Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom,hogy észrevették-e de egyedül Penny-nek nincs vezetékneve a sorozatban.Ez driekt van,vagy átsiklottam rajta?
-
ToBeY
nagyúr
Mikorra várható a felírat két új részhez vajon?
-
ToBeY
nagyúr
Belefutottam abba a részben amiben Penny dolgozatát mutatja Leonardnak,magyarul valahogy nem sikerült átadni sajnos Amúgy mikor lesz új epizód?
-
ToBeY
nagyúr
Látom,nem csak én éreztem gyengécskének ezt a epizódot.Azért James Earl Jones és Sheldon nem alakított rosszat.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a mostani elég jó kis rész volt,sokszor felröhögtem rajta
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Meg kell követnem magam mert megnéztem egy új szinkronos részt a CC-on és Kripek egyáltalán nem raccsolt.Pedig amikor még a Cool adta a részeket ott jó volt a szinkronja.Elég szomorú hogy visszafelé fejlődünk.
-
ToBeY
nagyúr
válasz concret_hp #2197 üzenetére
Szerintem ahogy átkerült a CC-hez a sorozat más szinkron hangot kaptak a nem állandó szereplők.Vagy csak nem figyeltek annyira a szinkronnál mint amikor a Cool-on volt.
-
ToBeY
nagyúr
Nézzétek meg az S02e12 részt ebben teljesen korrekt Kripke szinkronja.Direkt megnéztem most és jól emlékeztem rá,hogy régen rendben volt a szinkronja.
-
ToBeY
nagyúr
válasz viharhozo #2204 üzenetére
Ez még érdekesebb annál mint amit írtál.6 évad 14 részében 5.37 nél kezdődő jelenetében még raccsaol,de a második mondatánál már nem."Mi a hele van Coopel?" a második mondata már jó "Már vagy fél órája várlak az irodámban"
Nem tudom mi történhetett,szerintem szinkronhangot nem cseréltek.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Most nézem a Royal Pains című sorozatot és ott a magyar szinkronnál elég jól megoldották az indiai akcentust,valami hasonlót kellet volna Raj-nak is adni szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz kisgyerek85 #2274 üzenetére
Gondolom adásba kerülés előtt levetették egy szűk közönségnek és nem tetszett nekik a csaj.
Van ilyen pl a Friends-nek sem az i'll be there for you volt a főcímdala hanem a R.E.M. - Shiny Happy People -
ToBeY
nagyúr
Na,eljutottam odáig,hogy megnézem a friss részt, szerintem ez most nem volt nagy eresztés.
-
ToBeY
nagyúr
.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Vajon megkattant Kaley,hogy így járkál az utcán?Ultra gáz szerintem.
-
ToBeY
nagyúr
Vajon Kaley kisasszonynak van stylistja? Lehet kéne neki egy,Mert ez így borzalmas még ha tejért ugrott le akkor is.[link]
kovy29:Ezen a képen tényleg szar a haj,de fentebb linkelt képen szerintem ok.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #2592 üzenetére
+1 Nekem is ez jutott eszembe erről a képről Lehet hogy Penny és Bernadett összejönnek
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Ez szerintem egy egész jó rész volt,sokszor felnevettem rajta.
-
ToBeY
nagyúr
Nálam csúszik a felírat a képhez képest,másnál nincs ilyen gond?
-
ToBeY
nagyúr
Kint van az új rész és szerintem egész jó lett,
-
ToBeY
nagyúr
Jó volt ez az új rész is,a vége igen megható volt.
-
ToBeY
nagyúr
Van már felírat az új részhez?
vvega30: Az az egyik kedvenc jelentem. Hogy ne csak szomorúság legyen [link]
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Az új részhez van már magyar felírat?
ps:feliratok.info megtaláltam. [ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Jó kis epizód volt ez a mostani,főleg podcast-os jelenet volt király.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest