- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
2700 - 2601
3687 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
Köszik.
-
leslieke
Jómunkásember
10 évad biztos lesz, utána meg a pénz és a nézettség dönti el.
-
rétisün
veterán
ha jól emlékszem, ezen kívül még 2 évadra kapják a jól megérdemelt dollármillióikat a főszereplők....
(igen, szarkazmus) -
FoxiestFox
félisten
Sziasztok!
Lehet tudni, hány évadosra tervezték a sorozatot?
Szerintem egy ideje kifejezetten gyenge a cucc, nincs már újdonság, százszor ellőt szituációk csupán.
Szóval, ha a vége felé jár, akkor még végignézem, de amúgy nem rabolom az időm tovább.
-
Bjørgersson
félisten
-
Ventur@
senior tag
Kint az új rész és senki sem reagál rá
?kovy29? Jó, nálad tudni, hogy 10/2-es a rész, mert nincs benne Alex
.Én adok a mostani részre egy 10/7-et, mert a vége felé nem tetszett, de egyébként számomra korrekt rész volt
. -
leslieke
Jómunkásember
-
kovsol
titán
-
ToBeY
nagyúr
-
M3oH
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Nálam csúszik a felírat a képhez képest,másnál nincs ilyen gond?
-
M3oH
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
spammer
veterán
Azért Penny most elég szexi volt, rövid haj ide vagy oda.

-
csabám
addikt
-
Ventur@
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
Van új rész.

-
geckowize
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
Rendben volt az új rész.

-
M3oH
addikt
-
Petya25
őstag
Most lenyomtuk a 4 részt egyben, egészen jó volt, sokszor felröhögtünk a párommal.
Ami nem jöt át az Howard kezdődobásának a vége, nagyon kínos volt poén szempontjából. -
ToBeY
nagyúr
Ez szerintem egy egész jó rész volt,sokszor felnevettem rajta.

-
rétisün
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Ventur@
senior tag

Meg is van a délutáni program. Remélem tényleg olyan kocka rész lesz, mint amilyennek a promó alapján gondolom
.Basszus én annyira hozzá vagyok szokva, hogy péntekenként beszerezhető az új rész, hogy totál elfelejtettem, hogy keddre módosult ez. Bár mire megszokom, addigra visszatér a régi kerékvágásba minden
. -
leslieke
Jómunkásember
-
spammer
veterán
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Na valahogy azért én is így voltam a mostani rész után. Jó volt meg minden, de nekem pl. az éttermi jelenet, mikor Penny és Leonard "hajbakapott" és vitatkozott a kapcsolatáról, az nem jött be. Sheldon mentette meg számomra a hülye kapcsolat pontozó programjával (Windows Phone 8.1-re nincs ilyen app
? ).Számomra is érdekesebb egy ideje, ami Raj-al történik, mivel jó figurának tartom. Nem mellesleg jóféle nője is van (Emily)
(tudom kovy29: Alex jobb nő
).Bár a Wolowitz baseball-os részek azok jók voltak
. -
leslieke
Jómunkásember
-
geckowize
őstag
Eddig egyedul az E02 ertekelheto, az E01 a kotelezo koroket tette meg, mint pl sheldon visszajon, ujra egyutt mindenki, ezen kivul nem nyujtott vmi sokat es a vege is eleg hirtelen volt, bar gondolom utana reklamot kovetoen jott az E02.
E02 hozta a szintet, tobbszor fel is rohogtem, akkor meg is nyugodtam, hogy na, a szinvonalat sikerult visszahozni!
Tartott ez addig, amig nem lattam az E03-at. Megint izzadtsagszagunak ereztem, mar-mar a how i met your mother 6-7-8-9. evadjahoz hasonlo szanakozast is kivaltott belolem, amikor vmi poentalanra ranyomjak az alarohogest, mondom ezt ugy, hogy nagyon szeretem a sorozatot es arra torekszem, hogy pozitivat mondjak rola. Csak sajnalom, hogy mar HIMYM szintu otlettelenseg es gagyipoenossag kezd begyuruzni ebbe a sorozatba is.
Egyebkent nem tudom miert nem foglalkoznak abszolut a Raj & Emily szallal, szerintem erdekes lehetne Raj a szingli, metroszexualis majdnem zoofil statuszbol normalis emberre valasa.
-
Bjørgersson
félisten
-
spammer
veterán
Miért nem veszed fel a topikot a kedvencek közé?

