás csokit, és egyből lesz energiád...
végigolvasni a többit...
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
ja, meg bocs ha netán már lejárt lemez amit írtam, de csak az első 30 hsz-re volt energiám, mindjárt elalszom...
-
GombócArtúr
senior tag
No nézzenekoda...
Végre elérjük azt a szintet, hogy van MAGYAR szabadidőcsukánk is! Nagy szó ez sajnos...
Erre mindenki anyázza, hogy ilyenszar meg nem tudna benne megkivánni egy nőt semés társai...
Ez divat? Nézzetek már körbe! Hogy mi a divat? Devergó felső, koptatott farmer, hétmérföldes báffáló ''cipő''... Meg a koppintott piaci puma meg nike ezzel van elárasztva az egész város! Hánynom kell tőlük!
De ígyvan! Tiporjuk porba ezt a szerencsétlen kezdeményezést, köpjük jól le a kirakatot és irány a nájki bolt!
Bocs ha elfogultnak tartotok ezzel a témával kapcsolatban de ez van.
Egyébként másfél éve vágyom egy Tiszára (43as Fekete alapon piros v fekete. alapon fehér) vagy nem volt rá pénzem, vagy nem lehetett kapni
Viszont már a második Tisza fejpántomat nyűvöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest