Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #4391 üzenetére
GYURCSÓK MODE: ON
Asztal felett AC: a profilban, wireless settings, 4.: security, itt, a propertiesben alul kipipáltad neki, hogy logonkor kapcsolódjon alapértelmezettül ezekkel a beállításokkal. Szerintem ezt kapcsold ki. (Active Directoryn kívül nem tudok elképzelni olyan szitut, aminél ez kötelező lenne - de attól még létezhet)
Lassúság: a futó processek között olyan, hogy TVTSCHED.EXE (vagy valami hasonló) van-e? Régen, amikor nekem problémázott, ezt kilőttem, megtáltosodott. Amióta ki is irtottam teljesen, többek között a sem a R&R, sem a System Update sem hajlandó futni. (Tanulság: csak a taskot kell kilőni, nem a programot törölni)
Lassú Recovery in progress: rég csináltam, de úgy dereng, hogy először összehord 4GB adatot rakásra, amit csak utána kezd el kiírni (abban biztos vagyok, hogy nettó több, mint 1h volt CD-re R&R-ni)
GYURCSÓK MODE: OFF
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- Gumi és felni topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest