Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Na ment:
Udine
Milan
Celta
5k-> 64kWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
Dani_kp
addikt
Liverpool
Hull - Tottenham GGodds: 3,154
tét: 130 hufhttps://ingatlan.com/33821564
-
törölt tag
válasz Vincent-Vega #88754 üzenetére
Ezen a véleményen vagyok énis..
Csakis ezért mertem nagy tétel megrakni.
-
Chereiose
addikt
Annyian rakják ma a Valenciát meg a Villarealt, hogy az egyik szerintem X lesz
-
stefyY
őstag
Valencia + Sampdoria + Udinese + Leipzig + Marseille + Standard Liege hatosból kit mit érez/nem érez?
(#88756) Chereiose: Akkor már inkább a Villareal.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Tomi0703
addikt
Rohadt Celta mar 2 kapufanal tart... Mikor lesz mar gol?
-
jpm
senior tag
Elég volt a kamikból,
10k karlsruhe X 3,4x
-
törölt tag
Liverpool most nézem feljebb ment a oddsa. Nem lesz ez így jó. Sírás lesz a vége.
-
sz_abika
addikt
Nyilvan az esik.ki eloszor akire az egesz f1et felepitettem. Szakadjon meg Kvyat
PSN: xszabikax
-
zolee5016
őstag
valaki rápróbált rajtam kívül a 0 döncis Augsburg-ra???30k lenne ha jönne....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
stefyY
őstag
Standard Liege-re pár perce 4-es odds volt élőben még, már 1-1 és emberelőnyben is vannak...dat fordulat
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
gyerünk Napoli, hajráhajráhajráááááá!!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Egy nagy szar az egész Liverpool
-
stefyY
őstag
-
GabN73
addikt
válasz stefyY #88780 üzenetére
Nézem a meccset, nagyon pörgős.
SL folyamatosan nyomott, már már el is gondolkoztam rajta hogy megdobom őket 3-as oddson. Aztán besz*optak egy kontrát, és elkésve léptek be.Fiorentinát érdemes lenne most megdobni, 2,40 eléggé nyomnak ---- lol, vezetnek is.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz stefyY #88780 üzenetére
Ez csak sima győzelem, hol van ez a piros lapos 2/1-től?
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
napoli bazdmeg... ez a balhátvéd ritka balfasz, akiről a gólt kapták
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
nápoly védelem 0, szánalmasak hátul
Life is too short to stay stock!
-
Zjunior
veterán
Estére mit rakjak?
Felkúrok vmit!
Úgyis viszi!
Idegből!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
GabN73
addikt
Udinese....
-
pohár
félisten
na akkor ezek a szerencsétlen nyomorékok is mennek a feketelistára
-
Daniel Alves
őstag
Kíváncsi vagyok hányan tették közben a Tottenhamet csak nem írják...
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
törölt tag
válasz Daniel Alves #88794 üzenetére
Én tettem
Ez a mai nap jó nagy - lesz.
Buzi Angol meccsek
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, az utolsó 3 szelómat 1-1 nevetséges meccs vitte el, 3 ezer össztét, bő 15 várható...
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Ez nem ide tartozik, de valaki nem tudja, hogy Pokerstarson mennyi a minimum kifizetés ?
The easy day was yesterday!
-
nagyúr
Kérek a Salzburg meccsre még 1 gólt.
KöszönömKöszönöm, akkor már csak egy Valencia győzelem kéne és kész is a szelvény
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs