- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
tibaimp #20910 üzenetére
Akkor normálon kellene szerintem, easyn minden, csak nem szórakoztató, hogy kb állok 1 helybe és 5 órán át ütnek meg se tudnak karcolni, én meg ráütök a főbossra kettőt és megpusztul, 0 kreativitás 0 gondolkodás stb.
Ezért is szeretem a CRPG ket, ahol bizony előtte gondolkozni kell, hogy milyen főzet, kinek milyen ital, kit hová állitsak pontosan, főleg a régebbiekbe ott meg még nem is rágnak mindent a szádba és jelölnek a térképen hogy héééé menj arréb 5métert és ott a küldi vagy a kincs stb
Ezért irtam még a régi AC eket / Prince of Persia trilógiát is pl, ahol még ügyesség is kell, főleg ahol időre megy a dolog és kell kb 200 jól kivitelezett ugrás benne
De no offense persze, mindenki úgy játszik ahogy ő azt gondolja illetve szereti , ez szigorúan az én preferenciám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest