- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
5-ös szintű vagyok és 10 pontot költöttem el eddig. Az erőterek felfedezése nem adja a pontokat automatikusan, közel kell hozzá menni és hosszan nyomni az E betűt ha jól emlékezek. Az új részen-velenben még nem találtam ilyet, de bőszen járom a vidéket.
Más
Na még egy észrevétel, igaz hogy a szintemhez képest mindig brutálabb a cuccom de hogy lóról mennyivel könnyebb az ellent kiírtani..... Az 5-7-es ellenfelek átlagban 1 csapás, ha nem szállok le a lóról, hanem csak ügetve kardozok róla. Előbb írtottam ki kompletten 1 tengerparti szakaszt a kalózoktól, pedig elsőre megijedtem hogy végigvágtatva egy csoporta húztam őket, de mégy így is jól jártam mert volt olyan hogy egy csapásra 3-at öltem meg.
Élvezem hogy kezd durvulni a játék DD
Nézem is a 2 napos achivementeketek.
Butcher of blaviken
Can't touch this!Na ezta játékot is addig játszom amig ki nem csumázom az összes achit. Ez elég kockán hangzott nem? D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged