- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax #3824 üzenetére
Tudom, erre a szabványra hivatkoztam én is. Ehhez más gyártók azért többé-kevésbé tartják magukat, mint írtam a FuSi (pedig az mégsem Lenovo/Dell/HP/Toshiba) kicserélné. Igaz ez Lifebook, gondolom egy mezei Amiloban nehezebb lenne elintézni. És az is igaz, hogy a FuSi szervízben is csak a harmadik ember ismerte be a dolgot, de az összes közül ő is volt a legprofibb.
5-6 pixelt már túlzásnak tartok, az már igencsak szemet szúr. A szubpixelek más tészta, abból valóban lehet több de ha belegondol az ember sokkal zavaróbb egy piros/kék/zöld állandóan világító képpont mint egy folyton fekete. Az pld. filmnézésnél fel sem tűnik míg a színesek nagyon.
A szabályozással és a minőségellenőrzéssel van gond, nem létezik hogy 2008-ban nem lehet jobban közelíteni a hibátlan kijelzőkhöz, vagy üsse kavics a szabványhoz. A T sorozat olyan magasan van pozícionálva hogy legalább abban törekedhetnének rá. Gondolj csak bele, valaki vesz CAD-re vagy más grafikai alkalmazásra ahol fontos minden képpont egy 600 ezres T61p-t és emiatt akár használni sem tudja.
Az a vicces, hogy LCD tv-ket már egy hibánál cserélnek, mivel az szórakoztató elektronika (könyörgöm, sokaknak már ez is az!). Igaz hogy nagyobb méretűek a képpontok, de ott hogy lehet kiküszöbölni ezt a hibát? Nem nagyon hallottam még olyanról aki ilyen miatt cserélte a tv-jét. Egyszer láttam a Discoveryn hogyan tesztelik az ilyen készülékeket hosszú órákon át, hogy rendben legyenek. Lényegében ott azért ritkább az ilyen mert szigorúbb a szabvány és még mindig olcsóbb egyből kidobni a selejtes panelt mint cserélni az egész tv-t. Itt nincsenek rákényszerítve.
Bosszantó, ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Tőzsde és gazdaság
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest