Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem is bukta a mai előre kinézett tipp. Félig mintha éreztem volna, mert vacsora előtt még spontán raktam egy Manchester győzelmet is 1,75-ért. Olvastam, hogy utolsó hazai meccs több játékosnak. Azt azért csak megnyerik. Sima is.
Májusban kifogyunk a meccsekből, a szezont még jó lenne nyerőkkel zárni! A brazil gólszámos tipp 2,2x megpróbálom apróval. -
törölt tag
Tudom. Azért egy Brisbane, Kawasaki, Sydney ment. Kettes szorzók, 100 Ft alap, kombiban egy elmehet. Játszós pénz lehet belőle. Síelésben Petra és Mikaela közül nyerjen valaki. Ilyenekre nem sajnálom, mert legalább normális oddsok. Huddersfieldet is ezért próbáltam tegnap. Jobban fájna, ha kicsi odds Darmstadt, Lille, Benfica vagy a Varsó meccsen még 1,5 felett se megy el a pénz. Ma papírformára talán csak a Liverpool & Milan kötést merném tenni.
-
-
törölt tag
Ne csak X legyen, hanem 0-0 X
Nem tudom egyébként, ránéztem a kínálatra és nincs ötlet.
A Nantes - Monaco lehet még jó szerintem valamire. 0 gól vagy 2-3 gól?
Leipzig & Chelsea duplázós papírforma rendes játékidőben?
Chelsea, Celtic, Rangers meccsekre 1,5 felett gólszám kötés?
Csak single Chelsea hendi 2x? -
törölt tag
Persze, jól is jött. Az eredeti ötletek nem hoztak pénzt, ez az aprós hülyeség igen. Talán nem is volt hülyeség, bátrabban is lehetett volna. Sejtettem 0-0 lesz. Kupa, Milannak a bajnokság fontosabb, Inter a Genoának se tudott gólt rúgni, rá volt írva a meccsre a döntetlen.
-
törölt tag
Ráadásul volt pofájuk emberhátrányban a meccs végén gólt szerezni, amivel bukta arra a meccsre a 2-3 gól tippem. Talán piros nélkül jó lett volna. Ennek a hangulata is érdekes: gyerünk, rúgjatok gólt! Jó, már ne rúgjatok gólt! Németeknél veszélyes ez a fajta. Olaszoknál szépen lejött 1-1. Egyelőre tetszik ez a típus. Külön vagy kombi is érdekes. Inkább ilyenen izgulni, mint Manchestert rakni hazai pályán gyenge odds vagy gólszám 2,5 felett, aztán 75 perc után még 0-0. Jó döntés volt angoloktól a Tottenhamet választani. Juventus nyerjen és nem rossz.
Holnapra ezeket tervezem: Torino, Sevilla, Bordeaux meccsekre 2-3 gól
-
ridiculous
aktív tag
Én a Lipcsét raktam DNB - re. Dortmundot vendégre húztam, azért variáltam azzal hogy kivettem és újrafogadtam, aztán vezetésnél kivettem és de jól döntöttem.
Más:
A két Sevillai alakulat maximálisan spórolt a városi rangadójukra, ezért nem is raktam őket, de azért ennél a teljesítménynél többre számítottam, főleg a Betisnél.
..és így is továbbjutottak. -
lord_m
senior tag
Nálam 8 over, tehát nyertes nap van, 12 vesztes eddig, egy meg ugye elmaradt.
2-3gól még mindig 50% körüli eredmény, de várjuk meg a teljes hónapot, ezentúl odaírom majd a végeredményeket. Az over 1,5 a legjobb arány, ahogy az várható volt, csak ugye azok alacsonyabb oddsok.
-
törölt tag
Ennek híre gyorsan eljutott a csapatokhoz és rúgtak két gólt.
pohár: elmúlt két hónap alatt bajnokságban csak egyszer játszott a Celta 2,5 felett meccset, undert kellett volna rakni
az utolsó Levante rövid időn belül másodszor köp a levesembe: kapott gól nélkül nyernek idegenben az AtMa ellen és ma sem bírnak megverődni, gólokat kapni
2,5 under az olyan nekem mint a GG nem, valahogy nem áll kézre pedig lehet benne valami. Márciust meg kellene próbálni úgy, lord_m írja a 2,5 over tippeket valaki rakja az ellenkezőjét és megnézni ki jár jobban.
-
bazsimano
őstag
jaja ...de ez benne van, ezert is szép a foci
bár sosem értettem minek kellenek ezek a segítségek, mindig ez történik ilyenkor, hogy a támadó a két védő között húz el
akik nyertek azoknak gratula#182046 lord_m: ha jol latom ponto most alltak dobogon es ott volt Noel! szoval macskatápot beszerzünk egy raklappal
fura hogy a pingpongot még nem írtak jova, 1es oddsal...
-
törölt tag
Spezia DNB visszakapott tétet rádobtam már félálomban síelés Mayer Top3 2,2-ért, meg is nyerte az aranyat, Kilde dobogó jött.
Mai foci:
West Ham & Fulham
Fulham & Forest Green
(Manchestert nem merem, inkább hazai Fulham kétszer)
lord_m tipp is megy, grat!És éjszakára nagyon kellene nekem Petra Vlhova!
-
törölt tag
Fő az optimizmus! Olimpia móka 4,2x odds síelés kötéssel:
holnap férfiaknál Kilde Top3, holnapután nőknél Petra Vlhová nyeriSzokásos apróbetűs magyarázat: egyéni sport, nem fér bele úgy a hiba, kiesés bármikor bárkivel előfordulhat a menőkkel is, századmásodpercek is dönthetnek. A korábban említett hoki duplázós szelvényekben nagyobb a bizalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest