- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Nem az a gond, hogy nem volt klaviatúrám, vagy ne lenne elég egy noti bill. az asztali helyett, hanem, hogy amikor tablet üzemmódban használom, kifordítva, akkor épp nincs. Pedig jóformán folyamatosan kéne, még egy böngészőben is. Például írni ide a PH-ra a hülyeségeimet
Az érintőképernyő így önmagában valóban jó buli szerintem is. Úgy egy fél óráig, amíg felfedezem, hogy lehet a képernyőn matatva navigálni, rajzolni a paintben, és e-bookot olvasni, majdnem ugyanúgy, mint egy klasszikus könyvet. Én legfeljebb a legutóbbi célra tudnám valóban használni. Emellett viszont az a gond, hogy akadnak hátrányai is. Ha feltesszük, hogy a pénz nem számít, amivel ez drágább, mint egy sima, akkor is kényelmetlen lehet, hogy a tablet kb fél centivel vastagabb, és 35-40 dekával nehezebb. Egy ekkora gépnél ez kb 30% többlet.
Persze, ha neked ennek ellenére egy tablet a szíved vágya, és megteheted, végülis vedd meg. Csak szerintem nincs semmi értelme, hacsak nem rajztáblának használná az ember. (Bár nem vagyok grafikus, nem tudom erre a célra mennyire használható egyáltalán.) -
sssent
senior tag
Nem hinném, különben minek lenne külön TPC Edition belőle. De tablet ügyben egyáltalán nem vagyok kompetens. Bár ahogy nézem Te sem, így szerintem nem ártana kicsit alaposabban körbejárnod a témát, mielőtt élesben belevágnál, hogy valóban megérné-e tabletet venned.
Én ugyan nagyon rövid ideig próbáltam ilyet, de azon túl, hogy jó játék az érintőképernyő, meg szűk helyen jó a kifordítható kijelző, igazából sok hasznát nem láttam. Nekem legalábbis állandóan szükségem lett volna a klaviatúrára, mert egérrel nem lehet mindent. Képernyőn pötyögni ceruzával elég macerás, a kézírásfelismerés is gázos, pláne hogy magyarul sem tudott (bár lehet, hogy ez utóbbira lenne megoldás). Ráadásul nehezebb is jóval, mint a sima.
Szóval általános felhasználásra sokkal értelmesebbnek tartom másra, vagy épp egy jobb nem tablet gépre fordítani azt a 100-150K-t amivel többe kerül. Persze, ha Te valami spéci dologban utazol (rajzolgatsz, vagy nemtom), az más.
Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- TPM (trusted platform module) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Borderlands 4
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest