Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
senior tag
Üdv!
Ha valaki családi előfizetéshez keresne tagokat, akkor én jelentkeznék
júliusi kezdéssel. -
Wendelke
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én is ezt gondolom, csak megkérdem, mert volt erről más vélemény is.
Szóval annyiban érdekes, hogy Xiaomi Mi A1-et használtam, egy SMSL IQ dac/amp-al, és most az A1, le lett cserélve egy Poco X3 NFC-re. Még mielőtt a telefon megjött volna, a szaktopicban érdeklődtem a hangminőségről, ahol is az egyik hozzászóló lehúzta, hogy ez az UAPP-al+külső daccal gyengébben szól, mint egy másik telefonja.
Szóval én is azt gondoltam, hogy amíg a digit jel jön a telefonról, talán óriási különbségek csak nem lesznek
-
Wendelke
senior tag
Csak egy kérdés
USB Audio Playert használok én is hordozható fejhallgató DAC/Amp-hoz. Mennyiben befolyásol(hat)ja a hangminőséget, a telefon márkája/ típusa?
-
Wendelke
senior tag
válasz
Aldorfin
üzenetére
Azt nem tudom, hogy mi a tuti
, de azt kéne megpróbálnod, hogy a tablet usb kimenetére csatlakoztatni, egy dac-ot, és annak az analóg kimenetét rákötni az erősítőre. De hogy milyent, az ennek a topicnak a témája. Ott tudnak segíteni, ha leírod, hogy mit szeretnél, és milyen eszközeid vannak hozzá.De első körben kölcsön kérnék egyet, és kipróbálnám, hogy mekkora a különbség.
-
Wendelke
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
és Borix
Tény, hogy 3eFt semmi a mai világban , de sajnos én is, mint a többség, megszokta az "ingyen"
filmet és zenét, ezért is írtam, hogy még átlépi az ingerküszöbömet. Ettől függetlenül kiválóan működik nálam telóról mobilnettel is, amit melóhelyen szoktam hallgatni, és ez nagyon szuper. -
Wendelke
senior tag
Üdv!
Bejön a zenehallgatás a Tidallal, főleg amióta ilyen kellemes akciók vannak rá
. Én a Hifi 3 hónapost vettem meg apróért, várható még a közeljövőben ilyen akció vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
júliusi kezdéssel.
, de azt kéne megpróbálnod, hogy a tablet usb kimenetére csatlakoztatni, egy dac-ot, és annak az analóg kimenetét rákötni az erősítőre. De hogy milyent, az
Az emberek gyűjtése nekem is eszembe jutott, csak nem feltétlenül itt, ebben a topicban lenne rá lehetőség.