Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xpredi01
tag
Egyébként, ha jobban átgondoljátok láthatjátok, hogy az eddigi meccseket nüanszok döntötték el.
A franciát egy ösztönös villanás a végén.
Az albánoknak ott volt a ziccer a legvégén, lehetett volna akár döntetlen 11 vs 10-ben is.
A Wales-Szlovákot egy szerencsés gól, egy teljesen döntetlen-szagú meccsen.
Az angol meccsen a végig semmit nem mutató oroszok mákoltak a végén.Vonzóak ezek nagy oddsszok a nagy nevű országokra, de nem véletlen annyik, amennyik. Itt már mindegyik játékos magas szinten képzett mind taktikailag, mind technikailag mind fizikálisan, kis szerencsével bárki megfoghat bárkit. Nincsenek is olyan szinten összeszokott sztárcsapatok, mint a kluboknál, a legjobb edzők meg nyilván nem a válogatottak kispadjára ülnek le fele pénzért.. (1-2 kivétel nyilván van azért). Szóval tényleg ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél, van annyira homogén a mezőny, mint a PL-ben, ahol micsoda körbeverések voltak az idén...
Nagyon nehéz lesz ezen az EB-n, random 3 olyan meccset is kiválasztani, amin nem lesz valamilyen szintű meglepetés. Szóval ezek a 3-4 eseményes kötéses szelvények sima kimenetelre a tuti bukó kategória, itt még inkább, mint év közben. És ugyebár ha bukik ember, mérgében meg már rak minden szir-szarra. Ki van ez találva.
Aki teheti, szerintem inkább válassza a DNB/ázsiai hendikep fogadásokat, ami kisebb odds, de legalább sok csalódástól (és méregből történő kényszerfogadástól) kíméli meg az embert.
-
föccer
nagyúr
válasz Dj Sügi #149504 üzenetére
Nem náluk volt, hogy nem készítették ki a kerekeket a kiálláshoz?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
phenomHUN
senior tag
Horvát gól plusz a lengyelek duplázós szelónak?
-
pohár
félisten
válasz phenomHUN #149506 üzenetére
ha a betclices freebetet nyomod, akkor simán jó egynek, de akkor már mehetne a horvát győzelem is, mindjárt jobb pénz
én megvárom beten az élőt, hogy rakjak egy "lesz horvát gól 70:00 előtt" fogadást a sima 1,25-ös gól helyett
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Most kellene lefújni az összes finn meccset... amíg még nyerésre állok, de sajna még több, mint 1/2 óra van, így tuti bukó lesz.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Xpredi01
tag
válasz phenomHUN #149506 üzenetére
Abból kiindulva, hogy a lengyelek sem a skótokkal, sem az írekkel nem bírtak (oda-vissza sem) a selejtezőkörben, nem ígérkezik ez a meccs sem egy diadalmenetnek.. Én személy szerint nem raknék rájuk, de legalábbis az x-re mindenképpen levédeném.
szerk:
de, egyszer megverték az íreket:Ír - Lengyel 0-0
Lengyel - Skót 0-1
Lengyel - Skót 2-2
Ír - Lengyel 1-1
Skót - Lengyel 2-2
Lengyel - Ír 2-1Az észak-írek kb egy kaliber és stílus ezekkel a csapatokkal (sőt lehet egy kicsit jobbak jelenlegi állapotukban). Annyira nem feküdt a lengyeleknek a brit stílus, szóval házat nem pakolnék a polákokra.
[ Szerkesztve ]
-
meta91
csendes tag
Azt mondja a szpíker "Rakitic mellé fejelt'' 😀😀😀 térd=fej
-
gyuromoj
veterán
Modric
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
akkor jöhet egy 2. horvát gól, 4 sárga, 3 szöglet, de a sárga mindenképp, két szelóre is ráraktam véletlen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
Mai tippjeim, elfelejtettem beírni amikor megraktam délelőtt:
Horvát win+1,5 over
Lengyel win+1,5 over
Német win+2,5 overMindegyik single fogadás.
-
phenomHUN
senior tag
Valaki néz most teniszt? Mi történt Gulbis-szal?
-
mtcob
senior tag
Lengyel meccsre 1,5over 1,4ért van, ennyire gólszegények a lengyelek/észak-írek vagy ajándék szorzó?
Németekkel menne kötésben
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Keresztléc...
üreskapura nem illik...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz gyuromoj #149522 üzenetére
Akkor jó lehet a meccs. Majd talán a többit már látni fogom. Most bent vagyok melóban.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #149524 üzenetére
szintúgy, úgy tűnik, hogy a szelóm 1 szögleten, 1 sárgán, meg 1 gólon megy el
lehetne egy horvát szöglet, amiből lesz egy 11-es, sárgával együtt ofc
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Hajrá lengyel barátaim!
-
föccer
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz skeli #149526 üzenetére
eh, az kellemetlen
nekem már meg is vannak a kért szögleteim, már csak 4 lapot kéne összehozniuk, necces lesz
-
skeli
tag
A gól előtt egy perccel ment kb.
Lengyelország - Észak-Írország (élő) Szerez-e gólt?
Kimenetel: Milik, Arek
Odds: 4,15
Nyitott(apróval.. Túl apróval..)
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
pohár
félisten
válasz skeli #149530 üzenetére
félbehagytak vele rendesen
mivel a sárgák nagyon nem fognak jönni, a meccs 2. gólját is a polákok rúgják már, köszipuszi
-
kiszi07
senior tag
Rakott valaki a németekre ?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
dnl91
tag
német+meccs 9.5 szöglet over. szép buli lesz... ez a lengyek meccs jól alakult, 2.5 under megvan, 8.5 sszöglet megvan, már csak a németeken múlik a mai mixi.
-
pohár
félisten
válasz pohár #149533 üzenetére
hát ez is 1-1 dolgon megy el, fasza
a németekkel illene visszahozni valahogy
-
bab1987
tag
10K-val raktam:
Horvátország 2,00 Ok
Németország 1,55 ?
Brazilia H 1,45?Kezdek félni a németektől.
psn:balazsb1987
-
dnl91
tag
válasz Linem #149543 üzenetére
Gól overt nem mernék tenni az tuti, nem túl sok gól volt eddig sem az EB nyitómeccsein, szerintem itt sem lesz sok. Németek tudnak szenvedni sokat, néha meg gáláznak a gólokkal, mindenesetre én nem merném tenni az overt. Biztosan van még itt valaki szaki aki hozzá tud ehhez az over témához szólni.
-
pohár
félisten
válasz dnl91 #149546 üzenetére
én 2500-zal rámentem arra, hogy a németek nyernek egy félidőt, majdnem hoz is egy ezret tisztán
-
L_YKing
addikt
3k ment a 2,5 folere.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
jpm
senior tag
A sportingbeten nem tudják eldönteni ki fog nyerni. 1,7 és 3.5 között ugrál Hami és Vettel szorzója oda vissza. Vissza is fogtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest