- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Köszönöm mindenkinek a segitséget, elkezdtem állitgatni a gépet, de most valami gebasz van.Kilőttem csomó mindent, majd feltűnt, hogy az Fn gombokra nem jönnek be az ibm-es alkalmazások (hálózat kezelő, stb) és a thinkvantage gomb sem üzemel. Visszatettem a szerintem ehhez szükséges indítófájlokat, de még mindig nem hajlandóak működni ezek az alkalmazások. Szerintetek mi lehet szükséges hozzá?
-
Mosqu!to
addikt
Hi,
A gépem vásárláskor egy előre telepített vistával vettem, melyre az összes hasznos és felesleges program fel volt már telepítve, azonban úgy érzem, hogy ezeknek legalább fele tök felesleges.
A programok a következőek:
Thinkpad Power Manager
BLOG
On screen display
synaptics pointing device
Thinkvantage active protection system
thinkpad easyeject ultility
scheduler_proxy application
maintenance manager
thinkvantage productivity center
message center
thinkvantage access connections
client security solutionMi feltétlen szükséges ezek közül, mi opcionális (az mire lehet hasznos) és mi tök felesleges?
Valamint még egy kérdésem lenne, hogy honnan tudom beszerezni a jogtiszta telepítőjét az oprendszernek? A notebookhoz nem kaptam ugyanis semmilyen cd-t/dvd-t, amin bármi is lehetett volna.
Aktív témák
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Proxmox VE
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Edge
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest