- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
szpeet #10432 üzenetére
Power managert advanced módban használod, akkor a power plan fülön az "Idle timers" lenyitható részen a "Dim display" idejét kell állítani. Ez a tétlenség kezdetétől számított időt adja meg, amikor leveszi a fényerőt minimumra energiaspórolás céljából. Itt beállíthatod azt is, hogy mennyire vegye le.
-
Nand_i
tag
válasz
szpeet #10432 üzenetére
Ilyet én még nem tapasztaltam. Nem arra gondolsz esetleg, hogy megváltoztatod a fényerőt manuálisan és utána automatikusan visszavált arra a szintre ami a sémában be van állítva?
Vagy, van 1 ilyen a séma beállításainál, hogy lower display brightness, azt kapcsold ki. (Séma kiválaszt -> Edit ->Next és ott az első opció)
-
Dottore
addikt
Első körben driver (Power Management Driver) problémára gyanakodnék, vagy esetleg a Power Manager Utility. Azt lehetne tenni, hogy törlöd és újra felteszed őket. Igaz hasonló hibáknál én mindig újra telepítem a rendszert, és ha úgy is jelentkezik a probléma akkor kezdek csak aggódni. Szóval a lényeg a detektálást illetően, hogy el tudd különíteni, szoftveres vagy hardveres a jelenség forrása.
bimbiri kérdésére még csak tippem sincs sajnos. Soha életemben nem használtam a beépített mappaszinkronizálást.
-
SG3rg0
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 - i9 / 16gb RAM és 1tb SSD + GARANCIA
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) i9-13900HX / RTX 4060 / 16GB / 1TB / 16 165Hz Garancia 2027.09
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest