Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Semmiképp nem okoskodni szeretnék, de az mqa tudomásom szerint egy "dupla fordításos" tömörítés. A szoftveres konverzió megcsinálja az egyik fordítást, de a másodikhoz hardveres kell. Anélkül félkarú törpe. Lehet simán placebo is, de ha a natívan mqa képes V30-ba madzagon dugom a SonyXM3-mat, akkor egészen máshogy szól az mqa, mint kékfogról az ldac. Mármint jóval jobban.
Szerk.: ebben az (kékfog) esetben persze no mqa, mert azt csak madzagon tudja a V30. De az Usb player se tud hardveres elemet tenni szoftveresen a kékfogba, úgy érzem. Csak hozzáteszi az első fordítást, jó pénzért. -
Pazolini
senior tag
Az optimális hangminőség max bitrate-et jelent ami az LDAC kodeknél 990kbps...
Ez a bitráta kb csak 2/3-a a CD-bitrátának, és ez a szűk keresztmetszet. Így hiába a mintavételezés bites és/vagy frekvenciás magas minősége, ha ebből alig megy át valami. Kábelezni kell egyelőre, nincs mese... -
Swenk
aktív tag
Köszönöm. Az én mobilom, a Samsung S9 Plus is tudja ezeket, csak én erősítőre szeretném kitenni. Sajnos a Denon X1500H beépített bluetooth-a csak SBC-t tud. Nem találtam olyan Bt külső adaptert,eszközt, ami tudja az LDAC-ot és van egy digitális vagy analóg kimenete, amit az erősítőbe lehetne küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest