Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Skyhunter
üzenetére
Köszi!
A víz visszatükröződésén csökkentettem, lehetne szebb is de kevés rá a kártya. (nem 8192x8192-as felbontás van beállítva iniben hanem csak 4096-os)
Feltenném szívesen a kész moddolt data könyvtárat de az a gáz hogy majdnem 20gb az egész.
Modok listája: [link] [link] [link]
Ezeken kívül van még a saját enb+fxaa, meg pár apró mod amit csak kézzel másolgattam be. Ha ütközés volt akkor mindig a jobb minőségűvel írattam felül a fileokat. Ja és persze ini fileok is átírva. uGridsToLoad=7 ami gáz de így is nagyon gyakran kilépked a játék. A modok sorrendjét is hosszas kisérletezéssel csináltam meg, van pár olyan mod ami inaktív (lightning, weather) és van ami bent van de nem működik (map objective szinezés). Ami nem működik quest jelenleg az a főszál (kikapcsolva, de elindítható) illetve nekem beragadt 2 mellékquest. (Egyik Windhelm-ben valami gyilkost kell keresni, a másik meg valami befejezett küldetés csak ottmaradt hogy le kell adni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung kuponkunyeráló
- Fűnyíró topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest