Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
cyberjohn_
üzenetére
Igazad van, én is mérges voltam (magamra is), mikor megtudtam, h előttem vitték el az utolsó darabot, de hát gondolhattam volna erre. Az akció már jó pár napja megy, tényleg jó gép ár/érték arányát tekintve, persze, h viszik. Sztem neked azért mondták, h van még sok, mert utánrendeltek, lehet, h holnapra ér oda hozzájuk.
Azért mégsem értem a nagy multikat főleg, jó sok éves tapasztalatból tudhatnák, h ha vmit nagyon akciósan adnak, az pillanatok alatt elfogy. Miért nem rendelnek akkor belőle 5x annyit? Nem tudom. Nem hiszem, h érdekük lenne egymásnak ugrasztani a vevőket az utolsó db-okért. Talán ez is megváltozik idővel, reménykedjünk.
Amúgy nálam is ma ugrik a majom a vízbe, mert megyek a metróba venni egy 8ezer ft-os ednet notebook-kiegészitő cuccost (táska, egér, usb-hub)
, kérdés, h van-e még nekik, mivel az akció már 6 napja megy. Azért én optimista vagyok. Igaz nem kell érte 200 km-eket utaznom, csak 10-et
Hát sok szerencsét a vásárláshoz!
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Linux Mint
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, kérdés, h van-e még nekik, mivel az akció már 6 napja megy. Azért én optimista vagyok. Igaz nem kell érte 200 km-eket utaznom, csak 10-et