-
Bjørgersson
félisten
Veletlen kitoroltem oldalrol a topikot, ugyhogy irok mar valami spamet.
spam
-
ToBeY
nagyúr
-
spammer
veterán
Voltak benne jó pillanatok, de ez most gyengébb volt szerintem. Azért az "In space, you couldn't even toss me a pen, and that was in zero gravity" jó duma volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
Jó volt az új rész.

-
M3oH
addikt
Átlagos hosszúságú volt ez a rész is, sztem a dupla miatt van az érzet. Amúgy, nekem is tetszett ez rész, csak így tovább.
-
bok92
addikt
Ezek szerint nem csak nekem volt rövid ez a rész.
Amúgy a múltkori részektől jobb volt szerintem. -
Ventur@
senior tag
-
rétisün
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
-
Ventur@
senior tag
Nos íme itt az új rész magyar felirata
:TBBT - 8x03 - The First Pitch Insufficiency
(#2650) leslieke: Kösz az infókat
. Azt hittem végig hétfőn lesznek már az új részek, de akkor megnyugodtam
.Természetes én most várok ezzel a résszel, hogy kovy29 kifejtse mennyire is volt jó rész.
Választható opciók:
- jajmegintnemvoltbennealex
- elment
- nem rossz
- adta
- fasza
- überfasza
- oltári
. -
spammer
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
-
M3oH
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
Bjørgersson
félisten
-
kovsol
titán
-
Ventur@
senior tag
Ez most azt jelenti, hogy jól nyitott az évad? Kínai nekem ez a sok szám
.Egyébként kicsit fura, hogy eddig az volt a rituálém, hogy: péntek du melóból haza, TBBT aktuális rész betölt és néz, most meg mindez átmegy keddre vagy szerdára és azt hiszem, hogy már vége a hétnek
. Az a baj, hogy ekkor jön ki a The Walking Dead S04 aktuális szinkronon része is...és hát ez így nem jó. Nagyon nem jó
.Tudom: Bzdmeg! Milyen problémáid vannak!!! kovy29 nem nyert egy huncut vasat sem tőled, mert egyszer sem írta a 7. évadban, hogy: "Ez jó rész volt!", te meg ki vagyok "akadva", hogy nem a megszokott időben van a TBBT
.Bocs kovy29, de a nyald meg a fülem miatt, ezt nem hagyhattam ki. Peace and Love
! -
leslieke
Jómunkásember
Hétfői országos nézettségek
1. The Big Bang Theory (CBS, 20.30) – 18,24M (18-49: 5.4, #T1)
2. The Big Bang Theory (CBS, 20.00) – 18,03M (18-49: 5.4, #T1) -
M3oH
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
rétisün
veterán
nem volt olyan vészes szerintem, rosszabb epizódok ne legyenek, mint ez a 2. az első 2-3 évad hangulata már úgysem lesz meg megint, de hát már ezt is kitárgyaltuk párszor....
kovy: mit szólnál egy alexes részhez, ha alex is rövid hajjal jelenne meg?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vvega30
senior tag
nos ez roppant halovány. konkrétan egy mosoly nélkül néztem végig az első részt

az haj, hát az meg .. eh... -
M3oH
addikt
-
bok92
addikt
Volt 1-2 jó poén a 2 részben, de szerintem ez nagyon gyenge... Penny haja meg, áhh.
-
leslieke
Jómunkásember
S08E02 még jobb, mint az első rész volt.
-
leslieke
Jómunkásember
Nem vártam meg a holnapot.
S08E01 na, ez nyitórésznek jó volt.
-
M3oH
addikt
Délelőtt lenyomtam a 2 részt. Nem voltak rosszak,ha ezt hozzák az évadban, sztem nem lesz gáz.
-
leslieke
Jómunkásember
Nyolcadik évad első 2 része beszerezve, holnap délelőttre megvan az egyik program.
-
Bjørgersson
félisten
-
Ventur@
senior tag
TBBT S08E02 magyar felirat:
(#2632) kovy29: annyiszor 1000 Ft-ot kapsz a nyereményből - ha lesz
- ahányszor leírtad a S07-ben, hogy ez fasza rész volt
. -
spammer
veterán
Egész jó volt mindkét rész. Igaz, csak a szokásos, semmi extra.
[SPOILER]
Azt sajnálom, hogy a status quo-t nem rúgták fel egy kicsit jobban, ha nem is teljesen. De azért Penny és Sheldon új állása talán még hozhat valami kis színt a történetbe.
[/SPOILER] -
Bjørgersson
félisten
-
kovsol
titán
-
Ventur@
senior tag
Esküszöm anyám életére, hogy pont erre gondoltam a villamoson hazafelé, hogy kovy29 tuti be fogja írni, hogy nem volt jó rész, mert nem volt benne Alex
.Kitöltök holnap egy lottót és a 29-es számot tuti megteszem
.Más: a hét 2. felében jön az E02-höz a magyar felirat
. -
Bjørgersson
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
-
Ventur@
senior tag
Na túl vagyok az első részen és a véleményem az, hogy - bár nem túl erős kezdéssel - de jó lett a nyitó epizód
. Volt - számomra - jó pár jelenet, amin jókat nevettem. Olyan Jóbarátokosan jó lett a nyitó epizód
.Várjuk a folytatást!
-
Ventur@
senior tag
-
rétisün
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
S08 promo:
-
Petya25
őstag
Örülök, hogy egy új szintet tudtam neked mutatni.
Befejeztem. -
leslieke
Jómunkásember
-
rétisün
veterán
éppen a napokban néztem meg pár részt a 7. évadból, és ebben bizony nem értek veled egyet

-
bLaCkDoGoNe
veterán
...és remélhetőleg nem szidni fogjuk, mint a bokrot. Ha annyira vacak lesz az új évad is mint az előző volt, akkor nem fogom végigszenvedni mint tettem a mostanival, amiből az egyetlen értékelhető rész az volt, amikor Sheldon nem tudott dönteni az Xbox One és a PS4 között.
-
leslieke
Jómunkásember
Már csak pár nap és a sorozatról is lehet majd beszélni.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azért azt te is érzed, hogy a demagógiának valami teljesen új szintje az, hogy beteszel egyet a töménytelen, a volt-SZU országok útjain zajló elmebajt dokumentáló dashcam videóból "érvként". Nyilván a piros lámpánál állva arra eszmélsz majd egyszer, hogy valamelyik TBBT szereplő jön veled szembe, kilinccsel előre...
Az, hogy a közúton idiótaként viselkednek egyesek, nem autófüggő.
Fenntartom, hogy irigy proliskodás az autón való csámcsogás (mindezt úgy, hogy a saját közlekedési eszközparkom egy darab biciklire korlátozódik).
-
spammer
veterán
Nem egy sort írtál, hanem többet, ezekre reagáltam. Ha övé, ha nem, tök felesleges az eszmefuttatás, hogy celebek így meg úgy, meg falra kenés, meg biztos balesetet okoz és stb. Amúgy linkek nélkül is tudjuk, hogy sok az idióta autós, de itt, ebben a topikban ez totál mellékes, hiszen nincs is igazából "hír", nem történt semmi, csupán láttunk egy képet.
-
Petya25
őstag
-
spammer
veterán
Amíg nem derül ki róla, hogy ő is olyan, mint akiket példaként felhoztál, addig szerintem felesleges ítélkezned ismeretlenül. Hollywoodban valószínűleg tucatjával járnak ilyen kaliberű autók, főleg a színészek esetében, szóval nem hiszem, hogy annyira "villogni" vette.
Egyébként meg hadd élvezze a megkeresett pénzét, jó, hogy nem lepukkant szarral jár majd, mert hátha valahol a világon megszólják érte, hogy "nagyzol".
Akikről te beszélsz, azok kb. az MTV-n mutogatott rapperek, akiknek van 15 autójuk, gyémánttal kirakott dísztárcsákkal meg aranyberakással meg apámfaxával. De ha nekik meg az jó, akkor egészségükre. Vannak még náluk is gazdagabb arab sejkek aranypalotákkal... Felesleges fennakadni, más a mérce ezeken a helyeken, nem kell a kis szar magyar valósághoz mérni. 
Az pedig, hogy valakinek erős/gyors autója van, nem jelenti azt automatikusan, hogy mindenhol hajtani is fog, mint az őrült, és tuti balesetet csinál majd.
-
Bjørgersson
félisten
-
Petya25
őstag
Ja, és még ráadásul csak kínai kaját kap a forgatáson.

-
Petya25
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
rétisün
veterán

-
kovsol
titán
-
vvega30
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
Petya25
őstag
Nincs, csak a motivációt nem értem, már ha az övé az autó.
A megalománia, feltünési viszketekség és normális értékrend teljes hiánya jellemzi a celebeket nemtől függetlenül. Ez semmi másra nem alkalmas, mint a kocsi falra kenésére, plusz potenciális veszélyforrás magukra és a többiekre nézve. Lást CRonaldo, Paul Walker és társaik.
600 lóerővel minek utcán villogni?
Ez a szomszédunkban történt. -
M3oH
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
-
2700 - 2601
3687 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(igen, szarkazmus)
?
.

A rész is jó volt.

. Elvileg szerdán várható a magyar felirat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
(tudom kovy29: Alex jobb nő