- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Szerk: 1871-F1G T43 as notiba milyen memóriát vegyek?
az i915GM ha jól tudom dual-ban képes menni.. most 512 van benne, ha dualba akarom akkor csak 512-t tehetek bele, viszont milyen márkát érdemes? samsung? kingston? twinmos? pqi? Mikor leszedtem a fedelet csak 1 helyet láttam, ahova pakolhatok. Így a másikat csak a noti szétszedésével tudnám cserélni, amit ugye nem akarok..
Igen, képes dualban menni, ha két -minden paraméterében egyező - memóriát teszel bele. Én is nemrég bővítettem, nekem mázlim is volt, mert itt a fórumon szereztem be a másik 512MB-os modult, ami egy T43-ból lett kiszedve. Amúgy ez egy Hynix RAM, számomra ölég ismeretlen márka, de elég gyakran ilyen van a ThinkPadekben gyárilag (más hasonló ''márkák'' mellett, mint pl. Crucial, Elpida, ProMOS).
Ha meg akarod tudni, a Te gépedben milyen ''márkájú'' memória van, akkor azt kénytelen vagy manuálisan megállapítani.Szedd le a billt: [link]
S aztán nézz körül itt a PH! piacon, hátha valaki épp ilyen memóriát ad el...
Vagy vegyél Kingston-t, azt tuti szereti. -
sssent
senior tag
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- PayPal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro / Garancia!
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" M3 Pro/ Space Black / 36GB / 512GB SSD / Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO