Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• roberto9

csendes tag

válasz Flashcash #1337 üzenetére

Megvan nálam is. Szinte ugyanezek az adatok. Köszönöm. Ez viszont újabb lökést adott, hogy megint gyötörjem a gépet...

Készítettem egy backupot a most fent lévő rendszerről. És kiderült, hogy az oprendszer alól látható R&R gyakorlatilag csak backupokkal foglalkozik. Ha van backup remekül lehet tenni vele ezt-azt. Viszont nem találtam eredeti rendszer visszaállítással kapcsolatos opciót. Azaz oprendszer alól nem lehet felülíratni a rendszert. Ez valahol logikus is.

A bekapcsoláskor behívható R&R-ben viszont igen. És ez a ''Restore your system'' menü alatt, a 3. lépésben az utolsó lehetőség: ''I do not want to save any files'' kiválasztásával. Ezt az egyet eddig nem próbáltam, nem gondoltam volna, hogy ez jó lehet. Aztán elkezdte tölteni a file-okat. Nagyon megörültem.
    Ám, amikor recovery cd-ket kért, akkor lefagyott a mosoly. Betettem egyet, aztán a másikat, aztán gondoltam egyet, kivettem és újra indítottam az egész gépet.
    Azóta az ''I do not want to save any files'' című műsor sem megy, merthogy a köv. hibaüzenetet adja : ''Product Recovery failed during the conversation phase''. Azért, mert kivettem az egyik cd-t, vagy nem tettem be a következőt. Lehet, hogy nem kellett volna, de hát ha egyszer a partícióról szerettem volna újrahúzni a rendszert.

Egyszóval most már a régi windows sincs. A gép bekapcsolásakor az R&R töltődik be, ahonnan a fent említett, frissen készített backup is eltűnt (talán erre utalt az ''I do not want to save any files''?)
    Hétfőn megyek szépen a Neumann utcába, aztán újra telepíttetem az egészet....

Azért, ha kézbe kapnánk a telepítő cd-ket, azzal talán nem lenne ennyire szövevényes az ügy :(((

Aktív témák