Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Fl3x

aktív tag

válasz Bird #22802 üzenetére

Semmi és még a loot is kaka. Olyan 10 órát toltam le soloban legan 7 direktívával, ugy hogy csak provi volt a beállítva lootnak, de összesen 1 maszk esett ami használható. Volt olyan szoba ahol egyetlen egy darab loot sem esett, ahol igen az általában 70%-os minden téren vagy ha maxos akkor is 3 szinű. Kétszer rogue-kal is összefutottam, de a lootjuk nem volt jobb. Először a 1-20 szintig nyomtam, utána klántársaktól kaptam mentéseket h 50-65-ig és 85-100ig is megcsekkoljam, hogy hátha javul, mivel feljebb több a keményebb mob és több nevesitett is jön, volt hogy egyszerre 2-3, de nem változott semmi, csak keményebb volt a szinteket letolni. 100-on 2-en nyomtuk haverral, a lega maradt, de levettük 5 direktívára és wipe-olgattunk, hol 1, hol 2 huntert öltünk meg. Hát a drop szánalmasabb volt mint a szinteken, volt hogy 50%-os cuccok estek... Szóval én elhiszem, hogy itt rng faktor van és valakinek az első mobból kiesik ami kell valakinek meg a tízezredikből, de azért elég szánalmas, hogy a játék szinte legkeményebb fokozatán szaros 70%-os cuccok esnek vagy hogy egy szoba kiirtás után semmi nem esik, a gyalázatos XP-ről nem is beszélve. Nem is azt várnám el, hogy huhh most akkor mindenből csak maxosat dobjon, de azért min 90% környéki dolgokat, mert kemény lenyomni a szinteket k..ra és még sok idő is.
    Én ezeket tapasztaltam, véleményem szerint aki soloban nyomja sokkal jobban jár target loot-tal a világban direktívákkal, ha mégis summit akkor partyban, hogy több legyen a mob, vagy soloban max HC 5-8 direktívával elég könnyű, de legának semmi értelme loot szempontjából, csak arra jó ha kihivást keresel magadnak, bár ha kivennék a játékból akkor csak magukon segítenének, hogy kevesebb lenne a forráskód és kisebb eséllyel ba....nak el dolgokat peccselésnél :DDD

Új hozzászólás Aktív témák