- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Ez ebben a formában nem igaz, de sajnos ez is egy jó példa arra, h nehéz lemosni a tévhiteket, pedig nagyon sokszor tisztázva lett már.
Alapjáraton nem is a negyedét, hanem általában 40-50%-ot vesz el egy úgynevezett superfetch folyamatnak, ami gyakorlatilag egy előtöltés biztosít az általunk sűrűbben használt programoknak. Tehát amit sűrűn használunk annak az indító elemeit/fájljait a memóriában tárolja, ezáltal biztosítva számunkra a gyorsabb indítást. Természetesen, ha memóriaigényes feladatot indítunk el és nem elég az ami szabad, akkor kiüríti azt akár teljesen is. Én rajta hagytam a t500on a vistát és semmi, de semmi bajom nincs vele, leszámítva a boot időt, de ezt a thinkvanage csomagnak és a kasperskymnek köszönhetem.
Más. Ti hogyan használjátok a trackpointot? Alapból jól működött, de lassú volt, ezért érzékenyebbre állítottam, de akkor elkezdett néha csúszni (amikor elengedtem, akkor is tovább ment). Ezután kivettem a pipát az enhance pointer precision elől és jobb lett, de még mindig csinálta a csúszást. Most visszább vettem az érzékenységét és visszakapcsoltam a pontosítást, közbe megnöveltem a sebességét. Egyenlőre úgy tűnik, h így nem jelentkezik a gond, de eléggé eltérek most már a gyári állapottól és szokatlan így, ezért is vagyok kíváncsi, h ti akik régebb óta használjátok ezt, milyen beállításokkal külditek?
Egy másik "érdekesség", h pl nem tudok görgőzni a live messengerben, pedig ez is synaptics touchpad és a synaptics soft is ugyan az. Nálatok megy?
a és igen. Beállítottam a touchpados, h csak scrollra és tap zonra használom, de utóbbi nem igazán akar működni. Tudtok erre vmi megoldást?
-
Innox
tag
Szia, én is tervezem plusz 2 GB vásárlását a már meglévő 2 mellé... Akkor a postokból azt veszem ki megéri. Én mondjuk itthon venném és ahogy elnéztem 5-6 k ból már viszonylag normális modulokat lehet kapni.
ÁÁ Vista, nagyon hezitáltam mostanában, hogy áttérjek-e vista-ra de ezek szerint nem éri meg. Nekem most nagyon sz@r az XP ami fent van. Egyáttalán nem érzem hogy T7500, 2 GB DDR2 ram van és Quadro VGA. A régi P4 3GHz-es gépem is hasonló teljesítményt produkált office felhasználás alatt. Lehet ráférne egy XP reinstall.
Valaki próbálkozott már n-lite al thinkpad drivereket integrálni?
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged