- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bencus88 #1735 üzenetére
Spolier :
A fog dolog mellett nekem már az is érdekes volt mikor szóba került a raboknál, hogy milyen régóta vannak elszigetelve. Azon kezdtem el gondolkodni, hogy melyik zombi filmben volt még olyan, hogy több hónapokat vagy éveket húzzák a dolgokat és addig a zombik csak úgy életben maradnak. 28 héttel később (talán) de ott se olyan sok időről beszélhetünk, na mindegy
A másik meg amit nem nagyon tudok összerakni az a vírus terjedés dolog. Elvileg ugye mindenkiben benne van, oké. De akkor miért gáz ha valakit megharapnak? Ha megharapta hanem benne van már. Az igaz, hogy a zombik szép kis darabot harapnak ki de durvább dolgokat is túl lehet élni.
Meg ez egy érdekes story, hogy kezdődött el a vírus, és 1x csak eltűntek ezek az előzmények. Meg úgy mindenkiről, hogy mit csinált/volt előtte.
Hasonló talán ebben a filmben volt mikor a katonaság elkezdett szórakozni a lakókkal: The Crazies és miközben ezt kerestem erre ezt találtam: Abraham Lincoln vs. Zombies na mondom ez remélem csak vicc
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest