Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz Tomi0703 #88025 üzenetére
Nem is szólt senki, hogy mekkora f@szságot írok? Luxemburg helyett Leichtensteinre gondoltam. Mondjuk ők se rosszak, moldávokat lehet verik.
(#88052) ANDROID???: Miért? Angolok jól állnak, csak maradjon is így. Osztrák meccs full 3 esély. Moldova tényleg meglepi eddig, de arra a meccsre nem is raktam volna (alacsony odds), max hendi X-et. San Maranio is mondjuk tényleg érdekes. Nemrég még 5 gól alatt nem úsztak meg meccset, most meg... Megtanultak focizni? Mondjuk itt is hendi X-et raktam volna max.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Reméltem, hogy a tegnapi szutykos eredmények után ma normális mecsek és eredmények lesznek, erre megint egy fos az egész eddig... (na jó az ukránok nem...)
-
ANDROID???
addikt
A büdös tejes teaszürcsölő kutya f@rkát...
-
szab.tam
nagyúr
úgy néz ki, a nehezét, az osztrákot eltalálom.
az észtek meg elviszik a szelóm
akkor már kikaphatnának, hogy legalább a fullkamizók fogjanak valamit.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Speedhs
őstag
Szlovákok jöhetnének, emg egy fi. x svédekhez.
-
Digestive
veterán
Na a sógorok és angolok megvannak, márcsak a Szlovák, Svéd és svájci győzelem kéne a boldogsághoz.
-
nagyúr
A gyász belepi ezt a Spanyol 2-őt is.
Egy első helyezett Las Palmas nem bír rúgni egy hugyos gólt sem, a tabella alján kieső helyen lévő csapatnak.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szab.tam
nagyúr
Klitschko W. (Ukr) -
Pulev K. (Bul)ez mikor kezdődik pontosan?
(19:00 van kiírva, de gondolom a gála kezdődik akkor.)és nem találok a gálára működő strem-et.
(csak egy gyanús valamit, ahol telepítenem kéne ugye előtte valami ismeretlen izét...)külföldi tv csomagom sincs, így az kiesett.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
én konkrétan a moldovát tudatosan elkerültem.
az észtet beszoptam.az estiek közül pedig pont a szlovák és a svéd a veszélyesnek tűnő.
svájcot és a spanyol hendit tettem, azok szerintem jönni fognak.
(csak ugye ezt a szelómat vitték az észtek.)talán a spanyol hendi az egyetlen 100%.
nem szoktam már nagyon hendit tenni, spanyolokat sem.
de ma ez szerintem elég egyértelmű.
a többi nem.viszont már a holnapin melózom.
találtam egy igen penge 4-es kötést.
később leírom...****
lehet, hogy hülyeséget beszélek, de a svéd meccs vagy 3:0, vagy 0:3 lesz....
***a holnapi ciprus - andorra pedig 3:0 vagy 4:0.
(kár hogy papíroson csak +1-es hendi van, 2-es nincs...)***
a született svéd karatékánk úgy látszik csak a köríves rúgást bírja (adni, lasztira), de egy kis könyököstől rögtön kifekszik sirdogálni...
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Ibra mar be is koszont!
( csak kar hogy egyik szelom se el mar ) -
Daniel Alves
őstag
Ott van a szlovák és a svéd gól is az 1.félidőben
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Bencus88
nagyúr
na jól van ma 6 tippem volt, eddig 4 jött és a másik kettő vezet, egyáltalán nem éreztem egyiket se és sajnos programom volt egész délután így nem tudtam megrakni, talán nem is akartam. Legalább tudom mikor kell mixelnem, mikor nem érzek semmit
-
szab.tam
nagyúr
válasz Bencus88 #88069 üzenetére
én amikor nem tudom megrakni, mindig leírom.
a szopás lehetőségét ilyenkor szívesen, ingyen átadom.
ha pedig nyer, akkor királlyá vagyok avatva a tippért...
(lsd, múltkor volt egy, asszem 2 fordulóval ezelőtti montreal nhl győzelem...)****
apa kezdődik...
az elment szelóm (ostrák jött, észt ment), mellett van még egy kis szorzójúakból álló.
2 jött.
hátra van klicsko, federer, és kézi barca.most nézem, nem tanultam.
1. volt egy kupacban 2 nap, amikor zsinórban megszopattak a barca focistái, kosarasai.
most a kézisek vannak soron.
2. valaki múltkor itt szidta wawrinka-t, hogy sosem tesz rá többet.
gondolom, ma biztos nem tett. mert esélytelen is federer ellen.
a szokásos indirekt logika alapján lehet, hogy így nyerni fog.
nem örülnék neki....[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Bencus88 #88071 üzenetére
szerinted mi értünk hozzá?
ne viccelj már.
csak úgy csinálunk, és pofázunk róla.[ Szerkesztve ]
-
ricsiii01
tag
Eddig parádés
Veszprém jött
Macedónia:Szlovákia 0-2
Montenegro:Svédország 0-1.
-
Bencus88
nagyúr
Biztos többet értetek hozzá. Én nem nagyon követem a meccseket. Néha ha van ilyen eb bl akkor átnézem az eredményeket és logikusan rakok valamit. régebben jobban ment, most csak pókerre koncentrálok.
-
Daniel Alves
őstag
1600-ból egy kis agymenés... az AH-k mai is szépen hoztak
Gondolkozok, hogy felcsapom az egészet vagy:
3. gólt Szlovákia szerzi
Szlovákia AH0.0
Svédország AH 0.0
svéd+Szlovákia AH 0.0Svédország a 2. Szlovákia 3. gólt szerzi @5.06 3784ft (20k leutalva)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Spanyol meccsre jön még egy sárga, a szlovákok meg nem balfaszkodják el akkor jön egy kevés apró.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szab.tam
nagyúr
federer jól tolja. már 2:5.
2 break....gyerek voltam, volt egy lepaszolt aranyhörcsögünk.
rendszeresen lebólintotta magát. nem tisztálkodás volt.
rendesen, ahogy kell.
federer bácsinak valami hasonlót kívánok:
üvegbúra mögött, faforgácsban, szőrösen, egyedül.
jó munkát...***
(#88082) adrian94
én azért át szoktam futni legalább 50-100 hsz-t, ha régen nem jártam erre.
vó't má'.
de amúgy jó.[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Vendég @4.33
Szinte minden vasárnap nézem a mérkőzéseket szerintem ennyiért teljesen jó odds. Az elmúlt szezonban egészen bajnokság elődöntőjéig mentek, igaz az idei idénykezdésre gyengére sikerült. Viszont mikor ha nem most fognak győzni....Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Mai Klitschko mikor kezdődik?
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #88085 üzenetére
23:00
-
őstag
Nem hiszem el, hogy Svájc nem képes egy nyamvadt gólt lőni..
-
lacy86
addikt
Zjunior
Nah lesz orom vagy se?!
Eddig viszed a pimet ahogy latom -
szab.tam
nagyúr
válasz Daniel Alves #88090 üzenetére
szívesen nézném, de egyik csatornát sem látom, hogy tolná.
hazaiak.
habár, ha federer kikap, akkor olyan pipa leszek, hogy már nem is fog érdekelni.
és jó esély van rá.
ha a következő játékot megcsinálja break-re, akkor van esély.
ha elcammognak 6:6-ig, akkor nincs.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
na ott a Svájc gólotok
-
szab.tam
nagyúr
válasz Bencus88 #88093 üzenetére
ok.
de mint tudjuk, egy meccs 97 perc + áfa-ból áll...**
upci.
ott a 2.
van most nálatok ööm és bodottá'..***
***netes élősök szemszögéből azon gondolkodom, kik boríthatják a papírt.
csak a montenegro.
én most arra pakolnék.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz Daniel Alves #88083 üzenetére
Lehet tolni kellene neki egy AH-t!
-
őstag
Remélem a spanyol meccsen lesz még egy gól.. és akkor már egész barátian áll a szelvényem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest