Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #140553 üzenetére
közöttünk te vagy az egyik legnagyobb statisztikai búvár recskahuszár.
kéne egy kis segítség.hogyan lehetne kikukázni azt, hogy bizonyos bajnokságokban a meccseken milyen %-ban jön a 80. ill. a 85. percek után gól.
az egyesével böngészésnél valami gyorsabb módszer kéne...
pukk:
Spezia - Alessandria (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 2,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Atti1112 #140598 üzenetére
Akkor te miért nem utaltál fel egy valag pénzt, megrakni? Én úgy vagyok vele hogy amit csinálok haladok azzal is szépen előre, mindig mindent nem lehet megrakni, és mint írtam ilyen kis oddsért több százezret meg nem kockáztatok még elvből sem, legyen az halál tuti. Persze látva hogy 6-0 lett én is ráraktam volna azért az 1,2-es oddsért mindenem, de nem így működik ez.
[ Szerkesztve ]
-
-
Atti1112
aktív tag
Kérdés : ha kiállítják a kapust pirossal a meccs első 1/4 órájában, akkor 2 eset van : A : behoznak egy másik kapust és kiállítanak az edző által meghatározott mezőnyjátékost, vagy B : egy mezőnyjátékos húz kesztyűt és beáll a kapuba. Melyik a jó válasz ?
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
yogibear
addikt
Eibar 2 Mondtam, jó lesz párban a Fenerrel.
Csigakettő plusz Crotone is lassan félidő D-D lesz 3,51-ért... full time D-re 8,41 volt...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #140606 üzenetére
ja.
élőben érdekesebb.
egy sima stat is árulkodik. olyan dolgokról, amit a meccs előtt ki nem tudsz találni.meccs előtt többnyire csak kami kombikat rakok.
de már azt is ritkán...**
ezt a statot elézve 2*-es szorzóért logkiusnak tűnik egy vendég gól. talán még következőre is.
Crotone - Cagliari (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 1,5 1,75 Nyitott
Boavista - Setúbal (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 1,65 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Na akkor: Metz meccsen, Entella meccsen, Eibar meccsen még 1 gólt kérek.
-
Atti1112
aktív tag
Még egy kérdés, de ez inkább már vicces és erre tudom is a választ. Kíváncsi vagyok Ti mondtok rá.
Tizenegyest ítélt a bíró. A játékos elvégzi a büntetőt és belerúg a labdába, de rúgása ereje miatt ki is lyukad a labda, viszont a kapus nem tudja védeni és a labda bevágódik a hálóba. A kérdés : érvényes-e a gól, vagy sem ?
Gyurmoj : Nem, csak ma nincs kedvem rakni és ilyen marhaságokkal untatlak Titeket[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eibar megvan.
És Alessandria is megvan, kár, hogy megint nyúl voltam és nem tettem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ascoli 11-est hagyott ki...
-
szab.tam
nagyúr
jó, hogy a cagliari + setubal gól nem pukk-on ment, (habár még nincs vége), de ki kell köszörülni a csorbát:
Swansea - Watford (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 2,10 Nyitott
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
140619-re semmi válasz ?
-
törölt tag
Már csak az Entella...
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #140634 üzenetére
raktam.
a fordításon is gondolkodtam, 15*-ös tét volt rá akkor.
de nem lett volna értelme, mert a vendég gólt így is nagyobb téttel tettem, és a fordításnak az ugye feltétele volt.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
ANDROID???
addikt
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Spezia - Alessandria (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,50 Nyertes
Eibar - Granada (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,30 Nyertes
Valenciennes - Metz (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,40 Nyitott
Crotone - Cagliari (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 1,30 Nyitott -
Chereiose
addikt
Entella majd lő a 95.ben
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
Palestino - Audax Italiano (élő) Gólszám 4.5 Több, mint 4,5 2,70 Nyitottezt valszeg benéztem.
ehhez még 3 gól kell, nem 2.
ha ez jön, akkor nagyon nem érdemlem meg...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest