Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Nem hinném, különben minek lenne külön TPC Edition belőle. De tablet ügyben egyáltalán nem vagyok kompetens. Bár ahogy nézem Te sem, így szerintem nem ártana kicsit alaposabban körbejárnod a témát, mielőtt élesben belevágnál, hogy valóban megérné-e tabletet venned.
Én ugyan nagyon rövid ideig próbáltam ilyet, de azon túl, hogy jó játék az érintőképernyő, meg szűk helyen jó a kifordítható kijelző, igazából sok hasznát nem láttam. Nekem legalábbis állandóan szükségem lett volna a klaviatúrára, mert egérrel nem lehet mindent. Képernyőn pötyögni ceruzával elég macerás, a kézírásfelismerés is gázos, pláne hogy magyarul sem tudott (bár lehet, hogy ez utóbbira lenne megoldás). Ráadásul nehezebb is jóval, mint a sima.
Szóval általános felhasználásra sokkal értelmesebbnek tartom másra, vagy épp egy jobb nem tablet gépre fordítani azt a 100-150K-t amivel többe kerül. Persze, ha Te valami spéci dologban utazol (rajzolgatsz, vagy nemtom), az más.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Flint 2 OFF topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crypto Trade
- Star Trek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest