Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Kb. fél órája én is egy boldog TDU tulajdonos vagyok...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Melyik kocsit érdemes megvennem végső autónak szerintetek?Ha lehet,legyen elég irányítható,és jól gyorsuljon
Most van 360.000 $-om,de ha kell,spórolok még...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
A mai napot boldogan fejezem be,hiszen a lambo mellé lett még egy ferrarim is,megcsináltam egy 100.000$-os,és egy 80.000 $-os versenyt,így még az új kocsi mellett is pluszban vagyok
Most van A,B,F,E kategóriás kocsim,de egyiket sem tudom,hogy hol lehetne tuningolni.Valaki segítsen legyen szíves...nagyon megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Először is köszönöm a választ...mivel nem volt türelmem holnapig várni,megnéztem a térképet,mely szerint a nekem való tuner az I12 blokkban van
Mindkét I 12-es tuner elméleti helyét meglátogattam,de nem találtam ott semmit.Van ötleted,hogy ez mitől lehet?Odamentem,ahol a csavarkulcs jel van a térképen (I12-n belül),mivel ha jól tudom,az a tuner,de nem volt ott egy árva tuningbarlang sem.kösz,
kanczyYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Megvan a tour vagy mi a tököm,200 ropiért körbeautóztam a szigetet (189 km).Van a millionaire's challenge,ha jól láttam...légyszi mondjátok meg,hol lehet bepróbálkozni
előre is kösz,
kanczyYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Ma nekem is meglett a millionaire,úgyhogy jó napot zártam...ez már magában is elég lett volna,de megcsináltam 2 kocsi leszállítást,meg kb. még 10 arany kupát!
Imádom ezt a játékot...már csak a veletek való száguldozás hiányzik!
Milyen D,G kategóriás kocsit ajánlanátok?Meg igazából az Alphaval nem vagyok megelégedve,de az másodlagos...Most ilyenjeim vannak :
A : Lamborghini Murcielago Coupé
B : Ferrari F430
C : Alpha Romeo C8 Competizione
E : Nissan 350 Z Nismo EditionYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Tényleg alfa,és ha jobban belegondolok,még tudtam is...
Valszeg D kategóriában DB9 lesz belőle,a Shelby-t inkább hagyom egy milláért,marad a Miura.Akkor E-ből megveszem skyline-t (eredetim van),C-ben pedig kipróbálom a C6-ot.kösz a segítséget,
-
Kanczy
veterán
válasz Makaveli #2822 üzenetére
Most látom,hogy te voltál safibalint
Jól lezúztuk egymást egy párszor,de csináltam képet is...jó volt,de sajnos el kellett mennem.Vagy már valamilyen klubban?
-
Kanczy
veterán
Valaki légyszi mondja meg,hogy pontosan hogy válok championné...
előre is kösz,
-
Kanczy
veterán
Champion elérése érdekében ezeket csináltam meg kb. 15 perc alatt :
-vettem két mocit más játékosoktól (trade+bike collector)
-megcsináltam a 15. mission-t
-vettem egy új házat a kocsik tárolására
-megvettem a következő kocsikatNissan Skyline,Lambo Gallardo SE,Lambo Gallardo Spyder (meglett a lambo collector),
Ferrari F430 Spider,Ferrari Maranello (ferrari collector),Chevrolet C6Eredmény :
Már csak 1 millám maradt,és van kb. 6-7 felesleges kocsim,de legalább champion lettem...
Szerintem megérte (furcsa nem?),szerintetek is?
Na mindegy,majd holnap nyomok egy kis ,,pénzfarmot",aztán megint nem leszek csövi.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Üdv!
Valaki meg tudja esetleg mondani,hogy miért nem tudom megvenni azt a Fordot,amelyikhez a összes Speed challenge complete szükséges?A házamban,mikor megnézem az infóban,a speed challenge 26/26...valaki ötlet?Mert nem írja,hogy mindegyik aranyra kell,csak hogy complete
kösz,
-
Kanczy
veterán
Azért figyelitek,hogy az összes challenge listán egy csalovagyok nevű magyar játékos vezet...legalábbis top3 mindenütt.(mondjuk a három százados idők,és a neve közti összefüggésen erősen elgondolkoztam)
Szégyent hoz Magyarországra,ha nem is sokan tudnak róla...következő magyar általában/sőt,asszem mindig Bronco,ki más?
-
Kanczy
veterán
Valaki ha tudja,pls mondja meg,hogy miért nem látok 7 top model challenget?Megcsináltam 23-mat,de akárhogy nézem,nem látom a maradékot...
kösz,
-
Kanczy
veterán
motoros versenyen első két checkpointon rávertem broncora 8 ezredet,és ne tudjátok meg mekkora büszkeség töltött el
-
Kanczy
veterán
Üdv!
Javaslatokat szeretnék kérni Top Model Challenge-k megtalálására.Még kell három,de nem igazán szeretném átkutatni az egész szigetet töviről hegyire,és gondoltam hátha valami jellegzetes hely,ahol az ilyen versenyek lenni szoktak.Akár,hogy város/külsőbb területek,akármi...
előre is köszönöm a segítséget,
-
Kanczy
veterán
válasz nyusziharcos #22643 üzenetére
"cs 1.6 on jáccok miénk a brutal zombi & brutal jail szerver
amik nagyon kereset szerverek"Egyrészt kétlem, másrészt hogy jön ide?
Lehet visszamászok egy kicsit nosztalgiázni, ugyanis imádtam a haverokkal krúzolni, és sikerült meggyőzni egyet, hogy játszogassunk picit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest