Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Ahiszem ez a fa tudom hol van... az "Elvarázsolt" parton...ahol a kocsilelógós képeket lehet csinálni, és vannak még ott furcsa sziklák is, melyeken át lehet menni
A mostanság készített képeim közül néhány remekmű :
Kedvenc fa (Ezt megmutattam Laczfinak is... őt nem nyűgözte annyira le, de nekem naggyon teccik)
Kedvenc háttérkép (...habár az a fekete izé rontja kicsit az összképet...)
Kedvenc crash
Aztán egy kis játék: Where's Bronco? -
Sirpi
senior tag
Csak bátorításként írom azoknak, akiknek még nincs meg a két Drive-in győzelem, hogy lehet azokkal is aratni, nekem már 5 összejött. Mondjuk szerintem egyértelműen könnyebb műfaj a speed, mint az időfutamok, csomó olyan van, ahol még időkorlát sincs és csak ki kell nyomni a kocsi szemét, ahogy palik barátunk szokta mondani. Mondjuk az 5-ből 4-et 3-as tuningú Koenigseggel értem el, volt, ahol a kuplungot is bekapcsoltam, mert nem volt elég hely, hogy végsebességre ki lehessen gyorsítani. És eddig még csaló se vette el egy időeredményemet sem (kopp-kopp). Mondjuk szerintem a guta üthette meg az egyik csávót, mikor a 433.48-át 433.49-cel múltam felül és nyertem is
Viszont mit kell csinálni, hogy én is fel tudjak versenyt tölteni? A My challenges-re kattintva kiírja, hogy No challenges és az egérrel nem lehet kattintani sehova. Valami hotkey van rá, vagy a versenyeket cruise módban kell kijelölni? Nem igazán vágom. Mondjuk rég volt kezemben a leírás, ha abban benne van, akkor bocsi a hülye kérdésemért.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Fel
addikt
Free-ride módban nyomsz egy 'P'-t (mint a fotózáshoz), és ott találod az Editort, amellyel megszerkesztheted a saját kihívásaidat.
Tibor () : Eléggé lomha a Vanquish, a D-s Astonokat nagyobb élmény vezetni... ezt viszont nagyon egyszerű kordában tartani és eszméletlen alapjárati hangja van.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
menj már a francba..
György: Alig várom már h halljam, sajnos, a munka teljesen felemészt most, ha felidézem a mult hetemet, széthasad a szivem, annyira jo volt otthon lenni, annyira jó volt játszani..annyira jó volt .... minden..
Elegem van, felmondok, és véglegesen elköltözök O'ahu-ra.[ Szerkesztve ]
-
Makaveli
senior tag
Na, ma megpróbálok valakivel nyomni egyet, bár kicsi az esély rá. Az a baj, hogy tele van orosszal, meg némettel, egy-két lengyellel is.
Amikor már harmadjára megyek körbe a térképen és nem találok egy magyart se, akkor úgy kezdek ideges lenni....
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Makaveli
senior tag
Remélem elkaplak titeket valahol, jó lenne már nyomni egy jó kis szigetkört...
...Normálisokkal. Mert mentem én már magyarokkal, de kiléptek, azt közbe mentünk vagy 4 mérföldet...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hátilyen nincs! Na nagyon a bögyében vok a szervernek!
6x reccsent meg a kapcsolat! Minden esetben Újraindítás. 7x már nem próbálom, inkább pihi...
Nem írok semmit Arati-ról meg GameSpy-ról, úgyis mindenki tudja...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Makaveli
senior tag
Most senki sincs fennt? TESCO-zsömle, azért jót nyomtunk, te is ott voltál gog, de kiléptél...
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz Makaveli #2822 üzenetére
Most látom,hogy te voltál safibalint
Jól lezúztuk egymást egy párszor,de csináltam képet is...jó volt,de sajnos el kellett mennem.Vagy már valamilyen klubban?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Lovi78
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan gondom lenne hogy megvettem eredetibe a játékot felraktam az 1.66A pach-et és amikr mentene vagy betöltene a kép egyszerűen befagy és nincs tovább. De még a windows-ba se tudok kilépne semmivel. Hallotam hogy Bronco írta hogy valami fájét ki kell törölni de nekem nincs is meg az a fájl.
Ha valaki tud segíteni légyszi írjon vissza.Előre is köszi.
-
Lovi78
csendes tag
Megvan melyik fájl nincs meg: radial.cnb és nicsn is ilyen csak bnk meg ilyenek!
HEEEEEELP -
Sirpi
senior tag
Kösz fel, sikerült feltöltenem az első drive-in versenyemet. Akit érdekel, a neve Caterham ride, 2.7 km hosszú, kanyargós, és 50 dodó a beugró. Remélem, magyar fogja elvinni a nyereményt
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Lovi78
csendes tag
EGY ISTEN VAGY BRONCO !!!!
Nagyon kösz bár nem értem hogy az atari mért nem tudja megoldani ezt a problémát egy patchel és mért a felhasználóknak kell ügyeskedni!!
Mégegyszer köszi: Hű rajongód -
Tibcee
tag
Kicsit megkésve feltettem két szombat esti csoportképet: 1., 2.
Itt pedig az új verdám, a hőn áhított Aston... 1., 2.,/Ragával/ 3. 3.120.000 volt max tuninggal 0 kilométersen,de sztem megérte.
-
Chapel
addikt
Cucori az egyetlen aki nem laggol nekem soha,megtaláltam az új account-al...de nem reagál csak áll ott és nézz....hosszú ideje
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Cucori
tag
Ööö.... aaaz azért volt, mert leléceltem "kis időre" gép elől (Pause), csak aztán bealvás lett belőle... ez volt úgy fél11 körül. Aztán felkeltem babóhoz, láttam h megy még a gép (meg tdu ), de visszaaludtam Végülis hajnali 4kor sikerült kilépni.
És még akkoris nyakoncsíptem 1-2 emberkét, hogy játszogatnak... cöccö
Common sense is not so common anymore...
-
Tibiajax
nagyúr
Opelos meg Tibiajax is ott ólálkodott egy ideig körülötted..
Kikérem magamnak ezeket a szavakat.... mi nem ólálkodunk valaki körül, főleg nem Cucor körül. Egyszerűen csak megnéztük, mit csinál ott éjfélkor, és megnéztük mit csinál ugyanott, ugyanugy, hajnali 3-kor... és gondolkodtunk, most a layerrel v Cucorral törénhetett-e valami... komolyan, nem láttunk még ilyet mi semAmugymeg, csakhogy kis vidámságot is vigyek a topicéletbe, Opelossal éjjel végső kimerülésig toltuk a kruzt, majd hajnali 4-ig, amikor is már nem birtam tovább és a köv. magasröptű párbeszéd folyt le:
- Te, Opelos, nem vagy már/még álmos?....
- Picit...
- ... Nem megyünk? ......
- De, merre?...
(kockaélet....)[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
-
Cucori
tag
Énis azon röhögök pár perce
Annó amikor melóztam, énis néha rosszalkodtam meló helyett/közben, aztán becsusszant néha ilyen felröhögős dolog.
(Tegnap kicsit meg is szívtam, autópályán beleszálltam már nem is tom mibe, és akkorát röhögtem, hogy felébredt a babó....... cegényke)Common sense is not so common anymore...
-
Makaveli
senior tag
Na, sikerült elérnem a CHAMPION szintet is. Végre újabb versenyek, és több pénz!!!
Vettem is egy Lamborghini PS4300 vagy mit, G-s kocsi. Hja, jól is megy, még nem voolt igazi eksönben a kicsike.
Ja és kellett leszállítanom egy motort, azt hiszem egy Kawasaki Ninja 10R volt. Hát nem is tudom, az irányítást elk*rták az Atari-sok, nem jön be nekem ez a motorozás, bár élőbe szeretek, itt autónál fogok maradni.
[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
<CTDD>Bronco, az egyik versenyen csak 19 hellyel vagyok mögötted!!! az már elég jó idő?
-
ubi91
tag
Sziasztok!! új taggal bővült a fórum
a bemutatkozásom nem sikerült vmi fényesen, nagy nehezen megtaláltam a magyarokat, aztán mielőtt utolérhettelek volna titeket, megszakadt a net....
ma este fenn leszek, aki tud jelöljön barátnak
-
Chapel
addikt
Egy player megkérdezte tőlem van egy cheat-em h minden utat kilockoljon,ne kelljen végig tólnia
Mondtam h sztem ilyen nincs is....Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Makaveli #2846 üzenetére
Györgynek néha vannak szebb napjai is, amikor vidám hangulatban talája meg a PH! tdu-fóruma, ekkor még az abszolut non+ultra ujoncokat is szívélyesen meleg öleléssel köszönti.. Te rossz napon köszöntél be..
De, ha ez kárpótol: Makaveli, üdvözlünk a függök körében!Fel. Nekem is ez volt az első alkalom, durván sokat kocsiztnuk/dumáltunk Opellel, rendszert ebből nagyon azért nem akarnék csinálni én sem..(a 4 órából)
Hanem csináltam egy érdekes fotópárost, (szegény) Opelos ill. az én beállításaimmal, h lássuk milyen is a 1024*768/semmi/semmi vs 1280/fullhigh/HDR difi. érdemes megfigyelni az aprobb részleteket.
1024
1280 -
Makaveli
senior tag
Na, ma már nem leszek, de nem baj. Pihenek. Amúgy mit jelent a főmenüben a Hardcore Mode?
-
MaTTeS
senior tag
1 kérdésem lenne
eddig xp-m volt, de most a héten felraktam a vistát. namármost elfelejtettem lementeni a profilomat (neten nyomtam eddig) és ha felmegyek a játékba akkor netről letölti a profilt és az állást ahol épp tartok vagy buktam ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest