Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele

Aktív témák
- 

metafenomÉN
csendes tag
Végig csináltam a "restore factory contents" , hogy minden szépen újra legyen rakva: szépen bekéregette a recovery CD-ket és a végén ki írt a hogy újra kell indírani újra indítottam és semmi ugan úgy vissza lép abba a varázslóba és nem tudom hogy lehetne felvarázsolni a windos-t

- 

metafenomÉN
csendes tag
Hali!
Sürgős segítségre lenne szükségem.
Van egy IBM gépem (most már ugye Lenovo gyártja, de ha minden igaz nem sok a különbség)
A gépen van egy elkülönített partíció Becup partíció vagy micsoda azon van az eredeti géphez kapott windos. Most újra szeretném rakni az egész cuccot de nem tudom hogy kell hozzákezdeni, hogy érem el az ottani windost

Az elején csinált magának egy 7CD-ből álló recovery CD-t de azt sem tudom mikor és hogy kéne használni.
(Minél érthetőbb segítség kéne nem vagyok informatikus
 )Előre is köszi

Aktív témák
- Androidos fejegységek
 - Kuponkunyeráló
 - Renault, Dacia topik
 - Tőzsde és gazdaság
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Tesla topik
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Robotporszívók
 - További aktív témák...

- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+

- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
 - Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - Gombászkönyvek egyben
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)