Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
vki nekem ezt elmagyarázná? (arra fogadtam hogy nem fog célba érni, vagy legalábbis azt hittem hogy arra fogadok) Persze rögtön ki is utaltam az összeset
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Na Jonkopings is elb.ssza 0:2-ről!
-
L_YKing
addikt
round 238462346
fightVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
jpm
senior tag
válasz B-L-A-C-K #118163 üzenetére
Dehogy vagy hibás, csak rám számíthatsz ha unatkozol és tudom hogy én is rád
Egyébként mint látod csak kérdésként dobtam fel azt a szituációt, mert nem értem.
Az összeget szándékosan kitakartam nehogy megsértsem mások jóérzésétbarca0519951 naná popcorn már van.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Na még egy ilyen mára:
Kolumbia
Btazilia
Atletico-PR
Sao Paulo
Rosenborg
Zaragoza ah+119,5x
-
jpm
senior tag
válasz B-L-A-C-K #118167 üzenetére
le vagyok [korlátozva]
szóval nem 50 és nem is 5-10 de még csak nem is 15
az SB-n meg a betclicen meg önkitiltás alatt vagyok azt hiszem év végéig vagy tavaszig a fene se tudja.
óóó utólag Isten éltessen
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Kamiba megrakom Peru x-et, vagy 5-10 ezerrel kis esti nézősnek.
-
szab.tam
nagyúr
majdnem fogtam egy szépet.
élőben ausztrál csajokra tettem a brazilok ellen 9*-ért, és kötésben a zaragoza élő x-szel. de ez utóbbiak inkább kaptak még egyet.nem vizsgálgattam a táblát:
van olyan forgatókönyv, hogy a brazil fiúk is kiesnek?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #118179 üzenetére
ok. akkor veretem őket. együtt szállnak majd le a reptéren, hgy jól megdobálják őket...
Kolumbia - Peru 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 14,75 Nyitott
Brazília - Venezuela 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és nem 9,50 Nyitottaz ilyen szorzókat szeretem., mint az 1.
semmi lehetetlen nincs benne, nem is egy ht/ft fordítós.
és ahhoz képest szép magas.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Chereiose
addikt
válasz B-L-A-C-K #118179 üzenetére
Amúgy nem rossz most Peru...
Tudom, egy vicc amit a ZRT. csinál, azért nem kéne a béka segge alá vinni az oddsokat mindig. Bár néha meg furcsa, mert F1-re egészen szombat időmérőig Vettelre 10-es odds volt, neten meg már akkor is csak 4-5 körül volt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #118184 üzenetére
Miért és az mekkora vicc, amikor neten egy tenisz meccsen egyik félre adnak egy 4.8-5.5 közötti odds-ot, tippmixen meg rányomatnak erre egy 2.75-2.90-et? DD Szánalmas banda.
Pl. Karlovic-ot meg akartam tenni játék hendivel Federer ellen, mert azt a csávót lehetetlen brékelni, neten +2,5 -ös game hendi(ott még az is jó, ha 7-6,7-6-ra kap ki...és ennyi is lett a vége) 2,20 körül fizetett.
De láttam már olyat is, hogy neten egy teniszmeccsre 1.06-os odds volt egyik félre, 10.00 másikra. Tippmix úgy oldotta meg, hogy 1.03 hazain, 3.9 vendégen. Nincs sok eltérés. DHa jól emlékszem pár éve volt egy olyan magyar klubcsapatot is érintő meccs, ahol neten a magyarok ellen 1.30 körül volt a legnagyobb odds, tippmixen 1.48 , ott valamit tuti elírtak és jól is jött.
Meg ez a tippmixpro. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Raktam teniszt élőben 4.20-as oddsal, 2k-val. Az ellenfél feladta, érvénytelenítették. Pár hete szintén volt hasonló eset, csak ott az adta fel akire tettem, persze, hogy vesztesként könyvelték el. Mindkét meccs az első szett vége körül lett feladva... -
Chereiose
addikt
Peru elég veszélyesen tolta eddig, védelem konkrétan a fél pályánál volt amikor támadtak, ha így folytatják a 2. félidőben, akkor a Peru lövi az első gólt 4,2-ért nem is olyan rossz
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #04441088 #118185 üzenetére
Nagy oddsoknál még nagyobb a difi, bár kis oddsoknál az eltérés érthető, mert míg ebből nem kell adózni, a többi netes nyereményből igen. Nem számoltam ki ha leadóznál hogy jönne ki az odds, de szerintem ez alapján reális, de mint említettem a kisebb oddsoknál csak. Mert van olyan ami mixen 12x odds, az máshol 18-25x....
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #118186 üzenetére
U21Olaszország - U21Portugália (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 1. gólt? U21Portugália 4,30 Nyitott
Kolumbia - Peru (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 1. gólt? Peru 4,85 Nyitott
Franciaország - Dél-Korea (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Dél-Korea 4,05 NyitottTét összesen 300 Ft
Várható nyeremény 25 339 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Chereiose
addikt
Gondolkodom Perun 10-es oddsért, kitámad Kolumbia és lekontrázza őket Peru talán.
X-hez nem kéne már sok -
B-L-A-C-K
titán
válasz Chereiose #118193 üzenetére
Grat neked is. Jó hogy jól jön, ennek most kimondottan örülök is hogy végre 3 Copa America szelóból 1 jött végre. Bár ha csak ezt nézem a mínusz még így is nagy.
szerk: 200-300Ft-tal rakd meg, ha elmegy nem leszel öngyi, ha jön meg legalább nem leszel abban a tudatban hogy nem raktad pedig akartad. Illetve hoz egy kajára valót.
Nekem meg ez volt a 3. nem?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #118192 üzenetére
milyen kis herczig pipát tudsz rajzolni, ha jön.
még íve is van.egyébként jó meglátás volt.
én szokás szerint túlkombináltam.**
éppen vizsgálom a japókat.
Vegalta Sendai
erről a csapatról csak nekem ugrik be folyton az, hogy vegetáriánus szandál?
(zoknival, persze...)
gyk: volt egy szerencsétlen bizti őr, akin ez az öltözék volt. a fiúk kiszúrták.***
akartam még tenni egy kis aprót a 3:0-s venezuelai győzelemre, de nem engedte...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #118197 üzenetére
de hogy a 0:0-t miért nem tettem meg, azt nem tudom...
élőhöz ugye meg túl késő van itthon a gyökerekenél...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #118199 üzenetére
"Miért ami elmegy azt kiszoktam pipálni?"
csak pohár ne jöjjen erre...3* mentem ma fel, hogy tegyem a számaidat.
ebből 2* is 5+1 volt előtte. úgyhogy hagytam.***
brazil meccs:
én mindig előre tudom a tutit.
a 0:0-ról való lekéséssel végre spóroltam egyet....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs