- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ody42
senior tag
válasz
Shadowfax #650 üzenetére
NHC most nekem sem megy, az csak azért kellett, hogy a proci feszeket beállítsam, azóta csak a fancontrol megy,én is olvastam, hogy összeakadnak. (amúgy csak annyi lenne, hogy lockolják az erőforrást, valami közösen egyeztetett módon, és akkor működhetnének egyszerre is)
Amúgy mint írtam, nekem sem a procival van a gond, az megy még majdnem ULV feszeken is, hanem a PCI jelű érzékelő környékén melegszik nagyon a gép, a többi passzívan elvan 40 fok környékén. A két legmagasabb hőmérséklet a PWR és PCI szokott lenni, ezek miatt kapcsol be a venti. Közben utánaolvastam, és áll. az a baj, hogy a PCI (ami a WLAN chip?) nincs rákötve a bordára, és ezért elégtelen a hűtése venti nélkül. Most egyelőre nálam is az van, hogy a fancontrolban manual 1-esen megy a venti, így halkan, de folyamatosan megy, és minden 40 fok körül van. Azért kíváncsi lennék, hogy mennyire ártana a PCI-nak a folyamatos 55 fok (efölé nem megy passzívan se), de biztos az IBMnél sem hülyék dolgoznak, és megvan az oka, h. bekapcsol a venti.
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged