- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Köszönöm mindenkinek a segitséget, elkezdtem állitgatni a gépet, de most valami gebasz van.Kilőttem csomó mindent, majd feltűnt, hogy az Fn gombokra nem jönnek be az ibm-es alkalmazások (hálózat kezelő, stb) és a thinkvantage gomb sem üzemel. Visszatettem a szerintem ehhez szükséges indítófájlokat, de még mindig nem hajlandóak működni ezek az alkalmazások. Szerintetek mi lehet szükséges hozzá?
-
Mosqu!to
addikt
Hi,
A gépem vásárláskor egy előre telepített vistával vettem, melyre az összes hasznos és felesleges program fel volt már telepítve, azonban úgy érzem, hogy ezeknek legalább fele tök felesleges.
A programok a következőek:
Thinkpad Power Manager
BLOG
On screen display
synaptics pointing device
Thinkvantage active protection system
thinkpad easyeject ultility
scheduler_proxy application
maintenance manager
thinkvantage productivity center
message center
thinkvantage access connections
client security solutionMi feltétlen szükséges ezek közül, mi opcionális (az mire lehet hasznos) és mi tök felesleges?
Valamint még egy kérdésem lenne, hogy honnan tudom beszerezni a jogtiszta telepítőjét az oprendszernek? A notebookhoz nem kaptam ugyanis semmilyen cd-t/dvd-t, amin bármi is lehetett volna.
Aktív témák
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest