Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Buldozer99
üzenetére
Hát na, nem akart működni a Másolás gomb

-
Dexar007
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Üdv re,
jött a +25,viszont eltávozok unibetről mert korlátoztak,és én így nem fogok játszani..majd holnap leírom hogy mi van pontosan.Am buldozer ilyesmi.:
Anglia vs USA 1,50 - 4,10 - 6,50
Olaszország vs Paraguay 1,95 - 3,25 - 4,10 -
Buldozer99
senior tag
VB-n milyen szorzók lesznek?

pohár: vaterás bacardi pohár aukció hogy jön ide?

szerk.: látom már javítottad

-
DopeBob
addikt
hát, a portugálok újfent nem kedveltették meg magukat velem

-
Daudi Baldr
tag
England 1.5+Malmo 1.4 Ł20->42

-
Bencus88
nagyúr
Holnap valaki egy tuti tippet?
-
jenei92
senior tag
Hajrá Aalesunds!

Szerk:Jólvan nincs gáz!

-
Sir Pocok
őstag
A vb-ig nem nagyon érdemes játszani szvsz.
-
giigz
veterán
Pörög a topic.

-
prerifarkas4
csendes tag
válasz
Daudi Baldr
üzenetére
Sőt a Videoton mecset hamarabb lefújta kelleténél, és pont mikor Vidi támadott.
Pedig milyen szépen bejött eddig a 10 mecs és már csak Debrecen meg holnapra Helsinki volt hátra

-
Daudi Baldr
tag
Bárcsak én is kihagytam volna ma a magyarokat. Szerintem nagy bunda volt az egész..bajnoki címért folyó küzdelem, mindkét csapat botlik..kicsit érdekes.

-
prerifarkas4
csendes tag
H ro*****dna +az összes debreceni focista a mákkos Bajnoki címmel együtt
11ből10 meccs bejött hnap van még 1
de már mind1

-
Gyick
őstag
Nem azt beszéltük a múltkor hogy magyarokra soha vagy csak max duplaesélybe?

-
pohár
félisten
válasz
prerifarkas4
üzenetére
Újpest szerintem simán, Lokinak kellene a bajnoki címhez

-
prerifarkas4
csendes tag
Újpest,Debrecen nyerni fog ma ?
-
giigz
veterán
AKI AKAR EGY KIS PÉNZT, MÁRA EGY TUTI!!!

176 Panathinaikosz - Panelliniosz (hosszabbítással) 3.m. H 1.01
-
giigz
veterán
Nah Srácok...
BL győztes az INTER!!!! 
-
zbence
aktív tag
Nagyon megérdemelte az Inter!

Kiütötték a nyomorult németeket! -
jenei92
senior tag
Olyankor mivan ha egy mecsre azt írják hogy félbeszakíva?
link -
Gyick
őstag
Egy golf meccs meddig tart?tudja valaki?
-
prerifarkas4
csendes tag
Ajjajjj Howard Webb a bíró a BL mecsen xD Amúgy de fura , h most van a döntő hétvégén

-
Gyick
őstag

Én ezt rakom mára. -
Dexar007
veterán
Az a helyzet hogy ez már a döntő,itt nem igazán lehet mit elemezni..sok gólos meccs is lehet,akár sok gólos győzelem,de az is lehet hogy a végén valaki betalál és 1:0-val vége a BL-nek..ezért nem jó szerintem a mindkét csapat gólt szerez.Persze simán bejöhet,de elég nagy kockázatot vállalsz vele.
Nálam ezen a meccsen két alapelv ütközik méghozzá .: Németek ellen nem érdemes fogadni
,mert még felszívják magukat és bármire képesek.Illetve hogy Murinnyó ellen nem fogadunk
,sokan már leírták az Intert a Chelsea ellen,nem is csodálom.. de egy jó taktikával idegenben is képesek voltak 1:0-ra nyerni,és arra is pontosan emlékszem hogy azon a meccsen ment el a 30k-m mert Chelsea gólra tettem 1.30-ért.
Én szerintem X2-be fogom amúgy a meccset tenni,1.36-ért.Méghozzá azért mert a védelmüket egy Barca nem volt képes feltörni,úgy hogy az Inter 10 emberrel játszott több mint egy félidőt.
Bayernről már korábban beszéltem h milyen útjuk volt a döntőig,már juve meccsnél el kellett volna hogy búcsúzzanak,de nem tették..aztán jöttek a "fura meccsek sorozata" gondolok itt a fiorentina-ra és a mu -ra.Lyont viszont teljesen korrektül oda-vissza verték úgy h Lyon nem szerzett gólt.Viszont lehet hogy ez egyáltalán nem fog számítani a döntőn,sokszor láttunk már ilyet,én az Internek fogok szurkolni elsősorban azért mert X2-be tettem a meccset nagyobb pénzzel
,másodsorban pedig azért mert sokkal de sokkal nehezebb útjuk volt idáig...és nem voltak "megpattanó szabadrúgás labdák" meg 98. percben szerzett kamu gólok. -
Dexar007
veterán
Hétvégén amit esetleg nagyobb pénzzel lehetne megjátszani az.:
Oroszország - Németo. under 6.5 -ráadásul 1.36-ért ami igencsak ajándékszagú..csak nehogy olyan ajándék legyen mint a múlt heti chelsea over 2.5.
Viszont én megtettem őket,németo még nem játszott a vb során olyan meccset amin 6 gólnál több volt.Eddig 5gólos meccs volt a rekordjuk..méghozzá pont az oroszokkal 3:2.
Védelmük nagyon helyre van pakolva,a kapusuk se kutya, viszont a támadójátékok amiről már korábban beszéltem egy NULLA.Orosz győzelem nem kétséges..viszont kétlem h 6:1 esetleg 4:3 -as eredmény szülessen..7gól azért nem kevés,az oroszoknak eddig kétszer volt meg,kanada ill. dánia ellen.
Amilyen gyér a kínálat,ezt szerintem simán meg lehetne játszani.
-
Dexar007
veterán
Eh..csak le lettem korlátozva unibetnél..a heti bukásokat követően ez érthetetlen..:/
25-ezret akartam feltenni,erre jött egy üzenet hogy ,,max 13578Ft-ot rakhatok fel..ha többet akarok akkor forduljak az ügyfélszolgálathoz".
Időközben ahogy látom feloldották..de ez már nekem nem tetszik.Lehet a vb idejére átmegyek máshová. -
Gyick
őstag
válasz
huhuhorgasz
üzenetére
Unibet,tobet,sportingbet ezekből válassz szerintem.
-
Dexar007
veterán
válasz
huhuhorgasz
üzenetére
Én online,van aki lottózóban tölti ki a tippmixes szelvényét,ahol rosszabb a szorzó illetve a kínálat.De más érzés is,de nekem ennyit nem ér.

[link] Fogadóirodák...választhatsz.. van egy pár.Mindegyik kifizet általában,de néha néha szokott egy kettő problémázni,és ennek híre is megy szóval bwin-t kerüld el, a többi ok,vagyis hát nézd meg a feketelistát ezen az oldalon amit linkeltem és az alapján válassz. -
huhuhorgasz
csendes tag
Helló all!
Ti hol játszotok és raktok tippmixet? Simán lottózóban vagy lehet online is? Van olyan online esetleg, ahol még a nyereményt ki is fizetik? Valaki mondjon már pár mondatot erről légyszi.
Előre is köszi
-
Dexar007
veterán
De egyébként annyira nem élvezem h elmennek a szelvényeim..mondjuk nem csoda amilyen szar kínálat van,vagyis nb1 meg svéd első osztály meg török osztrák l*fsz liga..ilyenekre ki akar tenni?Jégkorong vb-re lehet még talán fogadni,ha jön a papír,de ott is olyan egyetemista csapatok vannak hogy csuhaj..usa már otthon nézi a vb-t hiába h döntősök voltak az olimpián,szerintem egy NHL-es srác sem volt benne a keretben sőt szinte biztos,nyitómeccsen kikaptak a németektől.
Ma meg a németek nyertek Svájc ellen..az se semmi.
A szombati svéd-cseh meccsre esetleg egy overt be lehetne kockáztatni..mindkettő gólerős csapat,lehet h pont emiatt lesz 2-3gól ettől függetlenül
.
Németeknél viszont már-már ajándék az under 5.5...támadójátékuk egy nagy nulla...bent van az első,aztán próbálkoznak még egyet kettőt és aztán beállnak hátul és kontrákból esetleg.
Viszont a védelmük elég jól össze van rakva,oroszoktól is csak hármat kaptak,úgy h 2-t lőttek |3-2 lett|.Szóval náluk az under 5.5 1.40-ért nem rossz biznisz.
De nem ártana ha már június 11 lenne. -
Dexar007
veterán
Igen,én,méghozzá ma.
Egy tökéletes szelvényt tökéletesen elkúrtam ilyen "amatőr" módon..
Svédország - Dánia -1 |4-2|
Svájc - Németország under 5.5 |0-1|
Lyon (W) - 1. FFC Turbine Potsdam (W) -Női BL döntő over 1.5 | 0-0| - elment.Ráadásul rajta volt egy tízes..ajjajjaj..de legalább volt egy két jó csaj a pályán akik nem igazán tudtak focizni,de vicces volt mindenesetre..
Le is ribancoztam őket a végén,ááh de jó érzés volt,kár hogy ettől még nem jön vissza a pénz,de ilyet se csináltam még..volt a mai napon valami"új".Első és utolsó ugyanúgy mint az nb1 tegnap..csak úgy mellékesen.Azon is jött VOLNA 25,ezen meg 10..c-c. 
-
Gyick
őstag
női focira fogaadott már valaki?

-
jenei92
senior tag
Valaki valami jó szelvényt holapra(hétvégére)?

-
Gyick
őstag

Én jobb híján erre fogadok.Ez amolyan lutri.ennyi erővel vehetnék kaparos sorsjegyet is. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
Megtehető
Na én meg mégis elárulom nektek, mit játszok meg a hétvégén

Bayern gól:igen,nem H
Veszprém - Szeged H
Horvátország - Wales H
Ausztrália - Új-Zéland H
Anglia - Mexikó H
Argentína - Kanada H1100Ft--->4805Ft
-
Buldozer99
senior tag
005 3 Real Madrid - Cajasol 1.11 H
015 3 U19Hollandia - U19Lengyelország 1.39 H
010 3 Svédország - Dánia 1.15 H
004 3 Efes Pilsen - Fenerbahce Ülker 1.27 Herről mit gondoltok? 2.2oddsot ad ki...
-
Bencus88
nagyúr
Na tegnap jó nagyot buktam.Mind a 4 szelvényem elment az Atl.Madrid miatt.Ma lementem tettem egy szelvényt, de nem írom le miket hátha ti átkozzátok meg a meccseimet
Na sok szerencsét mindenkinek majd jelentkezem hogy alakulnak a meccseim
-
giigz
veterán
A mai Svédország - Dánia jégkorongmeccsről vélemény?

-
Dexar007
veterán
Nem jött az atlétás gól..ezért utálok erre a két csapatra fogadni..de hát nincs más..Mikor lesz már normális bajnokság?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont jött volna az over 1.5-öm,90. percben csak összejött..grat Debrecennek.Vagy kezdődjön el végre A .:[link]
Már várom...addigra beszerzem mindigtv-t is..nehogy már ne HD-ba nézzem
<-Egyébként ez egy jó szám.
-
Bencus88
nagyúr
Na ha Madrid rúg 2 gólt másodikba nyertem 5ezret 200Ft-ból

-
Dexar007
veterán
Na első és utolsó magyar focis fogadásom volt..

Grat Debrecennek hogy hazai pályán egy nyomorult 0-0át képesek játszani,ki is lettek legalább fütyülve a rákba..és ezek kapnak ki tudja hány millás havi fizetést,egy tetű labdát nem tudnak levenni baszki,külföldi harmadosztályú szarokhoz hasonlított a meccs.
Csak hát gondoltam 1pont az előnyük..plusz hazai pálya...plusz a győrieknél volt egy pár hiányzó..plusz veretlenek otthon..azok is maradtak végül is..egy igen szép gólnélküli faszmeccsnél. -
Bencus88
nagyúr
Hajrá Atl.Madrid
Sevilla vezetne első félidőbe és a végén 2-1 a a madridnak.Akkor mind a 4 szelvényemen nyernék, mivel megtettem mindegyiken valamit.Valahol gólt valahol győzelmet ilyenek
Vezet a Sevilla

-
giigz
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Hervis Sportsclub tagok kaptak levélben ilyen utalványt a VB-re...de fogalmam sincs, h hogyan működik és szinte semmit nem tudok róla, ezért kérdeztem hátha valaki tud valamit...

-
Bencus88
nagyúr
Remek gratulálok Videoton.Kellett nekem a gyökér magyarokra fogadni kész többet soha
-
giigz
veterán
Van itt valaki, aki Hervis sportsclub tag? Kaptam egy 100eurós bónuszt, amit majd máj.26-tól lehet "aktiválni"...Talán a VB-re lehet vele fogadni, de nem tudom pontosan...
-
Bencus88
nagyúr
Vezet videoton eddig jó vagyok

-
Bencus88
nagyúr
Mai ezek miatt kell szurkolni:
Debrecen,Videoton győzelemAtl.Madrid győzelem megraktam simán meg *(1-0)-al is meg hogy lőni fog gólt.
Meg raktam egy Sevilla vezet félidőbe Atl.Madrid nyer lutri szelvényt is.200Ft-al 25-ös szorzóval

-
Gyick
őstag
én debrecen 2.5 overt raktam.
-
Dexar007
veterán
Erősen gondolkozok egy Debrecen győzelmen.Ti nem?
2meccs van még asszem,Debrecen otthon erős,győriek verhetőek,ha kikapnak vagy leXelnek akkor elúszott a bajnokság.
Pont olyan mint az inter vagy a barca múlt héten csak kisebb fizetéssel dolgoznak.
-
Bencus88
nagyúr
Na megtettem a szelvényt amit tegnap írtam.Most kiderül teszek e többé magyarokra

-
Dexar007
veterán
Hát de "forgasd" csak..

Mai .:
Szlovákia - Németország -X2 (jéghoki vb) |1-2|
IF Limhamn Bunkeflo - Mjällby AIF -vendég csapat gól |0-1|
St. Pauli - Celtic over 1.5 |0-2|14--2es szorzó pontosabban 1.98-->27.7
Első jégkorong meccs mondhatni sima volt..2-0ra vezettek a németek,és elég csúnya lett volna már házigazdaként már az elején kiesni..plussz visszamenőleg is azért szokták verni szlovákiát ha akarják..-itt még under 5.5-re akartam tenni az elején,az is jött volna mert egy nulla a németek támadójátéka.
Második meccsnek nem tudom mi volt az alapja,speciel azt se tudom h milyen liga.1.08-ért adták..első félidőben jött az az 1 gól..azután meg semmi..de annyira SEMMI hogy még csere piros/sárga lap se volt..jó meccs lehetett.
Utolsó meccs nemzetközi barátságos |ilyenekre nem teszünk| de mivel ez volt a 100. évfordulós meccs pluszt a két csapat közt ha minden igaz már elég régóta "barátság" van ezért bemertem kockáztatni egy over 1.5-öt...aminek az lett a vége h ennyire ideges meccs alatt már rég voltam..félidő egyébként 0-0 lett, aztán meg ment hátul a passzolgatás-.- NULLA-NULLÁNÁL hátul a 16oson belül passzolgatnak.. hát a hajam kihullott volna ha ott kellett volna ülnöm -teltház volt egyébként- amiért még pénzt is követeltek..de azért az se volt kutya amikor a celtic megszerezte a vezetést utána a pauli húzza az időt úgymond..nem mintha valamit is számítana..de ha szurkoló lennék biztos vittem volna magammal egy pár paradicsomot,hiába hogy barátságos meg semmi tétje nincs,egy gólt azért elvárnék tőlük..ennek ellenére meg lettek tapsolva elég szépen..

Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Horgász topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mikor indul amúgy?

Na sok szerencsét mindenkinek majd jelentkezem hogy alakulnak a meccseim

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)