- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silverst
csendes tag
en is megszivtam ezzel...
de ha csinalsz egy fw frissitest, utana hagyd leformazni gyari defaultra es menni fog.
erdekes, hogy ha nem az altala ajanlott felosztasban formazok, akkor is minden baja van..
megneztem pc-n a letrehozott particiokat... meglehetosen a sajat szaja ize szerinti tipusokat csinal.. gondolom, a time shift miattviszont a 272-es fw-vel mukodo holmimban (sys nelkul) sem tudom neten elerni win-es v linuxos megosztaskent (telnettel beenged,de nagyon lajtos a linuxa), szoval ha valakineksikerult, ne titkolozzon.. :-)
tovabba erdekelne hogy honnan lehet ehhez a motyohoz alternativ fw-t lehuzni, esetleg olyan linuxot, amiben legalabb egy mc-t tudok inditani, a belso masolgatasokhoz.
ja igen, ha nem a sajat copy funkciojaval toltom fel a filmeket, hanem usb-n, akkor szinten eloadja a nembootolunkbe fagyit. tehat pld usb-s feltoltesnel...
szoval szerintem a gyari szoftja ubergagyi... de bizom benne,hogy talalni mast hozza a neten..
ha mar valaki ralelt,irjon egy linket ide, pls :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest