Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #88172 üzenetére
Már csak ez van de ahogy nézem az olaszokat kuka
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
már kettős látásom van:
"csak mobil eszközzel kell fogadnod".
értsd: fel kell tenned az ájfónt....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
stefyY
őstag
Olasz-Horvát félbeszakadt...dafaq...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
szab.tam
nagyúr
válasz Jarod1 #88260 üzenetére
nézem.
a horvát idióta szurkolók másodszor dobáltak be a pályára több pirotechnikát.
1. a hülyeség kiirthatatlan.
2. mint a román meccsen is, ezek hogyan kerülhettek be...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Bulgária 1 - 1 Málta
talán ez a heti legjobb.
még jó, hogy ez is a belgákkal egy szelóra került....***
(#88264) Speedhs
egy nfl, nhl, nba, mls meccsre valszeg nem vitték volna be.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
ANDROID???
addikt
Ment az agyalás 90. percben hogy horvátokat 9,75-ért , aztán ááá inkább nem..
Ahogy látom jobb is...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
majdnem.
a 2. számú szelóra ment a bolgár hendi, belga, olasz győzelem, és ami jött, a holland 1fi.
tehát a 4-ből csak 3 ment el.de az 1. szeló elég jól alakul.
tegnap asszem előre leírtam.***
ja megvan....
nem rakam az egészet egy 4-esre, szétdobtam.
mert belegondoltam: jött egy 5-ös kötés.
ha az megy egy másnapi 4-esre, az pont olyan, mintha egy 9-es kötésben reménykednék.
olyan meg ugye "nem van"...
ezért hivatalból átfaragtam.(ennek most totál semmi érteme nem volt, de akkor is így van.)
és hát a dél-amcsi meccseken még igen sok van hátra.
ott ráadásul a 97. perc hatványozottan duplán számít, pláne, ha a sporin 3-4 headset is van...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Speedhs #88273 üzenetére
"jó kis premier liga meccsek"
mintha egy 3 oldalú érmét dobálnál fel....
(#88272) Tomi0703
mármint melyiket?
a beírt 4-es kötésemet, vagy a ciprus hendit?de sajnos a river és a saou paulo-ból még sok van hátra, és csak 1:0 mindkettő.
hiába van vezetéssel együtt brutális labdabirtoklási arány is...[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Na totón van egy 10, és 11-es találatom..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Tomi0703
addikt
válasz szab.tam #88274 üzenetére
4-es kötést. Még tegnap nézegettem, hogy tényleg jónak tűnik. A norvégos papíromat inkább kidobtam, azt inkább csak ezt raktam kis pénzzel (hogy ne nézzenek hülyének, ha már egyszer leültem ). Mondjuk örültem, mert mire megraktam már 1,6 volt a Ciprus hendi.
(#88275) choco01: Az mennyit is fizet? Lusta vagyok most felmenni a zéertéhez... Amúgy gratula.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz choco01 #88275 üzenetére
jó az, ha nem 100 ezerből jött, és nincs másik 4679 az ennediken fogadónak is....
(#88276) Speedhs
jóvanna.
azt hittem komoly volt.***
(#88277) Tomi0703
a ciprus hendit papíroson én is többért kaptam.
amikor felírtam, még valami 1.4 volt, és lekötve már 1.59.
ilyen mindig jöhet.
nah, de még sok van hátra a dél-amerikai csodarégióban...
(kedvenc mondásom erre: nyugtával dícsérjük a gázszámlást..)[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
No bejött a olasz horváth döntetlen..
-
Zjunior
veterán
Na akkor a héten egy meccsek vittek egy par osszeget varhatot:
Csákvár 35k-t 5k- tét
Görögök 60k,80k-t 2*10k tét
Svédek 72k-t 15k tét (visszafogás 21k )
Belgák ma 70k-t 10k tétOsszesen a varhato volt +235k , így -45k.
Jövő héten javítás![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
bammbula
tag
Mára?
[link] -
Daniel Alves
őstag
A tegnapi nap:
-1k a papíros mix miatt
-5k bet365 feltöltésviszont... tegnap 1000ft volt a bet számlán és ma reggel 21500ft-ot utaltam le. Megint sikerült feltornászni... Hihetetlen, hogy amikor utána olvasok és megfontoltan teszem a szelvényeket azok simán buknak folyamatosan. Ha pedig csak a szorzót nézem és azok alapján teszek sima nyerő vagyok...
Összesítve nem sok +15k lett a profit. Legközelebb csak hétvégén teszek mixet.
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Speedhs
őstag
válasz Daniel Alves #88285 üzenetére
Gratula!
Mire szoktál kiutalni? Én skrill-re tervezem. Az jó? -
droving
aktív tag
Tegnapi 3/5 kombi 11 helyett Feederer miatt csak 5 ezer lett. THX
[ Szerkesztve ]
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Prien
addikt
válasz Daniel Alves #88285 üzenetére
Ha a szorzókat nézed, mik a szempontok, mi alapján tippelsz?
A kevés is több a semminél.
-
Zjunior
veterán
Mára talan u19 spanyol es Wycombe liga 2 jo lehet...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
sz_abika
addikt
Ránéz a csillagokra és ahogy kirajzolódik az egyik csapat logója belőlük akkor DNB megy, ha meg a két számjegyű odds is melléíródik, akkor meg megteszi hendivel...
..és jön.
U21 Norvég + Érsekújvár + Philiben gondolkodom ma. Olyan 2,5re jön ki.
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
ez a szeló megérne nekem egy ezrest, de olyan baszottul fos idő van, hogy nincs az az isten, hogy én biciklire üljek ezért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Mára nem érzek semmit, holnapra Mexikó + Kolumbia + Brazília + Észtország + a Magyar-Orosz under jó lehet 15.8-as eredőért.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #88294 üzenetére
ó, én meg most látom, hogy a németek nem is tétmeccset játszanak...
na mindegy, amúgy sem raktam, mint azt már írtamGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Roger visszalépett a tenisz döntőtől, a hétvégi Davis kupa siker miatt. Amint kijön a francia csapat és a menetrend, érdemes ránézni. Wawrinka és Roger egész jó matchupnak ígérkezik, egy várható Gasquet, Monfils, Tsonga set ellen, bár amondó vagyok, hogy hiába elkötelezettek, otthon a franciáknál még Gasquet is kedvel fog teniszezni: 3-2re nyernek franciák.
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs