- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Mennyi súlyt cipelhetünk maximum?
-
tibaimp
nagyúr
-
Lenry
Topikgazda
válasz
#68216320 #20285 üzenetére
a Topik Összefoglaló utolsó bekezdését javaslom átfutni
-
törölt tag
Ehh, ez a gwent játék kifog rajtam... Egyszerűen nem bírom az északiakkal megverni a jövendőmondó szörny seregét
Van valami trükkje? Annyira gyenge lapjaim vannak ... De kellene a tőle elnyerhető lap a küldetéshez. Báró és halász már kipipálva. -
Viper26
nagyúr
Feline szettet hol tudnám fejleszteni?
17-es szinten lett meg, most 31 vagyok, azt hiszem már ideje lenne.
Gondolom előbb minden diagram kell hozzá [innen]
-
Jorus
nagyúr
válasz
#68216320 #20277 üzenetére
A Báró vagy így vagy úgy, de mindenképpen kiesik a történetből. Keira a szövetségesed lesz a csatában, ha nem ölöd meg, de ha nincs ott, attól még győzhetsz, illetve még a "full crew" achi is meglehet egy hiányzóval (összesen 8 szövetségest tudsz segítségül hívni Kaer Morhennél). -
törölt tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne a továbbiakkal kapcsolatban.
Vigyázat, spoiler!Van egy "A Suttogóhalom" nevű küldetés, amelyben egy fa gyökereibe zárt gonosz lélek a célpont. Vagy elpusztítom és akkor meghalnak a lápon a gyerekek vagy kiengedem, megmenekülnek a gyerekek, de emiatt kipusztul egy falu, de ami problémásabb, hogy a báró feleségét elátkozzák a banyák. Aztán meghal a báró felesége és emiatt a báró felakasztja magát. Az volna a kérdésem, hogy ilyen történetszál mellett is végig lehet vinni a story-t? Vagyis amikor majd szükség lenne a báróra (K.Moren - Ciri megtalálása után a Vad falka megjelenése) akkor bukik majd az adott küldetés? Például nem tudom szövetségesnek magam mellé állítani. Ugyanez a helyzet majd Keira Metz-el is. Ha megölöm, akkor ő sem lesz ott. Akkor mi fog történni? Nem tudom visszaverni a Falkát? -
Peace
nagyúr
Fenomenális egyébként, hogy mennyi választási lehetőséget kínál fel a játék!!!!! Annyi totálisan ismeretlen helyen járok most második végigjátszás alkalmával, hogy az nem is igaz!!! Pár dolgot teljesen másképp oldottam meg, mint 5 éve.
Ezen a helyen sem jártam, ahol tegnap éjjel összeszedtem a Hen Gaidth szettet. Dettlaff-ot is kinyírtam, de utána már leragadt a szemem. Úgyhogy ma folytatom a befejezést, de jó eséllyel ez már nagyon a vége a B&W-nak. Eddig 244 teljesített küldetés! -
scyllarus
veterán
Továbbra is imádom a játékot, nekem baromira bejönnek a plusz kis hülyeségei is. Az oxenfurti börtönből szökött Faria Abbénál megint 10 percig röhögtem.
Az ilyen dolgok sugallják, hogy nem egy gyorsan összedobott programról van szó, vették a fáradságot az ilyen "felesleges" részletek kidolgozására is. Ilyenkor hajlamosabb az ember megbocsátani az apróbb bugokat is. -
válasz
viktorviktor #20268 üzenetére
Szia!
Hírdetőtáblán kell felvenni a quest-et, vagy a főmenüben se jelenik meg?Xbox one topicban talán többen tudnak segíteni.
-
pulffy
őstag
Üdv, az Erdő asszonyai küldetés közben bebugolt a hang, nem hallottam a 3 banya hangját mikor megjelentek, amikor a vásznon voltak és Annával keresztül beszéltek akkor hallottam őket, de mikor már megjelentek akkor már csak a felitat ment, ja meg az a piros szemű fekete ló hangja is bebugolt. Geralt hangja nem. Másnak is volt ilyen? Vagy máshol is előfordulhat? PS4 amúgy
-
viktorviktor
friss újonc
Sziasztok.Van egy kis gondom.Telepítettem xboxra a blood and wine kiegészítőtt,de valamiért nem ismeri fel a gépem.Valaki tudna segíteni?Köszönöm.
-
Cappy1994
újonc
Mesevilágba mentem, ott a gyufaárúd lánytól megvettem a szalagot és így megmenekült Syanna. Megöltem Dettlaff-ot majd a koldusoktól megszereztem a levelet, hogy a hercegnő lett volna az 5. áldozat. Beszélnék Syannal vagyis beszélek, de csak az a két opció van... Féltem én is, hogy bug lesz.. Már csak azt nem tudom, hogy elég esetleg egy még korábbi mentés betöltése vagy kuka úgy ahogy van... Köszönöm a gyors választ
-
Cappy1994
újonc
Szaisztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a hibám?
A blood and wine végén a gyufaárúd lánytól megszerzem a szalagot és így megmenekül Syanna, a kisfiúval való beszélgetés után felkutatom ki lett volna az ötödik áldozat és beszélek a koldusokkal , viszont mikor beszélek Syannával nincs ott az az opció ami kellene csak a "fekete nap átka" és az "irigységből". Ilyenkor mi lehet a baj? Első végigjátszásnál nem volt semmi probléma most meg egyszerűen nem jó. Volt amikor Dettlaff elleni harcol újra csináltam most de akkor se adta be a 3. opciót. valakinek valami ötlet? -
TheNewDawn
addikt
Csak egy érdekesség
Azt hittem, a Switch lesz az utolsó platform, ezek szerint nem
[link] -
maszi99
őstag
lehet nem ide kellene.. de...
Még nem szereztem be a 3. rész bővített kiadását... az alapot meg nincs kedvem még folytatni...
Viszont az első rész bővített kiadást szívesen újratolnám...
Kérdés: Win7 64 bitre fel lehet tolni hogy játszani lehessen vele ?
gondolom van ki tudja....előre is köszönöm
-
AMD Power
titán
válasz
TheNewDawn #20255 üzenetére
Eszemben sem jutott. Nem véletlen ,hogy már vagy 20 órám benne van és sehol sem tartok benne.
-
Peace
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20255 üzenetére
Az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha valaki így indulna neki, akkor neki se kezdjen. szvsz
-
tibaimp
nagyúr
Ez így van, mármint, hogy az elmúlt 30 év egyik legjobb játéka, simán nálam is.
Amúgy, ha jól tudom, és megfigyeltem, ha egy láda pirosan világít, nem sima sárga, akkor ahhoz kulcs kell, amit viszont nem biztos, hogy ott a közelben találsz. Mondjuk sok olyan is van, kincskeresés küldi, hogy a nem messze lévő holttestben van egy "magyarázó" levél meg a láda kulcsa, szóval érdemes szétnézni a láda környékén.
-
Peace
nagyúr
Nekem most második végigjátszás alkalmával egy víz alatti láda nem nyílt ki és egy piros küldetésládában nem volt ott a küldetéstárgy.....rákerestem yt-on, de kiderült, hogy valami sok helyszínes küldetéssorozat és nem is ott kezdődik. De mivel más támpont nem volt és a küldetés sem frissült, így elengedtem. De továbbra is hihetetlen mód élvezem!!!!!! Nem csak a 2010-es évek legjobb játéka számomra, de az elmúlt 29-30 éves játékos pályafutásom egyik dobogósa!!! <3
-
Kiss_R
tag
Nekem semmilyen idegesítő (kritikus sem) bug nem jött elő a beletett 270 óra alatt. Persze Keszeg néha csinált hülyeséget, meg 1-2 grafikai glitchbe belefutottam, de én semmiképp sem éreztem, hogy egy bughalmazzal játszanák.
-
Jorus
nagyúr
válasz
AMD Power #20246 üzenetére
Itt találsz átlagokat a játékidőkkel kapcsolatban.
-
AMD Power
titán
Ha az ember csak a fo szallon megy vegig. Az kb hany ora jatekido? 60 ora?
-
AMD Power
titán
válasz
ShakesVezér #20244 üzenetére
Olyan mar nekem is volt! Marmint,hogy nem veszi elo a kardot.
-
ShakesVezér
csendes tag
válasz
PAtr0n #20236 üzenetére
Pedig akad benne szép számmal.
A mocsárba énis beragadtam többször is,lóval is akadtam el nem egyszer / sokszor előfordult hogy keszeg rohanás közben mintha egy láthatatlan falba ütközött volna,és úgy állt ott mint Katiban a gyerek / ezért gyalogolok mindenhová.
Vagy jön a harc,és Geralt nem akarja elővenni a fegyvert..... -
Kiss_R
tag
válasz
Ted_Beneky #20242 üzenetére
Abban a küldiben több "műhelytitok" is kiderül. Alig tudtam a feladatra koncentrálni, olyan szövegek mentek közben.
-
faragojof
őstag
válasz
PAtr0n #20236 üzenetére
Geralt időnként elfelejt lemerülni. Időnként támadni. Mindegy, de valami fontosat a mozgásból.
Idáig visszatöltés simán megoldotta, még quick-ből is.
Az ellenfelek nem támadnak meg, simán le lehet őket kaszabolni sokkal alacsonyabb szintről is. Időbe telik, de meg lehet csinálni komolyabb sérülés nélkül.
Ebben nincs benne az, szerintem mindenki kihasználta már, amikor az ellenfél beszorul valahova, és ott van leverve!Ezektől eltekintve fantasztikus játék, történet és világ!
Ja, és persze, eredeti!
-
PAtr0n
addikt
válasz
faragojof #20234 üzenetére
Sok mindent hallottam már, de hogy a W3 bughalmaz lenne?
Az egész végigjátszásom során PC-n (300 óra), 1 olyan küldetéssel találkoztam, ahol egy ládát nem lehetett egy tó fenekén kinyitni Toussaint-ben. Elég durva hiba volt, semmi nem oldotta meg. Na jó, az újra végigjátszást nem próbáltam érthető okokból.
Nem kukacoskodásból kérdem, de eredeti a játékod? -
faragojof
őstag
Ezt a qrva bughalmazt!
Minél kidolgozottabb a történet, minél szerteágazóbb a mellékküldetések halmaza, annál sűrűbben futok bele bosszantó hibákba! Ami miatt persze kezdhetem elölről az egész küldetést. Csak ne lenne ilyen klassz az egész.
-
tibaimp
nagyúr
Ezt a cikket találtam: [The Witcher anime készül a Netflixre]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
AMD Power #20231 üzenetére
És még hol van a vége!! 100-as szint a "kötelező" minimum
! Én is még csak 93-as vagyok, de már azon agyalok, hogy 3x-a is el kell kezdeni, mert Yen-t kell választanom a hölgyek közül
ezúttal...
Amúgy kár, hogy limitálva van a max karakter szint, szerintem nem csak én csináltam volna valami szörny 200+-os karaktert. -
AMD Power
titán
Sracok en nem tudom,hogy ti,hogy vagytok/voltatok ezzel de ez a Witcher 3 fuggove tett. Alig birom lerakni. Mar 12 szinten vagyok. Lassan lesz vagyok a baroval es a csaladjaval. Probalok mindent megcsinalni,hogy erosebb legyek es jol fejlodjek.
-
tibaimp
nagyúr
Az olajokat célszerű megcsinálni és fejleszteni, a végén már szörny típusokként +50% sebzés, azért nem rossz!
Az egyéb főzetből én aktívan használtam a Macska - sötétben látás, a víz alatti látás főzetet (nem jut eszembe a neve) Ocra?? a Fehér Raffard párlata főzet, ami full élet azonnal, jó lehet nehezebb szinten, +20 pont cipeléshez főzet, kb ennyi.
Attól, hogy csak ennyi főzetet használok, megcsináltam az összeset, elfér az inventory-ban, nincs súlya, úgyis loot-ol az ember, vagy "lopkod" szóval nyersanyag van, és igazából csak egy kattintás, nem nagy ügy szerintem. -
Lenry
Topikgazda
válasz
tibaimp #20224 üzenetére
beleszámít a végkimenetelbe, ahogy három másik ilyen pont is a játék folyamán. a rossz befejezéshez legalább 3 esetben kell a negatív lehetőséget választanod.a hógolyózás és a temetés
az hogy , pedig erősen múlik azon, hogykirálynő lesz-e vagy sem meglátogatjátok Emhyrt mielőtt a Kopasz-hegyre indultok a Kaer Morheni csata után. mindez egyébként le van írva a Topik Összefoglalóban is
-
tibaimp
nagyúr
Végig toltam az NG+ főszálat. Ismét a boldog befejezés történt,
vagyis Ciri Gerald-al maradt és witcherkén dolgoztak együtt.
A kérdésem az lenne,ha nem csinálom meg a hógolyózást és a srácot nem temetjük el Skelligen, aki segített neki, és ezekre az eseményekre vissza is gondol a csajszi, mikor megy a Fehér Fagyot "elintézni", akkor hal meg? Ez lenne a legrosszabb befejezés? Hogyan kell irányítani, hogy királynő legyen? Valahogy nem sikerült, pedig most másodjára ezt akartam. -
humi1
tag
válasz
RetepNyaraB #20221 üzenetére
Köszi!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
tibaimp #20219 üzenetére
Igazad van, tehát nem a cpu-t szivatja, hiszen a gpu dolgozza fel. De nincs értékelhető hatása a teljesítményre, ha már betöltött az adott textúra, mert statikus, ott ül a Vramban, abból meg van bőven - a W3 sose megy 2,5GB fölé...
(#20220) humi1@ lehet úgy is, főleg, ha nem komoly nehézségen tolod. Nem lehet mindent kimaxolni amúgysem
-
humi1
tag
Sziasztok! Nagy probléma a játékban, ha csak a harc fejlesztésére koncentrálok és az alkímiát hanyagolom? Lehet a koromnál fogva már nem nagyon veszi be a buksim ezt a sok információt és lehetőséget, de viszont imádok vele játszani.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #20218 üzenetére
De az is a VGA-n van, vagyis terheli azt, vagy nem? Nem akarok vitatkozni, csak mondom!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #20213 üzenetére
Szerintem minden textúra mod a GPU-t terheli!
Más:
Ez a könyv, a régi kiadása csak új borítóval?
[link] -
törölt tag
Tudtok olyan helyet, ahol regisztráció nélkül le lehet tölteni a HD Reworked Project-et?
-
fpatrik17
senior tag
válasz
RetepNyaraB #20206 üzenetére
Én most túrtam fel legnehezebbre, picit bánom, hogy még csak most 20-ason. Így aztán ténylég rá van kényszerülve az ember, hogy mindig feltápolva menjen csatába, mert ha nem azonnal murdelés.
Sajnos eddig elég sokszor csak beleugrottam a csatákba, mert elég volt úgy is, olajok meg minden nélkül. Most aztán izzadok rendesen.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #20206 üzenetére
Most, hogy mondod, volt kard is.
De hova lett a ládámbólcsak nem eladtam...
-
tibaimp
nagyúr
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Skeigén vagyok, e visszamennék a szárazföldre. Hogyan kell? Ha olyan küldetést állítok be, ami oda szól, csak a gyorsutazás oszlophoz jelöl. Vagy nem lehet bármikor visszamenni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával