Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Legalább megtudtad milyen érzés lehet audistának vagy bmw-snek lenni.

Engem is érdekel nagyon az FSD történet vége. Bár, amit említettél és amiről a videó szólt az két külön dolog.
A videóban azt láthatjuk, hogy már egy első genes M3 is gyakorlatilag probléma nélkül boldogul FSD-vel. Egyértelműen az EU-nak köszönhetjük (mondom ezt gaz, brüsszelita, sorosbérenc, lipsi ellenzékiként), amiért a helyi autóipart ily módon védi a Tesla-val szemben. Ez egy mesterségesen visszatartott engedélyeztetési folyamat a véleményem szerint. Ha jobb lenne az EU-USA viszony, akkor már rég használnánk az FSD-t. Egyelőre még azt sem értem, hogy ha Hollandiában és hamarosan a cseheknél használható a technológia, akkor az olyan USA barát országban, mint amilyen a miénk, miért nem történt előrelépés?Amiről Te beszélsz (kompenzáció) annak az alapja ugyebár a Musk-féle megtévesztés, miszerint minden autójuk teljesen önvezető lesz. Őt egyébként most már hivatalosan is elmarasztalta valameliyk USA állambeli bíróság (tán Texas). Még a gyártást/értékesítést is le akarták állítani 1 hónapra, amíg MARKETING oldalról nem helyesbít a Tesla.
Nyilván mindenkit az érdekel, hogy mi lesz a már eladott HW3-as FSD-vel. Én megmondom őszintén, hogy ha a videóban látott szintet tudja a kocsi, akkor részemről elégedett vagyok. Főleg úgy, hogy ha a jövőben egy újabb modellt veszek, akkor hordozható az FSD.
Szó volt róla, hogy esetleg a Tesla cseréli a korábbi modellekben az önvezetésért felelős hardvert. Úgy tudom, hogy ez műszakilag nem kivitelezhető. Nem lehet simán nagyobb felbontású kamerákat és erősebb cpu-t tenni a vasba. Továbbá felmerült, hogy nagy kedvezménnyel lehet lecserélni az érintet autókat újabbra. Ez tőlünk nyugatabbra biztos megoldás, de a használtautókban gondolkozó balkánon nyilván nem feltétlenül opciót. Persze, ha azt mondják, hogy 1-2 max 3 milliót rádobva kapok egy 0 km-es, új M3-at, akkor nincs miről beszélni, de erre kevés az esély.
Szóval igen, én is kíváncsi vagyok, hogy mi és hogy mikor lesz kifutása ennek az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anyagi helyzetek és életutak
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest