Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Szebb gafot?...akárhogy is nézem ez a legszebben kidolgozott autós száguldozós program még mindig, több mint egy évvel a megjelenése után (először boxra jelent meg, 2006 végén, majd később pcre). Pl a részletek kidolgozására sokkal többet adtak, mint a nfos por sztrítben...
A HDR fehéredést nem az AA mintavételezéstől függően csinálja, hanem random... egy Alt+Tab meggyógyítja.
Nálam 4xAA (játékban) + 16xAF (driverben)+ HDR-el is szépen fut, szintén 256-os 3850en, 1440x900 felbontáson.
ATi R600/RV670 kártyákkal nem fogadja el a driverben beállított AA minőséget, uh mindig application contolled-et kell használni... pedig szerettem volna megnézni milyen 24xAA-val És nem szabad használni az Adaptive AA-t sem mert hüleségeket csinál a TDU-ban (civil autókról eltünő gumik, Gps térkép hiányzik...) -
Cucori
tag
A lényeg, hogy az offline az CSAK offline, semmit nem tudsz online-ba átvinni.
Online-ban viszont tolhatod az off--- versenyeket és egyebeket is.Szal ha offline végigtoltad, akkor egészségedre, de semmit nem érsz vele ha online-ban folytatnád
remélem elég érthetetlen voltam
Common sense is not so common anymore...
-
Fel
addikt
1. Eredeti TDU
2. Új profilt kell létrehoznod, a korábbi, offline profilod nem tudod online használni.
3. Új profil létrehozásakor a "gamespyID" bejelölése, gamespy account adatainak megadása (működik az is, h egy random emailcímet adsz meg + jelszót)
4. New Game és kész[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
Naa most a tdu-ban nagy szerver park van(vajon meddig ) és mindenki arra kapcsolódik.
Ezután jönnek a layerek ami annyit jelent h különböző rétegek vannak a szerveren belüll. Egy layerhez maximum 8 ember kapcsolódhat és akkor ők együtt gurulnak és a többiek nem látják őket. de természetesen ez vissza felé is igaz. A térképen layereket látsz=Nagyvalószínűséggel több ember van 1 "piros autó" alatt.Ha baráti részről annyit h 1 ismerőst neked is barátnak kell jelölnöd nem elég csak elfogadni h a másik fél annak jelölt.
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Laczfi
tag
-
Laczfi
tag
"A,C,E kategóriában nincs még verdám..."
"E- Nissan 350Z Nismo S-Tune"
Most E-be van vagy nincs? Gondolom D-t akartál írni oda fel... jajj de kukacos vagyok ma. Másik kérdésedre meg megint azt javaslom, hogy a honlapon bal felül menj a gyorskeresésre és kulcsszavak keresésével olvass vissza.
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
Cucori
tag
Nézd meg a nevénél, ha N/A, akkor nem fogod tudni elérni mer éppen valamit csinál valahol (izé, vágod).
Ha nem N/A és nem látod, az azért van, mert nem az ő layer-ére rak a game. Vagy azért mert tele a layer, vagy mert mocsok dög
(Képzeld el ezt a layer dolgot úgy, mint párhuzamos világokat )
Próbálkozni kell többször...[ Szerkesztve ]
-
Cucori
tag
-
Bronco80
aktív tag
Az egy Race szóval nincs időlimit, csak meg kell nyerned. SLR-rel könnyen nyerhető, szerintem az 42 perc körül tud itt menni.
Igen sajnos sok csaló szennyezi a rangsorokat, de cruise-ban nem számítanak, ha pedig versenyezni akarsz, akkor a Non-ranked típust ajánlom, ott ritka a csalás. -
Cucori
tag
Északon van egy 180 mph-s cucc, 20k-t ad... B/C kat. kocsikkal lehe próbálkozni. Én B-ssel eljáccok vele néha, 20 mp kb végigsuhanni, szal 200k=10x20mp, 2-3 perc alatt meg is van. Persze nyilván végig kell eccer nyomni szigetkört is, de ha gyorsan kell lóvé, akkor inkább rövid és jólfizető versenyeket nyomj le párszor. Szerintem
Jah, Mr csalóvagyok-kal énis találkoztam, megnéztem mennyi a fent említettben a rekord... valami többezer mph... de csalóvagyok csak a 3.
[ Szerkesztve ]
-
Cucori
tag
Huh, hát este néha többen néha kevesebben voltunk, volt h 8an, szóval lehet már nem fértél a layerre. Ha nagyonkésőn próbáltad akkor nemtom. A sokemberes és a 3emberes krúz közt meg felfedeztem, olyankor ugrálok a térképen - lehet azért nem. Nemtom.
Már 92%-nál vagyok, de lassan már nagyítóval kell keresgéljekLink: ált. énis vagy megfordulok, vagy átmek a jó sávba, versenytől függően. Champion szint még 155 P (Bár ebből hamar lefaraghatnék ~50-et, de per pill más dógom van )
-
Cucori
tag
Jah, énis észrevettem hogy "belelkesedtem"
A 92% az az utak felfedezésére vonatkozott az előbbi hsz-ben. Huh messze vagyok én még attól hogy az egész 92%-nál legyen!!
Egyébként azóta még párszázaléknyit leautókáztam, megyez. Az autópályák gubancait viszont már kezdem nagyon unni, undormányos!Common sense is not so common anymore...
-
JuliusK
tag
Az első oldalon található térképen keresd meg a 23-as pontot. A város déli részén, a Mamala Bay-nél találod egyébként.
Ennél több pénzt keresni egyszerűbb módon én nem tudok (persze csalás nélkül), de ha valaki tud jobbat akkor szívesen fogadaom.
Egyébként cheat híve én sem vagyok. Tantulus-t csak próbaként teljesítettem forgalom nélkül, bár így tényleg nagyon könnyű volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cucori
tag
Ezzel én is így vagyok. Mondjuk most meg fog csappanni a csakautókázás, mert már nincs felfedeznivaló út, tehát nincs miért. De most egészen más terveim vannak amúgyis.
(Az a speed 20k-s )
Ha a keresgélésünket este 6-9óra közt teszed, akkor nagy eséllyel azért nem megy, mert fullon van a layer. Később már kopnak a népek, könnyebben megy.
(Mondjuk nekem tegnap mázlim volt. Elsőre sikerült megtalálni a többieket, de olyan messze voltak, hogy gondoltam azt úgyse hozom be egyhamar, inkább megpróbálom mégeccer, hátha jobban járok. Aztán legalább 20szor próbáltam, mire megint összejött rájuk találni...)
Jah és ne konkréttan kocsit keress az orrod előtt, mert lehet hogy úgy dob be, h mögötted van az illető, ezért a nevét pl nem látod... Meg várj mindig pár mp-et, ilyesmi.
Szóval ezt illetően legyél türelmes Lassan csak begyűjtesz minket!Common sense is not so common anymore...
-
Cucori
tag
Nézegesd akkor
A 20k-s gyorsabban összejön, nem? Ott 1 percen belül megvan a 40k Nade nem kötekszek tovább
ui.: lassan olyan kultuszod lesz itt h csak na,annyi pali ugrál körülötted
Wow-ban nem számítottam ekkora csodabogárnak... (ott jobb volt a f/l arány)°'*~-,_,-~*'° GRAT Zsömi!!! °'*~-,_,-~*'°
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Az általam leírt módon működik... én is így használom (igaz ritkán, mert jobb szertem a motorhangot hallgatni)... mellesleg a num9-et nyomkodva váltasz "állomást", dupla num9-re az "állomáson" belüli számok között ugrik. És csak mp3-at játszik le. Egyébként nem fejleharapás volt, hanem tanács, mert igenis hasznos dolog a kereső...
[ Szerkesztve ]
-
Bronco80
aktív tag
Nem értem... láttuk Opelossal, hogy egy csomószor ránkugrottál, de egyikünk se látott...
Milyen a sávszélességed? Tudtál eddig tartósan bárkivel együtt játszani?Ilyen még senkivel sem volt... laggolás gyakran, de hogy ne is lássuk.. pláne mikor csak 3-an voltunk. (bár egyszer régen egy verseny lobby-ban egy srác egész este velünk versenyzett, de én csak a végén tudtam meg, amikor a többiek elköszöntek tőle...)
-
bazso29
aktív tag
Valami nagy gond van nálad Chapel, de majd kitalálunk valamit mert ez így nem állapot. Tűzfal, router? Látsz egyáltalán online játékosokat?
Broncoval csapattunk, láttuk folyamatosan próbáltál hozzánk csatlakozni, de mindig csak egy pillanatra villantál fel. Az is meglehet, hogy végig egy layeren voltunk csak nálad van valami bibi. bibi 1, bibi 2- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
szacsee
nagyúr
Lehet hogy jó, de én emellett sem mennék el, illetve megfontolnám 15K alatt is hozzá lehet jutni..
Má csak azért, mert ÁFA, nagyker+kisker haszna lejön a 8K-ból és a gyártótól 4K-ért van kormányod, na abban aztán benne lehet az anyag...
Amúgy én itt venném, kicsit drágább, de a garral nem lesz problémád az biztos...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest