- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz feka007 #3109 üzenetére
(#3109) feka007:
Dehogyis írják ki a ninjapicsát, természetesen a nagydarab feka rokonáról beszéltem...(#3118) Ace owne:
Legalább valaki érti, miről beszélek ;D(#3123) Vladi:
ideális kocsi: Suzuki Samurai vagy Lada Niva. Ez egyértelmű szerintem.
népszerű, mert: zombis, és az emberek szeretik a zombikat (én is).(#3191) K_mester, (#3192) feka007:
De az is könnyen lehet, hogy ez is olyan fontos lesz, mint (ha jól emlékszem) a legelső részben látott helikopter. Tehát a történet szempontjából a legfontosabb dolgok lehet megint elfelejtődnek, és a farmos évadhoz hasonlóan nézhetjük még egy csomót ahogy mivel a disznók nem nyertek, rick és a hős fia kapálgatják a brokkolit.... Az ilyen momentumok szerintem azért vannak, hogy az értelmes nézőknél függőséget okozzanak, mert ugye a remény az fontosabb, mint az érzés, hogy "na megint nem történt semmi, csak valami totál értelmetlen és illogikus művelet miatt megint meghalt néhány karakter, akit úgy megszerettem a halála előtti fél percben, mert máskor ugye nem is mutatták..."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel