- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
Szia magi20!
Én is így jártam csak kicsit régebben... megvettem a T43ast minden frankó... de wifit nem használtam, nem kerestem... aztán kellett volna és hopp sehol se találta a gép...neten a serial szám alapján megnéztem és kellene lennie benne, aztán szét szedtem és kiderült, sajnos azt eltávolították belőle! Az antenna kábelek üresen lógtak tréül' össze szigszalagozva:S
Most hajtom bele a kártyát jó ideje, mert nem jó bele akármelyik sajnos:S
Mivel fél év után vettem észre nem mentem vissza a boltba (használtan vettem) én nem vitatkozok ennyi idő után, mert csak csunya vége lenne szerintem, és nem hiszem hogy hasznom lenne belőle...azért egy privátban megírhatnád nekem hol vetted a gépet, nagyon kíváncsi vagyok! -
Gondwana
addikt
Ez szerint nincs is benne WiFi (lehet tenni bele, de nincs, csak az antenna)
-
Gondwana
addikt
Ha úgy lennének tervezve, hogy hálózati használat mellett le kellene szedni az akkut, akkor azt szerintem Nagykékék ráírták volna (OK, hogy egy FuSi vagy MSI vagy ... melyik gyártót nem sértem meg - nem írta volna rá, de egy IBM...) szerintem...
Hallottunk már olyant, aki leszedegette, de előbb kimúlt az akkuja, mint aki nem szedegette le. T42 óta nem tölt rá mindig, ha konnektort lát (nekem szimpatikusabb mondjuk a T42 féle változat a mostani T60 féle stratégiánál).
Ami biztos kinyírja az akkut, az a hideg (azt hiszem, már 6 fok alatt, bár a víz 4-en kristályosodik és zúzza le a lítium-elektróda pórusait). Ami mégjobban, az a meleg (50 fok felett). Azt is sokan leírták már sok helyen, hogy 50% körül töltve tárolni a legegészségesebb az akkunak. -
Major Major
senior tag
Elméletileg a Li-Ion akksiknak nem tesz jót a meleg, ezért hálózatra téve a gépet jobb kivenni, és távol tartani minden hőforrástól. (hűtőbe rakni pl.
)
http://en.wikipedia.org/wiki/Li-ion_batteryGyakorlatilag, sokak szerint, semmi különbség. Nekem konkrét tapasztalataim nincsenek...
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged