Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fitzgerald #14635 üzenetére
Nagyjából egy véleményen vagyunk a két játékkal kapcsolatban, csak más szavakkal fogalmaztuk meg.
A lore tekintetében ugyanakkor nem értünk egyet, a Witcheré messze nincs olyan részletesen kidolgozva, elég összevetni a két timelinet, vagy a rendelkezésre álló könyvtárakat. Eleve a Witchernél 500-700 éves történelemről beszélünk az emberi faj megérkezésétől a Kontinensekre, a játékok történéseiig; a TES-nél ez ~7000 év, de ha a Dawn érát nem számoljuk, akkor is közel 5000. Egyébként ezzel nincs is gond, nem vesz le semmit a hangulatból a kidolgozatlanabb háttér, de ettől még nem lesz részletes - vallások, hitek, eredetmondák, háborúk, politikai erővonalak változása, hódítások, faji háborúk az évszázadok alatt, stb. ez mind csak néhány hanyag sorral oda van vetve, de nincs kidolgozva. De még egyszer hangsúlyozom, ezek nem elengedhetetlen feltételei egy játéknak, pláne, hogy nem saját világon alapul, hanem egy regénysorozatot dolgoz fel.
Természetesen minden lehetséges írást elolvastam a játékban, köztük a néhány soros "könyveket" is. Gondolhatod, ha a játék hatására megvettem, és elolvastam az összes Vaják-regényt, akkor a játékban sem hagytam olvasatlanul semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Formula-1
- iPad topik
- Macska topik
- Politika
- Facebook és Messenger
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest