Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz csadi0011 #8887 üzenetére

Mármint miért is baj, hogy kezd fásulni az alap sorozat erre csinálnak egy másikat, ami csak a szereplőkben tér el, de amúgy minden más azonos?

Tévedés ne essék, nem én szoktam hisztizni a topikban, hogy problémája van a sorozattal, én eddig is néztem és ezután is fogom, ha lanyhuló érdeklődéssel is, de azért kritikus próbálok lenni.
    A helyzet az, hogy a képregényben már Negan is nagyjából a múlt és igen, ez olyan mint a Dragon Ball, mindig legyakjuk a legtökösebbet, aztán csak jön mindig egy erősebb nálunk, de nem adjuk fel és küzdünk és ez megy végtelenítve.

Az új sorozat semmiben sem más, túlélni a zombikat és egyre inkább a fennmaradt és civilizációs máztól megszabadult embereket, de végül önmagunkat is.Pl: ha azt nézzük terminator Carol is pálforduláson esett át és nem ő az egyetlen, muszáj folyamatosan változtatni a személyiséget, mert a zombik önmagukban már nem képviselik azt faktort, amit az ember érdeklődve figyel. A bottal támadó shaolin type "minden életet tisztelek" afro is volt dühöngő őrült, most az élet védelmezője, na vajon merre mutat a személyiségének változása?

Nem egy TWD rajongó ismerősöm van aki elkezdte a FTWD-t, talán csak egy maradt meg mellette, de ő is szarozza, nem véletlenül, nem kapott semmi újat, sőt. Egy több éve képernyőn lévő és már kiépült univerzummal létező világban újat akar, nem csupán más karaktereket.

Új hozzászólás Aktív témák