Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Joey
tag
válasz
dabadab
üzenetére
Nekem egyszer egy rossz memoria modul csinalt hasonlo dolgokat (szinten T41). Elindult neha, de amikor mozgattam a gepet megallt. Azt hittem en is, hogy alaplap lesz, azon belul is a memoria foglalatra gyanakodtam, mert volt, hogy akkor fagyott meg amikor a memoriat megmozditottam boot kozben.
Probaltam mas modullal is, de azzal sem indult. Mar majdnem lebontottam amikor tettem meg egy probat egy harmadik memoriaval es azzal mar megy rendesen. Ez eredeti memoria mas gepben sem mukodik, teljesen halott. Persze nem biztos, hogy nalad is ez lesz a gond, de talan egy probat meger.
-
Joey
tag
Hu, mar azt hittem nincs megoldas a problemamra, illetve senki nem tud segiteni.
Nagyon koszi, este ha hazaerek nyomban kiprobalom a leirtakat. Az vilagos, hogy a 40giga az csak kerekitett adat, de szerintem (bar nem tudom pontosan, hogy mennyi helyet foglal a rejtett OS) meg igy is belefer.
Termeszetesen a kerdesem feltevese elott olvastam es probaltam magam megoldani a problemat. Meg is talaltam azt az oldalt, ahol leirjatok a R&R 3.1 hasznalatat es abbol vilagos, hogy win alol nem tudom az eredeti OS-t visszarakni, nem is ugy probaltam.
De megegyszer koszi a segitseget. -
Joey
tag
Egy T41-es gepen a 40 gigas merevlemezen az elerheto terulet 34,5 giga. Azt gondolnam, hogy ott az OS a programokkal, de mivel tudnam azt megnezni, hogy valoban ott van-e? Particionalo programok nem latjak.
Az Access IBM gomb sem tolti be bootnal az R&R programot, csak ha a gepen van egy OS es telepitve van a program. Olyankor betolti az R&R-t es ki is adom ott a parancsot, hogy tegye original allapotba a gepet, de ujrainditas utan tolti be a wint.
Valamit rosszul csinalok vagy ures az a particio?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Witcher topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Dell Precision 7710,17.3,FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M3000M 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest