Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax
üzenetére
Tudom, erre a szabványra hivatkoztam én is. Ehhez más gyártók azért többé-kevésbé tartják magukat, mint írtam a FuSi (pedig az mégsem Lenovo/Dell/HP/Toshiba) kicserélné. Igaz ez Lifebook, gondolom egy mezei Amiloban nehezebb lenne elintézni. És az is igaz, hogy a FuSi szervízben is csak a harmadik ember ismerte be a dolgot, de az összes közül ő is volt a legprofibb.
5-6 pixelt már túlzásnak tartok, az már igencsak szemet szúr. A szubpixelek más tészta, abból valóban lehet több de ha belegondol az ember sokkal zavaróbb egy piros/kék/zöld állandóan világító képpont mint egy folyton fekete. Az pld. filmnézésnél fel sem tűnik míg a színesek nagyon.
A szabályozással és a minőségellenőrzéssel van gond, nem létezik hogy 2008-ban nem lehet jobban közelíteni a hibátlan kijelzőkhöz, vagy üsse kavics a szabványhoz. A T sorozat olyan magasan van pozícionálva hogy legalább abban törekedhetnének rá. Gondolj csak bele, valaki vesz CAD-re vagy más grafikai alkalmazásra ahol fontos minden képpont egy 600 ezres T61p-t és emiatt akár használni sem tudja.
Az a vicces, hogy LCD tv-ket már egy hibánál cserélnek, mivel az szórakoztató elektronika (könyörgöm, sokaknak már ez is az!). Igaz hogy nagyobb méretűek a képpontok, de ott hogy lehet kiküszöbölni ezt a hibát? Nem nagyon hallottam még olyanról aki ilyen miatt cserélte a tv-jét. Egyszer láttam a Discoveryn hogyan tesztelik az ilyen készülékeket hosszú órákon át, hogy rendben legyenek. Lényegében ott azért ritkább az ilyen mert szigorúbb a szabvány és még mindig olcsóbb egyből kidobni a selejtes panelt mint cserélni az egész tv-t. Itt nincsenek rákényszerítve.
Bosszantó, ennyi.
Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Air 2019 13" Megkímélt 8GB/128GB/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4589
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest