Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [CS]Blade2

addikt

válasz szab.tam #156828 üzenetére

3-ra 15K körül hoz, 4-re szerintem 30 körül jönne.
    Gondolkodtunk, hogy hogy tegyük meg, 2/13-ra, vagy 3/13-ra, mert előtte sok vesztes fogadás volt. A 3/13 még lehet, hogy beleférne.
    Az a baj, hogy az irányt is el kell találni, így csupa olyat raktunk szinte, hogy az esélytelenebb bekezd, de a végén az esélyesebb nyer. Szerintem már ebbe is van, ami fordítva jött volna.
    Előtte teszteltük 1 meccsel, úgy, hogy minkét variációra tettünk 700Ft-ot, és 9100-at hozott.

A másik ötlet az volt, hogy 1.félidő és végeredmény (átfordítós), de az 2/13-ba. Abból kevesebb jön (az a baj, hogy néha már a 1. félidőben egyenlít az ellenfél, ami ezzel a szisztémával az idő előtti.), de 25 körüli a szorzó. 37x25x25 már nem rossz, de jöhet abból is 3db.

A 1.félidő 2:2-es szerintem jönni fog, és úgy gondolom, amit te is mondtál, hogy, ha jön, akkor lehet, hogy lesz rögtön 3 is.

Összességében az első azért jó, mert jó eséllyel jön 2db, és már az is visszahozza a felrakottat. Ha sokszor visszahozza, akkor sokszor fel merjük tenni, és a lehetőség ott lesz, hogy néha 4-5db is bejöjjön.

Új hozzászólás Aktív témák