Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3301) szacsee válasza Bronco80 (#3278) üzenetére


szacsee
nagyúr

Jóember, neked melyik nicked legyen beszámítva a TDU-ban, vagy melyiket használod?
HUN vagy CTDD? :R

(#3302) Superman válasza szacsee (#3298) üzenetére


Superman
nagyúr

Azt hogy tudod ellenőrizni, hogy ki milyen módban ment és milyen segítségeket használt? Mert ha bekapcsolom mindet, akkor még a Koenigsegg is vezethető, egyébként meg röhej, ahogyan csúszkál, mint valami Trabant az úton. A Saleen-ról ne is beszéljünk.

[ Szerkesztve ]

(#3303) szacsee válasza Superman (#3302) üzenetére


szacsee
nagyúr

Minden segítség megengedett természetesen..
Reméljük csíter nem lesz köztünk, bár azt sztem lehet ellenőrizni.
Egyedül annyit kérek, hogy aki részt vesz a buliban, írja le, hogy milyen játékvezérlőt használ és milyen módban, valamint az auto kuplung be van-e kapcsolva, vagy nincs.
Amúgy neked mi a nicked a TDU-ban? :R

(#3304) Superman válasza szacsee (#3303) üzenetére


Superman
nagyúr

Mint a szimulátorokban: AlexDemko. :DDD

A gondot abban látom, hogy tegnap éjszaka kipróbáltam a Milliomos Challenget 2 módban: 1. Minden segítség ki, ahogyan szoktam is menni. A Koenigsegg úgy csúszkált, mint valami ócska szekér, alig tudtam az úton tartani a forgalomban. 57 perc alatt értem be.
2. bekapcsoltam az összes segítséget. Annyira tapadt, hogy még a füvön gyorsabban mentem, mint aszfalton. :DDD 50 perc kellett és ebben 2 crash is volt, amikor 2 marha AI elém kanyarodott. :D
Szóval a 7 perc nagyon sokat számít.

Egyébként nagyon jó az ötleted, csak így tovább, én helyeslem. :R

[ Szerkesztve ]

(#3305) Superman


Superman
nagyúr

Úgy látom, hogy a TDU egy jó autós játék lenne, ha az ATARI támogatná. De a konzolos platformokat támogatja, míg a PC le van sz@rva. Csak az nem csal, aki nem akar. Az online köridők automatikus feltöltése és regisztrálása is jó ötlet, de 3 ezredmásodpercekkel vezetnek, pffff.....
Az meg már mindennek a teteje, hogy a dinamikus CPU tuning esetén akár 1000km/h-ás sebességet is elérhetek akár egy VW-el is. Szóval, ezt megcsinálhatták volna normálisan is. Így sajnos nem lett/lesz belőle Grand Tourismo vetélytárs....

(#3306) Fel válasza szacsee (#3301) üzenetére


Fel
addikt

Remek ötlet ez a versengés is, de ez a rangsor kialakítás kicsit macerás lesz.
Ha nem bírsz vele akkor maradhatnánk annyiban, hogy mindig kijelölünk egy versenyt és azt csinálgatjuk. Egyszer már sor került egy ilyen megrendezésére, a gamestaros fórum keretében. Talán az első két körben vettem részt, mert bevett szokás lett az, hogy rövidítik a pályákat, mindefelé levágnak a kanyarokból és még büszkék is rá a résztvevők
(éljen a fair play...), uh mondtam nekem ennyi elég is lesz... Tehát ha sor kerül ilyen versenyre itt, akkor kérnék mindenkit, hogy az úton haladva elért időket adjon meg!

Superman: sztem túldramatizálod ezt a segítség kérdést.... egyértelmű, hogy senki sem fog HC módban menni, mert egyszerűen lassú. A DA szintek közötti különbség kimerül a kipörgésgátlóban... vagy van vagy nincs, sztem kevesen fognak nekivágni TC nélkül. A legegészségesebb a Sport beállítás, így kezelhetők a kocsik akár billel és gamepaddel is, nem csak kormánnyal.

(#3307) Superman válasza Fel (#3306) üzenetére


Superman
nagyúr

Háááttt....valószínűleg szimulátoros szemmel nézem, de én az összes versenyt segítségek nélkül tettem meg. Nyilván, aki billentyűvel játszik, vagy gamepaddal, annak kell, de éppen erre akartam rávilágítani: az ATARI megcsinálhatta volna úgy is, hogy mindezek online ellenőrizhetőek legyenek. Ha én egy jó kormánnyal minden segítséget bekapcsolok, akkor utcahosszal előzöm meg azt aki gamepaddal van. Nem hiszem, hogy ez bárkinek jó érzés, de ez már a kiadó hibája....

(#3308) Cucori válasza Superman (#3305) üzenetére


Cucori
tag

Nekem Grand Tourismo nem jött be...... Egy idő után azzal kezdtünk szórakozni hogy a leglassabb kocsikat kiválasztottuk, és úgy versenyeztünk. Értelme sok nem volt, csak a hatalmas röhögés :DDD

Common sense is not so common anymore...

(#3309) Superman válasza Cucori (#3308) üzenetére


Superman
nagyúr

Akkor próbáld ki a Live for Speed-et. :DDD

(#3310) bazso29


bazso29
aktív tag

Mivel senki nem lépett, itt a helyszín-felismerős játék újabb fotója. A nyertesnek hasonló beállítású képet kell készítenie az adott helyen, kérem a környék nevét, mi található a közelben és el kell vinnie engem oda. Nyereménye féléves korlátlan üzemanyagutalvány a tdu-n belül. kép ;] (mondtam, hogy nehezebb lesz :DDD )

[ Szerkesztve ]

- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -

(#3311) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

szacsee ötletét jómagam is támogatom, csak annyi lene a kérdés, hogy melyik versenyek eredménye kell?? Merthogy rengeteg van belőlük... :K

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#3312) TESCO-Zsömle válasza bazso29 (#3310) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

lol??? :C

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#3313) Cucori válasza Superman (#3309) üzenetére


Cucori
tag

Az se tetszett....... :DDD

Opálos: pihent........ nagyon pihent..............

Common sense is not so common anymore...

(#3314) Fel válasza Superman (#3307) üzenetére


Fel
addikt

Igen ez nem egy szimulátor, egy amolyan szélesebb rétegnek szóló autós/motoros móka :) Abban is igazad van, hogy azért lett ilyen, mert nem PC-re lett fejlesztve elsősorban, hanem XBoxra... valószínünek tartom, hogy a Dobozosoknak nincs ennyi lehetősége csalni, mert nem lehet a program futása közben belepiszkálni, mint a PC-n... Remélhetőleg ezt a folytatásban már gyógyítják, ebben az epizódban már nem számíthatunk jobbra.
"Ha én egy jó kormánnyal minden segítséget bekapcsolok, akkor utcahosszal előzöm meg azt aki gamepaddal van." Ebben azért nem bíznék... nem feltétlenül az dönti el ki mit használ, több olyan emberkével versenyeztem akik gamepaddal és billel is eléggé gyorsak voltak, aztán sztem a Driving Aid is lassít, mert a Sport/Hypersport gyorsabb (félre ne értsd, nem a TE képességeidben kételkedem). Nagyon sokat számít ki milyen autót használ és mennyire ismeri az adott kocsit a TDU-ban (ebben jó a program, gyk nincs két egyformán kezelhető) és hogy használ-e kuplungot (természetesen csak a manuális váltójú kocsikban van értelme).

(#3315) Pecc válasza bazso29 (#3310) üzenetére


Pecc
őstag

Te nem vagy normális vazz ;] :)) :Y

(#3316) Fel válasza bazso29 (#3310) üzenetére


Fel
addikt

:DDD Őszintén szólva én nem tudom... nem ismerem ezt a környéket :U

Estefelé szerettem volna elindítani ezeket kitalálósdi játékokat (egy autós képet is fel szerettem volna rakni), és akkor "hivatalosan" is, valami nyeremény autóval.

(#3317) Superman válasza Fel (#3314) üzenetére


Superman
nagyúr

Én szeretem ezt a programot alapvetően és eléggé fáj, hogy ennyire sikerült az ATARI-nak elkúrnia. Az online részére értem. Nagy kár érte, mert egy jó supporttal, vagy egy modkittel évekre szóló jó programot sikerült volna összehozni.

Ami a segítségeket illeti: nekem a kedvenc kocsim itt az Enzo Ferrari. Tuningoltam 858 lóerősre egy példányt és elképesztő, ahogyan minden segítség nélkül lehet csúsztatni a kanyarokban. TC-vel nem próbáltam, de ha jól csinálták meg, akkor ennek vissza kéne fognia.

(#3318) bazso29 válasza Fel (#3316) üzenetére


bazso29
aktív tag

Oké Fel, nyugodtan. Ez csak poén volt. Amúgyis 2 millióba került az előző képem. :)
(Egyébként a megfejtés a sziget közepén Mililani, 100 méterrel a lambó szalon fölött. :D )

- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -

(#3319) Bronco80 válasza szacsee (#3301) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Amelyik az adott pályán gyorsabb... ;]
A régivel ( [HUN] ) komolyabban vettem a Single küldiket többnyire azzal jobbak az időim.

Superman: Szerintem neked a Hypersport való, aki gyors az gyorsabb tud lenni vele mint a Sport vagy DA beállításokkal a jó becsúsztathatóság miatt. A DA-OFF viszont mindig lassabb és egy kicsit talán túlzott is a TDU-ban, mivel egyes autóknál az sem segít ha ovatosan, finoman adok gázt, már pörög is ki a kerék (Z28 jó példa erre, gázpedál 10%-on de a kerék pörög).

Fel: Emlékszem arra a GS versenyre, sikerült folyton olyan pályát választani, ami vágható volt, írtam a szervező srácnak privit, hogy nincs sok értelme így, utána egy kicsit jobb lett.... bár az utolsó pálya megint csak őrülten vagdosható volt (az az A-katos Ford-Island verseny).

[ Szerkesztve ]

(#3320) Mosquitoo


Mosquitoo
senior tag

Tegnap kruzoltunk kicsit :D

Az épületfelismerő játék kövtkező feladványa. Szerintem nagyon könnyű, elég emlékezetes a hely :K Szóval: Képet, "kerület" neve, + mi van a közelben, szükség esetén elvezetni engem oda, nyereményt majd megdumáljuk. Sok sikert! ;) :R

[ Szerkesztve ]

(#3321) Superman válasza Bronco80 (#3319) üzenetére


Superman
nagyúr

Igen, sajna néhány autónak nagyon nem sikerült eltalálni a fizikáját, ilyen a Saleen például, ami a GT sorozat legstabilabb darabja TC nélkül. Itt meg pörög-forog. A ferrarit aláírom, hogy ilyen, pont így viselkedik a GTR programban is.

Ha jól emlékszem neked Thrustmaster Ferrari kormányod van. Cáfolj, ha nem..:D Ott meg talán az érzékenyéget sem lehet állítani. Én Thrustmasterrel nyomulok itt, mert nem kell akkora pontosság, szimekben MOMO, vagy DFP.

(#3322) Bronco80 válasza Superman (#3321) üzenetére


Bronco80
aktív tag

MOMO--val játszok, az teljesen jó, esetleg néha a 240°-nál több is jól jönne, de rendben van.
Igen a Saleen egy nagy csalódás nekem is, a GT változat nagyon jól kezelhető, de itt az őrült tuningolás (főleg a súlycsökkentő tuning st2 és st3-nál) egy természetellenes autóvá teszi. Teljesen csúsztatva, rondán veszi a srác a kanyart, míg én beragasztom a McLaren F1-et az ideális ívre, de 30 méter után, mint egy gólyó megy el mellettem az irreális gyorsulása miatt...
Kicsit broken az A-osztály a Saleen miatt és a legrosszabb, hogy kormánnyal hátrányban vagy a gamepad-es és billes Saleen-osokkal szemben.

[ Szerkesztve ]

(#3323) Superman


Superman
nagyúr

-----------

[ Szerkesztve ]

(#3324) Tibiajax válasza Superman (#3323) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

kb én is enniyt tudok mondani, az elmul pár nap eseményire...

Remélem, ma éjjel fennt tudok már lenni kicsit. Hiányzik a sziget klímája..

(#3325) DroneZ^


DroneZ^
őstag

Megjött a TDU valaki avasson be hogy lehet minél hamarabb jó sok pénzt szerezni, szeretnék veletek ma kocsikázni motorkázni:D

(#3326) Mosquitoo válasza DroneZ^ (#3325) üzenetére


Mosquitoo
senior tag

Leggyorsabban a Vehicle Transport küldetésekkel tudsz pénzt keresni, persze, csak ha Perfect-re viszed el. A térképpel együtt fesezed fel őket, és a térkép szűrőjében az Extra-n belül állítsd No Restriction-ra.

Bronco, ezt kapd ki! :DD :DD

(#3327) DroneZ^ válasza Mosquitoo (#3326) üzenetére


DroneZ^
őstag

Na felraktam, most hogy csinaljak netes profilt? hogy megyek netre fel a jatekban? csak new game lehetöség van és options meg ilyen alap dolgok...

ha singleben van vmennyi pénzem, ugyanannyi pénzem van neten is?

[ Szerkesztve ]

(#3328) Bronco80 válasza Mosquitoo (#3326) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Hehe... szép munka!

(#3329) vagamo válasza DroneZ^ (#3327) üzenetére


vagamo
őstag

igen

Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

(#3330) Mosquitoo válasza DroneZ^ (#3327) üzenetére


Mosquitoo
senior tag

ezt már korábban leírtam: "profil készítésénél pipáld be a GameSpy ID-t, és add meg a nickedet, a kívánt jelszavad, és az emilcímed! " aztán kiírja h csatlakozik a gamespy szerverhez és new game. ennyi

Bronco: Köszi!! :DD

(#3331) bazso29 válasza Mosquitoo (#3326) üzenetére


bazso29
aktív tag

Jó a tornacipőd. :DDD :P

- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -

(#3332) Mosquitoo válasza bazso29 (#3331) üzenetére


Mosquitoo
senior tag

hehe :DDD a lényeget meg nem látod, mi? :DDD majdnem leköröztem Schumacher-t :DD

am. a helyszínfelismerős versenyből kapisgál valaki valamit, hogy hol lehet? :)

(#3333) Cucori válasza Mosquitoo (#3332) üzenetére


Cucori
tag

szerinted.....? :P

Szegény DroneZ^-t meg ne vezessétek már félre :DDD (Öregem, jobban jársz ha visszaolvasol/keresel)

Common sense is not so common anymore...

(#3334) Superman válasza Tibiajax (#3324) üzenetére


Superman
nagyúr

Izé...én egyebet akartam írni, de hiányzott az idő. Egyszóval készítettem egy rövid TDU videót, ami csakis a véletlennek volt köszönhető, mert a replay visszanézése közben rátenyereltem az F9-re és a Fraps felvette. Csekély 4 giga tömörítetlen AVI lett belőle. Mivel Vegas most nincs fenn, ezért csak Movie Makerrel készítettem belőle pár kockát. :DDD Sajna a minősége nem túl jó, majd felteszek egy Vegast

[link]

Ezek meg régebbi videóim, most találtam meg őket, talán érdekel valakit. A két pályát még én készítettem GTR2 alá, de csak Watkins Glen lett publikus, mert Isle of Man-t letiltották jogi problémák miatt. :D

[link]
[link]

(#3335) TESCO-Zsömle válasza Mosquitoo (#3320) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ott voltam (asszem Gabennal), mikor a képet csináltad...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#3336) DroneZ^


DroneZ^
őstag

jolvan, sikerült 1,66A updatevan fennt, de néha nem akar csatlakozni... szervereket hogy találok, vagy magyarokat?Mondjuk titeket hogy talállak meg?

(#3337) Mosquitoo válasza TESCO-Zsömle (#3335) üzenetére


Mosquitoo
senior tag

Igen, azt én is furcsálltam, amikor kijöttem a pause-ból és ott volt két felirat, a tiéd, és gaben-é... úgyhogy ti nem nyerhetitek meg ezt.... :(

És nagyon szépen kérlek titeket, (bár ezt nem feltételezem, hogy megtennétek) hogy ne mondjátok el a többieknek! Nagyon szépen köszönöm!!! :R

DroneZ^: rámész a térképre, Players, és ha meglátsz egy magyart, rákattintasz. Én pl. most a csomagfuvarozós küldiket csinálom :) méghozzá a sziget délnyugati csücskénél, ahol a sok autópálya van ;)

[ Szerkesztve ]

(#3338) DroneZ^ válasza Mosquitoo (#3337) üzenetére


DroneZ^
őstag

én most csak gurulni szeretnék, de hogy van ez a multizás? 1 szigete van az egész vilagnak aki TDU-zni akar, vagy mi? [HUN]DroneZ^ ként megtaláltok, most 1ik audi bolt parkolojaban allok...
csak 1 xar fekete alfaromeo GT-m van.

[ Szerkesztve ]

(#3339) Mosquitoo válasza DroneZ^ (#3338) üzenetére


Mosquitoo
senior tag

látlak, rádkattolok, nemvagy sehol...

(#3340) DroneZ^ válasza Mosquitoo (#3339) üzenetére


DroneZ^
őstag

Kinn vagyok szigeten kattolj rám, megvárom!

(#3341) DroneZ^


DroneZ^
őstag

zsömlét is álttam megjelent a neve, parnernek jelölt v nemtom, hol lehet valami Friends listát intézni? bocs amiért amatör vok még :B

(#3342) TESCO-Zsömle válasza DroneZ^ (#3341) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Eltűntél, mint szürke csacsi a ködben! Térképen se vagy sehol... :(

Hiába szűrom én F-kat+ Rookie...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#3343) gpower válasza TESCO-Zsömle (#3335) üzenetére


gpower
tag

Érdekes vezetési technikád van :P A másik, jól láttam, hogy kéziváltóval mész? Mert néha mintha bent maradt volna magasabb fokozatban, mint kellene: 150-nél 6-osban Enzoval :)

(#3344) Reaper válasza TESCO-Zsömle (#3342) üzenetére


Reaper
őstag

te is fenn vagy? én téged sem látlak
:(((

Dronez, te meg gyere ki a muscle szalonból :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3345) DroneZ^ válasza TESCO-Zsömle (#3342) üzenetére


DroneZ^
őstag

reaper és zsömle, ti köztetek allok a SATURNAL:D

(#3346) DroneZ^


DroneZ^
őstag

Feltoltam 1 saturnt eladásra, nembirom felhuzni 999999999999-re mert fél év lenne.. nemlehet beirni manualisan?

[ Szerkesztve ]

(#3347) DroneZ^ válasza DroneZ^ (#3346) üzenetére


DroneZ^
őstag

Á sikerült, 9.999.000 az ára:D most kivételesen akcioban van! :DDD

(#3348) ubi91


ubi91
tag

na bocsi h csak most, de itt vannak a képek a tegnapi kruzról:

gyülekező: [link]
indulás előtt: [link]
merci furgon: [link]
stadionban (mindenki laggolt, aztán ledobott a server): [link]
a világítótoronynál: [link]
vilitorony: [link]
és végül a szigeten: [link]

jó kruz volt! :R :C :R köszönöm!!

[ Szerkesztve ]

(#3349) TESCO-Zsömle válasza gpower (#3343) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nemtom miről van szó... :(

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#3350) gpower válasza TESCO-Zsömle (#3349) üzenetére


gpower
tag

Bocs, nem neked szólt :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.