Keresés

Aktív témák

• gecsoz

aktív tag

válasz fotel #6951 üzenetére

Naja, de mondjuk a VGA kártya váltás inztel 4500 -ről ATI -ra nem müxik XP alatt..

• _ak_

addikt

:( Ez ebben a formában nem igaz, de sajnos ez is egy jó példa arra, h nehéz lemosni a tévhiteket, pedig nagyon sokszor tisztázva lett már.

Alapjáraton nem is a negyedét, hanem általában 40-50%-ot vesz el egy úgynevezett superfetch folyamatnak, ami gyakorlatilag egy előtöltés biztosít az általunk sűrűbben használt programoknak. Tehát amit sűrűn használunk annak az indító elemeit/fájljait a memóriában tárolja, ezáltal biztosítva számunkra a gyorsabb indítást. Természetesen, ha memóriaigényes feladatot indítunk el és nem elég az ami szabad, akkor kiüríti azt akár teljesen is. Én rajta hagytam a t500on a vistát és semmi, de semmi bajom nincs vele, leszámítva a boot időt, de ezt a thinkvanage csomagnak és a kasperskymnek köszönhetem.

Más. Ti hogyan használjátok a trackpointot? Alapból jól működött, de lassú volt, ezért érzékenyebbre állítottam, de akkor elkezdett néha csúszni (amikor elengedtem, akkor is tovább ment). Ezután kivettem a pipát az enhance pointer precision elől és jobb lett, de még mindig csinálta a csúszást. Most visszább vettem az érzékenységét és visszakapcsoltam a pontosítást, közbe megnöveltem a sebességét. Egyenlőre úgy tűnik, h így nem jelentkezik a gond, de eléggé eltérek most már a gyári állapottól és szokatlan így, ezért is vagyok kíváncsi, h ti akik régebb óta használjátok ezt, milyen beállításokkal külditek?

Egy másik "érdekesség", h pl nem tudok görgőzni a live messengerben, pedig ez is synaptics touchpad és a synaptics soft is ugyan az. Nálatok megy?

a és igen. Beállítottam a touchpados, h csak scrollra és tap zonra használom, de utóbbi nem igazán akar működni. Tudtok erre vmi megoldást?

• Innox

tag

Szia, én is tervezem plusz 2 GB vásárlását a már meglévő 2 mellé... Akkor a postokból azt veszem ki megéri. Én mondjuk itthon venném és ahogy elnéztem 5-6 k ból már viszonylag normális modulokat lehet kapni.

ÁÁ Vista, nagyon hezitáltam mostanában, hogy áttérjek-e vista-ra de ezek szerint nem éri meg. Nekem most nagyon sz@r az XP ami fent van. Egyáttalán nem érzem hogy T7500, 2 GB DDR2 ram van és Quadro VGA. A régi P4 3GHz-es gépem is hasonló teljesítményt produkált office felhasználás alatt. Lehet ráférne egy XP reinstall.

Valaki próbálkozott már n-lite al thinkpad drivereket integrálni?
    Üdv

Aktív témák

Hirdetés